hitman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 γεια σας παιδια ενας φιλος ρωταει πως γινετε να πιανει καλο σημα στον πρωτο οροφο και το μοντεμ ειναι στο τριτο τη χρειαζετε να αγορασει ?(ασυρματα θελει)
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 repeater η ριχνει καλωδιο( και βαζει ενα access point αν θελει και ασυρματα) το πρωτο πιο ευκολο το δευτερο πιο καλο
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 οπως σου ειπα δυο λυσεις. α.repeater.παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα αλλα με μικρες απωλειες. β.ριχνει καλωδιο και στο τελος του καλωδιου βαζει ενα access point ή ενα παλιο adsl router που θα το κανει να παιξει σαν access point.
leo24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αυτό θέλει. Ακριβώς το ίδιο έχω και εγώ. Το ρούτερ στον πρώτο και το repeater στο ισόγειο.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 εχει απειρα μοντελα η tp link.εχει αυτο που εβαλες εχει το 701nd,801nd ,901nd.το Θεμα ειναι να αποφασισει αν θα ριξει καλωδιο και μετα θα βαλει access point η αν θα παιξει με repeater απο την αρχη.το καθενα εχει τα συν και τα πλην του.
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ωραια τοτε παιρνει repeater.σε Tp link εχει 701nd,801nd ,901nd.value for money Η tp link.αν θελει καλυτερα παει σε τιποτα dlink netgear κτλ που ανεβαινει η τιμη
hitman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 αυτο αμα το συνδεσω στον πρωτο οροφο θα εχω ιντερνετ?
arc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 αυτο αμα το συνδεσω στον πρωτο οροφο θα εχω ιντερνετ? οι αναμεταδότες μπαίνουν στη μέση για να "αναμεταδίδουν" το σήμα. Αμα έπιανες σήμα στον πρωτο, δεν θα χρειάζονταν αναμεταδότης. Αρα πρέπει να το βάλεις στο δευτερο καπου αναμεσα στον πομπο (το router) και το δεκτη (τον υπολογιστή). Δεν υπάρχει εγγύηση οτι θα δουλευει. Ο καλύτερος τρόπος ειναι να ρίξει καλώδιο.
arc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το access point μπαίνει στον πρωτο αλλα το συνδεεις με το router με καλώδιο. Εν ολίγοις το καλώδιο "σου φέρνει το internet στον πρωτο" και το access point το μοιράζει (ασύρματα ή ενσύρματα). Ο αναμεταδότης αντίθετα δεν εχει καλώδια γιατί αναμεταδίδει το σήμα.
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 αν εχεις πρωτο δευτερο και τριτο οροφο φαντασου το ως εξης.ας πουμε οτι εχεις το ρουτερ στον τριτο και θες να πιασεις στον πρωτο πουδεν εχεις σημα οπως ειπε ο φιλος πιο πανω αν παιξεις με repeater τοτε θα βαλεις το repeater στον δευτερο οροφο που θα πιανει σημα καμποσο απο τον τριτο με σκοπο να αναμεταδωσει για να φταασει στον πρωτο.αν το βαλεις απευθειας στον πρωτο και πιανει οριακα σημα απο τον τρτο τοτε ναι μεν θα εχεις full σημα αλλα ισως να μην εχεις καλη ταχυτητα.μπορεις να το δοκιμασεις. το access point η καποιο παλιο ρουτερ που θα το κανεις access point απλα θελει καλωδιο απο τον τριτο στον πρωτο απευθειας και εκει θα μπει το access point.θα εχεις το μεγιστο της ταχυτητας χωρις καμια απωλεια απλα θελει Utp απο τον τριτο στον πρωτο.
hitman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 εχω ενα παλιο ρουτερ πως να το κανω access point ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα