fermat Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Κατεβάζω εφαρμογη απο το iTunes με το λογαριασμό μου και παω να κάνω συγχρονισμο για να περαστεί στο iphone 3g το οποιο έχω και το οποιο δεν είναι σπασμένο. Προσέχω η εφαρμογη που έχω κατεβάσει να ειναι μεχρι ios 4.2.1 που ειναι κ η τελευταια εκδοση για το iphone μου. Ενω κάνω τον συγχρονισμο μου πετάει ενα μήνυμα του iTunes το οποιο λέει "Δεν ήταν δυνατός ο συγχρονισμός του iphone <ονομα's iphone> επειδη αυτος ο υπολογιστής δε διαθέτει πλεον εξουσιοδότηση για αγορασμένα στοιχεια που βρίσκονται σε αυτο το iphone" Για να εξουσιοδοτησετε αυτο τον υπολογιστή για στοιχεία που αγοράσατε απο το iTunes Store επιλεξτε Store>εξουσιόδότηση αυτου του υπολογιστή. Ε κάνω λοιπον κ εγω αυτο που λεει το μήνυμα δηλαδη να παω store και μετα στην εξουσιοδότηση αυτου του υπολογιστη και κανω συγχρονισμο για να περαστει η εφαρμογη και δε περνιεται με τίποτα η εφαρμογη κ ξαναμανα το ιδιο μήνυμα.Κ πάει λέγοντας.. δοκιμασα να αλλάξω το κωδικο μου , το αλλαξα , να σβήσω παλιες εξουσιοδοτησεις υπολογιστων .. τιποτα πάλι..Οποιος θέλει ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια..Εχω πάθος κ έρωτα με το iphone μου και τρελαίνομαι όταν γίνονται αυτά..Ευχαριστώ!
atheatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Κατεβάζω εφαρμογη απο το iTunes με το λογαριασμό μου και παω να κάνω συγχρονισμο για να περαστεί στο iphone 3g το οποιο έχω και το οποιο δεν είναι σπασμένο. Προσέχω η εφαρμογη που έχω κατεβάσει να ειναι μεχρι ios 4.2.1 που ειναι κ η τελευταια εκδοση για το iphone μου. Ενω κάνω τον συγχρονισμο μου πετάει ενα μήνυμα του iTunes το οποιο λέει "Δεν ήταν δυνατός ο συγχρονισμός του iphone <ονομα's iphone> επειδη αυτος ο υπολογιστής δε διαθέτει πλεον εξουσιοδότηση για αγορασμένα στοιχεια που βρίσκονται σε αυτο το iphone" Για να εξουσιοδοτησετε αυτο τον υπολογιστή για στοιχεία που αγοράσατε απο το iTunes Store επιλεξτε Store>εξουσιόδότηση αυτου του υπολογιστή. Ε κάνω λοιπον κ εγω αυτο που λεει το μήνυμα δηλαδη να παω store και μετα στην εξουσιοδότηση αυτου του υπολογιστη και κανω συγχρονισμο για να περαστει η εφαρμογη και δε περνιεται με τίποτα η εφαρμογη κ ξαναμανα το ιδιο μήνυμα.Κ πάει λέγοντας.. δοκιμασα να αλλάξω το κωδικο μου , το αλλαξα , να σβήσω παλιες εξουσιοδοτησεις υπολογιστων .. τιποτα πάλι..Οποιος θέλει ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια..Εχω πάθος κ έρωτα με το iphone μου και τρελαίνομαι όταν γίνονται αυτά..Ευχαριστώ! Μήπως έχεις εφαρμογές στο iPhone αγορασμένες με άλλο account?
fermat Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μήπως έχεις εφαρμογές στο iPhone αγορασμένες με άλλο account?Ειχα ακολουθήσει οταν το είχα πρωτοπάρει απο Ελλαδα τον οδηγό που έλεγε το insomnia καπου οτι αν βάλεις χώρα Αμερική και καλα σου εδίνε πιο πολλες δωρεαν εφαρμογες. Εγω δε πρόσεξα παντως κατι τέτοιο αλλα είχα βάλει εκει στη χώρα Αμερική. Στην πορεία ομως καποιες εφαρμογες ελληνικες δε μπορουσα να τις κατεβάσω κ φυσικα αλλαξα τη χώρα σε Ελλαδα.Αυτο μόνο. Ενα λογαριασμό έχω.Ένας λογαριασμός δε θεωρείται αυτό;Το ότι αλλαξα τη χώρα απο Αμερική σε Ελλάδα παίζει ρόλο; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2014 από fermat
ramarg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ειχα ακολουθήσει οταν το είχα πρωτοπάρει απο Ελλαδα τον οδηγό που έλεγε το insomnia καπου οτι αν βάλεις χώρα Αμερική και καλα σου εδίνε πιο πολλες δωρεαν εφαρμογες. Εγω δε πρόσεξα παντως κατι τέτοιο αλλα είχα βάλει εκει στη χώρα Αμερική. Στην πορεία ομως καποιες εφαρμογες ελληνικες δε μπορουσα να τις κατεβάσω κ φυσικα αλλαξα τη χώρα σε Ελλαδα.Αυτο μόνο. Ενα λογαριασμό έχω.Ένας λογαριασμός δε θεωρείται αυτό;Το ότι αλλαξα τη χώρα απο Αμερική σε Ελλάδα παίζει ρόλο; Τη χώρα του appstore αλλαξες απλώς και αυτό αλλάζει όποτε θες..εδώ λεει ό,τι δεν υπαρχει αξιοπιστία στον υπολογιστή που το συνδέεις...ποιος ios εχεις? γιατί στο 7 πλεον οταν το συνδεεις βγαζει μηνυμα,και μπορεις να επιλεξους πολλους αξιοπιστους υπολογιστες για να κανεις οποιαδηποτε αλλαγη..ενώ στο ios 6 και πίσω,μπορούσες να συγχρονίζεις τη συσκευή μόνο από ένα υπολογιστή...αν διάλεγες να συγχρονίσεις με άλλο,διαγράφονταν ό,τι είχες περασμένο από το άλλο pc... Aν δεν αλλαξες τον υπολογιστή που κανεις συγχρονισμό ίσως στο βγάζει γιατί έχεις αγορασμένα πράγματα στο iphone από το appstore,δεν τα εχεις περασμένα στο itunes,και εχεις επιλεγμένο το συγχρονισμό εφαρμογών-μουσικης με itunes... ή μπορεί να έχεις αγορασμένα τα πράγματα από αλλο apple id και τώρα δεν επιβεβαιωνεται η αγορά τους...δεν ξερουμε τι μπορει να εκανες ακριβως για να βρουμε τι φταιει..στη καρτελα του κινητού σε βγάζει το itunes ?
fermat Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Τη χώρα του appstore αλλαξες απλώς και αυτό αλλάζει όποτε θες..εδώ λεει ό,τι δεν υπαρχει αξιοπιστία στον υπολογιστή που το συνδέεις...ποιος ios εχεις? γιατί στο 7 πλεον οταν το συνδεεις βγαζει μηνυμα,και μπορεις να επιλεξους πολλους αξιοπιστους υπολογιστες για να κανεις οποιαδηποτε αλλαγη..ενώ στο ios 6 και πίσω,μπορούσες να συγχρονίζεις τη συσκευή μόνο από ένα υπολογιστή...αν διάλεγες να συγχρονίσεις με άλλο,διαγράφονταν ό,τι είχες περασμένο από το άλλο pc... Aν δεν αλλαξες τον υπολογιστή που κανεις συγχρονισμό ίσως στο βγάζει γιατί έχεις αγορασμένα πράγματα στο iphone από το appstore,δεν τα εχεις περασμένα στο itunes,και εχεις επιλεγμένο το συγχρονισμό εφαρμογών-μουσικης με itunes... ή μπορεί να έχεις αγορασμένα τα πράγματα από αλλο apple id και τώρα δεν επιβεβαιωνεται η αγορά τους...δεν ξερουμε τι μπορει να εκανες ακριβως για να βρουμε τι φταιει..στη καρτελα του κινητού σε βγάζει το itunes ? Τελικά επιλύθηκε το πρόβλημα ως εξης: Πήγα εκει που λεει αρχείο>συσκευές>μεταφορά αγορών απο το iphone και όλα οκ! Ευχαριστώ!
iMarilina Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Τελικά επιλύθηκε το πρόβλημα ως εξης: Πήγα εκει που λεει αρχείο>συσκευές>μεταφορά αγορών απο το iphone και όλα οκ! Ευχαριστώ! Ε αυτό δε μας το είπες, πώς περιμένεις να γίνει συγχρονισμός αν δεν έχεις κάνει μεταφορά αγορών στον υπολογιστή? Δεξί κλικ απλά πάνω στη συσκευή κάνεις στην αριστερή στήλη και transfer purchases.
ramarg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Τελικά επιλύθηκε το πρόβλημα ως εξης: Πήγα εκει που λεει αρχείο>συσκευές>μεταφορά αγορών απο το iphone και όλα οκ! Ευχαριστώ! Aφου επιλύθηκε έχει καλώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα