tonyreverse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 γεια σας παιδιά, έχω ενα πρόβλημα. Έχω ενα hp pavilion g7 2300 ev με τον i5 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον θόρυβο του ανεμιστήρα. απο τη στιγμή που ανοίγει το λάπτοπ μέχρι τον τερματισμό ο ανεμιστήρας ακούγεται συνεχόμενα ενώ δεν τρέχω κάποιο πρόγραμμα. συνήθως έχω διαβάσει ότι ένα λάπτοπ ακούγονται οι ανεμιστήρες τα πρώτα δευτερόλεπτα που ανοίγει. παρόλα αυτά το δικό μου ακούγεται ακατάπαυστα. μήπως ξέρετε που μπορεί να οφείλεται αυτό και πως μπορεί να διορθωθεί; το λάπτοπ είναι ολοκαίνουριο! βοήθειαααα! ευχαριστώ εκ των πρωτέρων !
spysoumi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Πρώτα απ' όλα πες μας θερμοκρασίες.......... 2
LambisElef Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Όταν λες ολοκαίνουργιο; Πόσων μηνών; Εμένα στον 1ο χρόνο, ακουγόταν έτσι, οπότε με ένα blower το φύσηξα και έστρωσε!
tonyreverse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 το λάπτοπ το έχω απο τον Σεπτέμβριο αλλά απο την πρώτη στιγμή που το άνοιξα έκανε θόρυβο. η θερμοκρασίες είναι οι εξής: Temperature(oC) 46 45 Distance to TJ Max 59 60 Minimum 42 39 Maximum 62 56 thermal status ok ok
LambisElef Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 εννοω τι εργασίες έκανες όταν είχες αυτές τις θερμοκρασίες; τι είχες ανοιχτό; skype? browser? game?
tonyreverse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 τιποτα απολυτως. αλλα και μετα που ανοιξα 3 εφαρμογες, (game, internet και το skype ) οι θερμοκρασιες έμειναν αμετάβλητες πανω κατω
spysoumi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Νταξει δεν είναι ανησυχητικές(είναι υψηλές για την cpu που φοράς σε idle αλλά δεν είναι και ανησυχητικές) οι θερμοκρασίες αλλά ο θόρυβος(όπως εσύ πιστεύεις υψηλό) δεν είναι φυσιολογικός, αλλά πάντα ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον κάθε ήχο στο αφτί του.
LambisElef Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 θα κατεβασεις το hw monitor και θα μας δωσεις screenshot, ομως θα αφησεις για 3 λεπτα τον υπολογιστη σου χωρις να κανεις τιποτα με τα παντα κλειστα εκτος του προγραμματος βαση δεν εχεις να φανταστω;
tonyreverse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 οκ θα το κανω και θα σας στειλω φωτογραφια. πως ακριβως επισυναπτω φωτογραφια εδω; βαση δεν εχω αλλα προσεχω που τοποθετω το λαπτοπ. παντα τον δουλευω σε τραπεζι.
spysoumi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Άνοιξε την διαχείριση εργασιών μετά από επανεκκίνηση και δες εάν δουλεύει άσκοπα ο επεξεργαστής........
tonyreverse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 οι δυο φωτογραφιες ανταποκρινονται οταν πρωτοανοιξα τον υπολογιστη στην αρχη και μετα απο 5 λεπτα εφτασε εκει και σταθεροποιηθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα