Προς το περιεχόμενο

G.Skill Ripjaws (4Gx2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Too good to be true...κατι μου λεει οτι απο "λαθος" το 74 εγινε 47...προσωπικα δεν χρειαζομαι μνημες οποτε δεν κανω καν την προσπαθεια...

Δημοσ.

Κι εγώ παρήγγειλα, αν και δεν παίζει να παραλάβουμε...

ΥΓ: Αν υποστηρίζει μέχρι 1333 ραμ η μητρική μου, ΑΝ λέμε γίνει κανα θαύμα και μας έρθουν δεν θα προσαρμοστούν;

Δημοσ.

@aekoriginal21 θα παιζουν μια χαρα .Για να δουμε αν παραλαβουμε που δεν νομιζω . Επειδη πλεον εχει γινει πολυ της μοδας τα λαθη online θα γινει αμεσως καταγγελια στο efpolis σε περιπτωση μη αποστολης (στην τελικη δεν κοστιζει τιποτα).

Δημοσ.

Κι εγώ παρήγγειλα, αν και δεν παίζει να παραλάβουμε...

ΥΓ: Αν υποστηρίζει μέχρι 1333 ραμ η μητρική μου, ΑΝ λέμε γίνει κανα θαύμα και μας έρθουν δεν θα προσαρμοστούν;

Θα δουλέψουν αλλά στα 1333ΜHz που υποστηρίζει η μητρική σου. Αν έχεις όμως και άλλη ram στα 1066 για παράδειγμα θα πέσουν κι αυτές στα 1066!

Δημοσ.

1333 είναι και οι άλλες που έχω. Τώρα έχω 2χ2, σε περίπτωση παραλαβής των συγκεκριμένων οι άλλες να υποθέσω πάνε για πώληση έτσι; Γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα έχουν ομαλή λειτουργία 2χ2 + 2χ4.

Δημοσ.

1333 είναι και οι άλλες που έχω. Τώρα έχω 2χ2, σε περίπτωση παραλαβής των συγκεκριμένων οι άλλες να υποθέσω πάνε για πώληση έτσι; Γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα έχουν ομαλή λειτουργία 2χ2 + 2χ4.

θα πουλησεις τις 2x2 και θα αφησεις μονο τις 2χ4 για να μην εχεις ενδεχομενα προβληματα (τα 8 ειναι υπεραρκετα)

Δημοσ.

Τιμη; καταστηματα; link; Βαριεστε να βαλετε 2 πραγματα;; και δεν βαριεμαι να τα δω αλλα μετα απο καποιες ωρες εξαντλουνται, θα χαθει σαν link  και ετσι δεν υπαρχει ως ιστορικο και ουτε θα το δουν  οι επομενοι για να γνωριζουν σε τι τιμη κυκλοφορησαν και απο που.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005257

48€

• Like 3
Δημοσ.

Υποβολή Παραγγελίας 20/01/14 17:23 icoOK.jpg Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 20/01/14 18:46 icoCurrent.jpg Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων σε εξέλιξη

Το κρίσιμο σημείο. Άντε να δούμε!!

Δημοσ.

Είναι πολύ πιθανό να τις στείλουν. Είχε συμβεί κάτι ανάλογο πέρυσι με τις ίδιες σε 16gb και παρέλαβα κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...