spysoumi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Παρακολούθησε και την καρτέλα επιδόσεις και δες εάν χωρίς να κάνεις κάτι δουλεύει συνέχεια ο επεξεργαστής. Θα το δεις, είναι σαν καρδιογράφημα.
tonyreverse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ο επεξεργαστης χωρις να κανω κατι ειναι εδω ακριβως
tonyreverse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ποιο ακριβως να ειναι το προβλημα; να σημειωσω εδω οτι ο αερας βγαινει κρυος απο τον ανεμιστηρα
antoniss69 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 καλησπερα πεδια εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ανεμιστιρακι ..υπαρχει καπιος τροπος να διορθωθει?ευχαριστω
coolerman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 καλησπερα πεδια εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ανεμιστιρακι ..υπαρχει καπιος τροπος να διορθωθει?ευχαριστω τι σου κάνει ακριβώς πές μας;; εγγύηση υπάρχει στο λάπτοπ;;
antoniss69 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 τι σου κάνει ακριβώς πές μας;; εγγύηση υπάρχει στο λάπτοπ;; οχι δεν εχω εγγυηση πλεον ..μου κανει πολυ θορυβο το ανεμιστιρακι οταν κατεβαζω κατι η οπιο προγραμμα ανοιγω..
SPANK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 οχι δεν εχω εγγυηση πλεον ..μου κανει πολυ θορυβο το ανεμιστιρακι οταν κατεβαζω κατι η οπιο προγραμμα ανοιγω.. Σε πρώτη φάση δες λιγο τι θερμοκρασίες εχεις με το hwmonitor απο εκει και περα μπορει να ανοίξεις το pc και να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι απο σκόνες , αν δεν φτιάξει και ετσι και κανει θόρυβο ακομα μετα κοιτας στο ebay για να αγοράσεις ανταλλακτικό 1
antoniss69 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Σε πρώτη φάση δες λιγο τι θερμοκρασίες εχεις με το hwmonitor απο εκει και περα μπορει να ανοίξεις το pc και να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι απο σκόνες , αν δεν φτιάξει και ετσι και κανει θόρυβο ακομα μετα κοιτας στο ebay για να αγοράσεις ανταλλακτικό ok σε ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα