Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με Kazaa : More Sources Needed

lanista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ένας καινούργιος χρήστης του Kazza Lite K++ ( έκδοση 2.4.2 )

Ας πούμε ότι ξεκινάω να κατεβάζω ένα πρόγραμμα από περισσότερους του ενός χρήστες , και κάποια στιγμή διακόπτω . Όταν αργότερα πάω να κάνω resume βλέπω ενα "more sources needed " . Αυτό σημαίνει ότι για να συνεχίζω να κατβάζω την εφαρμογή θα πρέπει να βρώ τόσους χρήστες όσοι ήταν όταν ξεκίνησα να κατεβάζω το πρόγραμμα ??

:?: :?:

Επίσης έχω μία ακόμα ερώτηση . Όταν ένας χρήστης με βάζει στην ουρά δεν μπορώ να δω ποιος αριθμός είμαι ( αλα WinMX ) ??

Δημοσ.

εγώ χρησιμοποιώ την έκδοση 2.

αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν βρίσκει καμία πηγή για να κατεβάσει αυτό που ζητάς - όταν βγάζει μήνυμα "more sources needed". μπορείς να του δώσεις την εντολή "search for more sources" όπου ψάχνει εξ'αρχής πηγές για το συγκεκριμένο file.

μια άλλη λύση είναι να πας στην διαδικασία searching ξανά και να ψάξεις πάλι το αρχείο που θες.

δεν πολυκαταλαβαίνω τι εννοείς ότι άλλοι χρήστες σε βάζουν στην ουρά. το μόνο που έρχεται στο μυαλό μου είναι το remotely queued το οποίο όμως σε κόβει και παύει να σου δίνει αρχεία, δεν σε βάζει σε ουρά.

ελπίζω να σε βοήθησα, καλά κατεβάσματα

Δημοσ.

Έχω και άλλη ερώτηση :

Ας πούμε ότι κατεβάζω ένα αρχείο .Αν κάνω πάλι αναζήτηση και βρώ το ίδιο ακριβώς αρχείο από άλλους χρήστες (από αυτόν ή αυτούς που κατεβάζω ) και κάνω διπλό κλικ τότε ξεκινάει το ίδιο αρχείο να κατεβαίνει από την αρχή πρράλληλα με αυτό που κατεβαίνει ήδη . Τα αρχεία είναι ακριβώς τα ίδια και μάλιστα στην αναζήτηση εμφανίζονται στον ίδιο κόμβο . Μπορώ να το αλλάξω αυτό , δηλαδή ενώ κατεβαίνει το αρχείο και κάνω διπλό κλικ στο παράθυρο της αναζήτησης στο ίδιο αρχείο του νέου χρήστη να κατεβάζω το ίδιο αρχείο και από τους ίδιους χρήστες ?

Δημοσ.

1) remotely queued = Den lambaneis dedomena alla mpaineis se oura kai perimeneis.

2) more sources needed = Den lambaneis dedomena kai DEN eisai se oura giati to pio pithanon einai na mhn uparxei diathesimos xwros na mpeis se qeue 'h giati den uparxoun xrhstes.

3) find more sources = Sunexizei na psaxnei kainourious xrhstes gia to sugkekrimeno arxeio.

4) Otan katebazeis ena arxeio sundeesai se pollous xrhstes kai katebazeis komati-komati to arxeio.

5) Akoma kai an ta onomata,h perigrafh kai to megethos einai idio se 2 arxeia efoson sto bgazei sthn anazhthsh san diaforetika arxeia einai diaforetika. To an einai diaforetika eksartatai apo to hash table to kathenos arxeiou. PX... leme ena arxeio to MATRIX. Briskeis 2 arxeia kai ta duo apo 100MB idio filename kai idia perigrafh. To ena as poume oti einai fake. pes oti einai ena allo video, apla exei ta idia xarakthristika. To hash table einai enas arithmos monadikos gia kathe arxeio. Den mporoun na exoun kai ta duo arxeia ton idio arithmo. Opote blepeis pio apo ta 2 arxeia exei pio pollous users kai etsi glutwneis ta fake. To ti einai hash table... megalh istoria...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...