IKARIWTHS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδια,μολις ηρθε ενα κουτακι για 2.5 ιντσες σκληρο δισκο που εχω,το κουτακι ειχε απλο καλωδιο usb σα και αυτο που εχουν οι θηκες για usb2. ετσι πρεπει να ειναι?ρωταω περισσοτερο επειδη ο αδερφος μου εχει ενα samsung usb3 ο οποιος εχει διαφορετικο καλωδιο
TheELF Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Βασικά μόνο από το χρώμα θα καταλάβεις τι είναι. Μπορεί του αδερφού σου να είναι ποιο ποιοτικό οπότε και ποιο χοντρό και με φιλτράκι και τέτοια. Δοκίμασε και με τα δυο καλώδια,τρέξε ένα bench με το Crystal Disk Mark και αν δεις ότι το δικό σου καλώδιο βγάζει μικρότερη ταχύτητα σκέψου να αγοράσεις ποιο ποιοτικό.
IKARIWTHS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Σε ευχαριστω,περισσοτερο ρωτησα για το κομματι που συνδεεται με τη θηκη , του αδερφου μου ειναι σαν να ειναι διπλο,ενω το δικο μου ειναι και στις δυο πλευρες οπως της φωτογραφιας που επισυναψες
TheELF Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Κάποιες συσκευές θέλουν παραπάνω ισχύ οπότε βγαίνουν με δυο βύσματα usb που μπαίνουν όμως στην πλευρά του Η/Υ,για να μπορεί να τραβάει από δυο θύρες όσο χρειάζεται.
antonl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Υποθέτω εννοεί ότι είναι σαν το δεύτερο (usb 3.0 micro-B).
IKARIWTHS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ειναι ναι,τι διαφορα εχουν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα