Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3-4 φορές το χρόνο ανοίγω το κουτί του υπολογιστή για να το καθαρίσω από τη σκόνη η οποία πάει σε μέρη που δύσκολα καθαρίζονται όπως ανάμεσα στις pci express και pci θύρες, ανάμεσα στις εγκοπές που έχει η ψύκτρα του chipset της μητρικής, ανάμεσα στους πυκνωτές, ανάμεσα στις λωρίδες αλουμινίου της ψύκτρας του επεξεργαστή, κλπ. Υπάρχει κάποιο εργαλείο, κάτι, που να μπορεί εύκολα και γρήγορα να διώξει τη σκόνη από όλα τα «δύσβατα» μέρη; Ένας φίλος μου δάνεισε το blower που έχει αλλά χωρίς να κάνει ουσιαστική δουλειά, έδιωξε μόνο τα «χοντρά». Δοκίμασα και με σπρέι αλλά χωρίς ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Δημοσ.

Το τέλειο εργαλείο το έχω βρεί εγώ!!! Ένα παλιό ηλεκτρικό φυσητήρι για ροκανίδια του πεθερού μου που ήταν επιπλοποιός. Μιλάμε ότι σηκώνει άνθρωπο :lol: . Φυσάω το κουτί ανοικτό και από τις δύο μεριές από απόσταση 1 μέτρου. Πιο κοντά κινδυνεύουν να ξεκολλήσουν διάφορα μέρη... 

Δημοσ.

μπορείς να βάλεις φίλτρα στο κουτί σου, θα γλιτώσεις πολλή σκόνη. ίσως να δοκιμάσεις και ένα πιο δυνατό blower; γιατί εμένα μια χαρά τα βγάζει όλα.

Έχει φίλτρα. Στις περισσότερες οπές είχε από τη μάνα του και όπου δεν είχε έβαλα πυκνό τούλι μπομπονιέρας αλλά και πάλι περνάει η άτιμη η σκόνη. Όσο για το blower δεν θυμάμαι πόσα watt ήταν ακριβώς αλλά πρέπει να ήταν τουλάχιστον 1000W. Πιστεύω ότι η καλύτερη λύση θα είναι το πινέλο.

Δημοσ.

Παίρνεις ενα Φυσερό σαν αυτο της φωτογραφίας και κάνεις τη δουλειά σου. Εχει κανα 20αρικο απο το praktiker.

Οταν φυσάς πανω στα ανεμιστηράκια βάλε κανα μολυβάκι για κόντρα, να μην γυρνάνε απο μόνα τους... 

d-291.jpg

Δημοσ.

Παίρνεις ενα Φυσερό σαν αυτο της φωτογραφίας και κάνεις τη δουλειά σου. Εχει κανα 20αρικο απο το praktiker.

Οταν φυσάς πανω στα ανεμιστηράκια βάλε κανα μολυβάκι για κόντρα, να μην γυρνάνε απο μόνα τους... 

d-291.jpg

Τέτοιο αλλά πολύ δυνατό έχω κι εγώ. Θέλει προσοχή. Κάποτε φύσηξα την κάρτα γραφικών και κόντεψε να μου την πάρει από τα χέρια.

Δημοσ.

Όπως αναφέρω και πιο πάνω, χρησιμοποίησα το Φυσερό ενός φίλου, δεν θυμάμαι μάρκα ή Watt αλλά δεν με ικανοποίησε. Έδιωξε αρκετή σκόνη αλλά σε σημεία που η σκόνη κολλάει όπως στην ψύκτρα του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών δεν την έδιωχνε, σχετικά καφέ ήταν οι ψύκτρες πριν το φύσημα, κάπως λιγότερο καφέ ήταν μετά το φύσημα. Δεν καθάριζαν αρκετά. Και μάλιστα στην κάρτα γραφικών πίεσα με το χέρι την άκρη του Φυσερού και έγινε φλατ και έριχνα όλο τον αέρα στην λεπτή ψύκτρα της αλλά η καφέ απόχρωση παρέμενε.

Δημοσ.

Έχει φίλτρα. Στις περισσότερες οπές είχε από τη μάνα του και όπου δεν είχε έβαλα πυκνό τούλι μπομπονιέρας αλλά και πάλι περνάει η άτιμη η σκόνη. Όσο για το blower δεν θυμάμαι πόσα watt ήταν ακριβώς αλλά πρέπει να ήταν τουλάχιστον 1000W. Πιστεύω ότι η καλύτερη λύση θα είναι το πινέλο.

ΧΑΧΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΛΕΠΤΗ ΣΚΟΝΗ ΑΠΛΑ ! ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ Ο ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΑΛΕΘΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ! ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑΛΚ ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΛΕΠΤΗ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ..ΣΥΧΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ

Όπως αναφέρω και πιο πάνω, χρησιμοποίησα το Φυσερό ενός φίλου, δεν θυμάμαι μάρκα ή Watt αλλά δεν με ικανοποίησε. Έδιωξε αρκετή σκόνη αλλά σε σημεία που η σκόνη κολλάει όπως στην ψύκτρα του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών δεν την έδιωχνε, σχετικά καφέ ήταν οι ψύκτρες πριν το φύσημα, κάπως λιγότερο καφέ ήταν μετά το φύσημα. Δεν καθάριζαν αρκετά. Και μάλιστα στην κάρτα γραφικών πίεσα με το χέρι την άκρη του Φυσερού και έγινε φλατ και έριχνα όλο τον αέρα στην λεπτή ψύκτρα της αλλά η καφέ απόχρωση παρέμενε.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΚΑΑΘΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ..ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΠΤΟΔΟΥΛΕΙΑ..ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ..ΤΟ ΝΑ ΦΥΣΑΣ ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙ ΟΣΟ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ,ΦΥΣΗΜΑ,ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΈΤΣΙ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...