mskgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα βρηκα μια τρελη προσφορα το hitfilm 2 δωρεαν μεχρι τις 4/2/2014 για windows/mac Link : https://hitfilm.com/express/free 12
mskgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Είναι εύκολο στην χρήση; Κοιτα σε σχεση με το after effect ειναι πολυ ποιο ευκολο δοκιμασετο δεν θα χασεις και τιποτα
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Download HitFilm 2 Express Please share with your friends to download: Share on Twitter Share on Facebook Want to equip your whole school for free? Contact us » Ευχαριστουμε αλλα εχουμε κανει διαγραφη απο τον καρκινο που λεγεται social media 5
mskgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστουμε αλλα εχουμε κανει διαγραφη απο τον καρκινο που λεγεται social media μολις το πατησεις και να μην κανεις share θα φυγει 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Σωστος! Ειδα τα φατσαμπουκ και τα πουλακια και εριξα καντηλια! 1
spookaki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ το ts. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά φαίνεται ενδιαφέρον.
pcbill Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Χωρίς παρεξήγηση και να τα χαίρεσαι φυσικά, αλλά είναι από τα πιο ωραία που έχω δει τελευταία... 3
giorginho Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Είναι εύκολο στην χρήση; Κοιτα σε σχεση με το after effect ειναι πολυ ποιο ευκολο δοκιμασετο δεν θα χασεις και τιποτα Άρα αν κατάλαβα καλά είναι πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο (γιατί έτσι όπως είναι το όνομά του και χωρίς ύπαρξη περιγραφής κατάλαβα κάτι στυλ Netflix)! Πιο εύκολο λοιπόν λες, αλλά μήπως και κατώτερο; νομίζω ότι το μέγεθος του προγράμματος της Adobe είναι πολύ μεγαλύτερο. ΥΓ. " Please view this site on a computer to find out more." γκρρρρ... Θα το δω αργότερα, θενξ.Sent from my XT890 using Insomnia
steliosdim Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Χωρίς παρεξήγηση και να τα χαίρεσαι φυσικά, αλλά είναι από τα πιο ωραία που έχω δει τελευταία... photo.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα