Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακολούθησε και την καρτέλα επιδόσεις και δες εάν χωρίς να κάνεις κάτι δουλεύει συνέχεια ο επεξεργαστής. Θα το δεις, είναι σαν καρδιογράφημα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα πεδια εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ανεμιστιρακι ..υπαρχει καπιος τροπος να διορθωθει?ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα πεδια εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ανεμιστιρακι ..υπαρχει καπιος τροπος να διορθωθει?ευχαριστω

τι σου κάνει ακριβώς πές μας;;

εγγύηση υπάρχει στο λάπτοπ;;

Δημοσ.

τι σου κάνει ακριβώς πές μας;;

εγγύηση υπάρχει στο λάπτοπ;;

οχι δεν εχω εγγυηση πλεον ..μου κανει πολυ θορυβο το ανεμιστιρακι οταν κατεβαζω κατι η οπιο προγραμμα ανοιγω..

Δημοσ.

οχι δεν εχω εγγυηση πλεον ..μου κανει πολυ θορυβο το ανεμιστιρακι οταν κατεβαζω κατι η οπιο προγραμμα ανοιγω..

Σε πρώτη φάση δες λιγο τι θερμοκρασίες εχεις με το hwmonitor απο εκει και περα μπορει να ανοίξεις το pc και να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι απο σκόνες , αν δεν φτιάξει και ετσι και κανει θόρυβο ακομα μετα κοιτας στο ebay για να αγοράσεις ανταλλακτικό

• Like 1
Δημοσ.

Σε πρώτη φάση δες λιγο τι θερμοκρασίες εχεις με το hwmonitor απο εκει και περα μπορει να ανοίξεις το pc και να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι απο σκόνες , αν δεν φτιάξει και ετσι και κανει θόρυβο ακομα μετα κοιτας στο ebay για να αγοράσεις ανταλλακτικό

ok σε ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...