itsgosu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 εδώ και κάμποσο καιρό δεν πιάνει μία, ιδιαίτερα στο youtube. έχει βρει κανείς λύση εκτός απο το να χρησιμοποιήσει άλλο browser? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venge@nce Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο δεν νιώθει κάθολου στο youtube ο ad blocker του safari και μου έχουν σπάσει τα νεύρα και εμένα αν ξέρει κανείς κάτι ας μας βοηθήσει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 κυριολεκτικα..καμια λυση..και εμενα τα ιδια..οι διαφημισεις στο youtube εχουν καταντησει νευροσπαμα... σαν τους ιους..συνεχως μεταλλασσονται για να μην τους πιανουν τα φαρμακα...αυτη η νοοτροπια των διαφημισεων στο youtube τι να πω...οσες διαφημισεις βαζουν σε οδηγουν απλα να μισεις το προιον που διαφημιζουν..πολυ αστοχος τροπος διαφημισης το youtube..σπας τα νευρα των χρηστων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 κυριολεκτικα..καμια λυση..και εμενα τα ιδια..οι διαφημισεις στο youtube εχουν καταντησει νευροσπαμα... σαν τους ιους..συνεχως μεταλλασσονται για να μην τους πιανουν τα φαρμακα...αυτη η νοοτροπια των διαφημισεων στο youtube τι να πω...οσες διαφημισεις βαζουν σε οδηγουν απλα να μισεις το προιον που διαφημιζουν..πολυ αστοχος τροπος διαφημισης το youtube..σπας τα νευρα των χρηστων... Switch to chrome!!! Εμενα μου αρεσει καλυτερα ειναι και αισθητα πιο γρηγορο και ολα λειτουργουν αψογα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Switch to chrome!!! Εμενα μου αρεσει καλυτερα ειναι και αισθητα πιο γρηγορο και ολα λειτουργουν αψογα Το κακό είναι ότι εκεί χάνεις σε smoothness και το κυριότερο σε αυτονομία, καθώς ο chrome είναι αρκετά πιο ενεργοβόρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το κακό είναι ότι εκεί χάνεις σε smoothness και το κυριότερο σε αυτονομία, καθώς ο chrome είναι αρκετά πιο ενεργοβόρος. Τι χανεις δηλαδη σε smoothness? Εγω χρησιμοποιω ενα απλο ποντικι και μου φαινεται το ιδιο αλλα δεν εχουν καμια συγκριση με το θεικο smoothness του ff... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τι χανεις δηλαδη σε smoothness? Εγω χρησιμοποιω ενα απλο ποντικι και μου φαινεται το ιδιο αλλα δεν εχουν καμια συγκριση με το θεικο smoothness του ff... Δεν υπάρχει σύγκριση στο smooth scrolling του safari με οποιοδήποτε άλλο browser. Το ίδιο ισχύει και για τα energy saving settings που ενσωματώνει. Την ομαλότητα στο scrolling την καταλαβαίνεις κυρίως χρησιμοποιοντας το trackpad σε ένα macbook και πολύ λιγότερο με κάποιο συνηθισμένο mouse. Φυσικά ο Chrome υπερτερεί σε άλλους τομείς έναντι του safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εγώ θα άλλαζα σε chrome αλλά δεν μπορώ να κάνω το εξής:στα bookmarks έχω ολα τα site που επισκεύτομαι συχνά, έχω τη συνήθεια να ανοίγω tab χειροκήνιτα (CMD +T) και μετά με το CMD + 1,2,3,4 να ανοίγω και το site που θέλω εκείνη τη στιγμή (οι αριθμοί πάνε ανάλογα με τη σειρά που έχω βάλει τα sites στα bookmarks).στον chrome αυτό το CMD +1,2,3 σου κάνει νομίζω εναλλαγές στα tabs που έχεις ανοιχτά.δυστήχώς είναι πάνω από 7-8 χρόνια συνήθεια όσο δηλαδή είμαι χρήστης και του mac os x και δεν ψήνομαι να την αλλάξω πόσο μάλον τη χρήση του safari, ποτέ δεν τον άλλαξα και δεν θα τον αλλάξω και τώρα.καθώς έψαχνα για λύση βρήκα καπιοι να λένε λένε ότι το youtube τα σκάει χοντρά στο τυπό από το ADblock και γιαυτό και δεν λύνει το θέμα. αλλά γιατί ομως στον chrome να δουλέυει μια χαρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα