Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω αμα μπορω να αλλαξω κατευθυνση και απο τεχνολογικη και να παω θεωρητικη γιατι περα απο το οτι δεν μου αρεσουν(φυσικη,μαθηματικα)δεν ειμαι και καθολου καλος σε αυτα. Πρεπει να περιμενω μεχρι Γ λυκειου ή γινεται και τωρα? 

Δημοσ.

Σίγουρα γίνεται στην 3η Λυκείου οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Στη μέση της χρονιάς το θεωρώ λιγο δύσκολο αφού έχει διδαχθεί πόση ύλη...

Δημοσ.

Σχολείο δεν έχεις σήμερα να ρωτήσεις;

Ή δεν είχες μέχρι πριν μια ώρα;

Ειχα απλα δεν ρωτησα γιατι δεν το θυμηθηκα..γι'αυτο και ρωταω εδω αμα ξερει καποιος.

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας είμαι καινούργιος εδώ. Το βρήκα τυχαία όσο έψαχνα λοιπόν η ερώτησή μου είναι τώρα που είναι η αρχή της χρονιάς στην Β λυκειου έχω πάει στον τομέα των οικονομικών μα είδα ότι δεν μου αρέσει τελικά... Θέλω να πάω στο τομέα της ηλεκτρολογιας ρώτησα τον διευθυντή μου πως μπορεί να γίνει αυτό και μ λέει ότι πρέπει να το κάνω ηλεκτρονικά το δοκιμάζω μα μου λέει πως δεν μπορώ μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει??? 

Δημοσ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (minedu.gov.gr)

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...