Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα 500GB εσωτερικό σκληρό. 

Έχω όμως τις εξής απορίες :

Τι τύπου να διαλέξω HDD ,Hybrid ή SSD; τι ακριβώς είναι αυτά ;

Μέγεθος ιντσών πόσο 2.5'' ή 3.5" ;

Οι σκληροί SATA τι ακριβώς είναι ;

Δημοσ.

Για που τον θες και γιατί χρήση τον θες;Αναλόγως την χρήση και το πόσα δίνεις θα σου πούμε ποιόν να διαλέξεις και τι μέγεθος να έχει.Ο HDD είναι ο απλός δίσκος με κινητά μέρη ο SSD είναι δίσκος που δεν έχει κινητά μέρη και είναι πιο γρήγορος και ο Υβριδικός είναι κάτι το ενδιάμεσο με ένα μικρό κoμμάτι SSD και το μεγαλύτερο HDD.SATA είναι πρωτόκολλο επικοινωνίας που χρησιμοποιούν οι δίσκοι και είναι το δημοφιλέστερο και έχει πρώτης γενιάς δεύτερης γενιάς τρίτης γενιάς και αλλάζουν οι ταχύτητες.

Δημοσ.

τo deσktop που εχω φοράει μητρική :  MSI GF615M-P33 (AM3, 6150, DDR3, VGA)

σημειοτέον ότι ο σκληρός που έχει πάνω του τώρα είναι ο :  Western Digital 320GB (16MB Cache, 7200rpm, Sata 2, WD3200AAKS)

Δημοσ.

SATAII 4

Θα πάρεις sata λεπτά δεν μας είπες πόσα δίνεις ένα τέταρτο, μισή ώρα;Πε μας και λεπτά και θα σου πούμε και τα μοντέλα.

Δημοσ.

ε..δίνω εως και 80 Ε... Τα inches του σκληρού τι είναι ...αν πάρω κάποιον μικρότερο άλλο θα κουμπώνει στην μητρική επάνω  ;

Δημοσ.

Αφού διότι και επειδή είναι για σταθερό καρδιά μου μην ανησυχείς, δε θα χωρίσουμε εμείς όλοι οι καλοί χωράνε.Σε SSD με 80 παίρνεις 120 GB και warp speed και σε HDD παίρνεις ένα τέρας.

SSD https://www.skroutz.gr/s/3314997/Crucial-M500-120GB.html

HDD https://www.skroutz.gr/s/4075218/Western-Digital-Caviar-Black-1TB-WD1003FZEX.html

Δημοσ.

έναν SSD SATA 3 θα τον δέχεται η μητρική μου ; Το μέγεθος του δίσκου αν ειναι 2.5" αντι του 3.5" που εχω θα ειναι συμβατό ;

Δημοσ.

έναν SSD SATA 3 θα τον δέχεται η μητρική μου ; Το μέγεθος του δίσκου αν ειναι 2.5" αντι του 3.5" που εχω θα ειναι συμβατό ;

Ναί και ναί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...