superrambo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα. Θελω να παρω ενα λαπτοπ για να το συνδεω σε καφετερια να παιζει μουσικη. Τι θυρες πρεπει να εχει για να το συνδεω? Ευχαριστω.
spysoumi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα είναι πόσα πράσινα διαθέτης.....
superrambo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Βασικα λεω να παω σε κατι παρα πολυ φθηνο οπως το lenovo B590 που ειναι στα 300 ευρω περιπου Δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο παρα να το συνδεσω με το ηχοσυστημα του μαγαζιου για μουσικη και αντε και λιγo internet
spysoumi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αν είναι έτσι δεν έχεις λόγο να μας ρωτάς, γιατί το λέω αυτό;; Γιατί δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο στα λεφτά που δίνεις που να έχει κάτι ιδιαίτερο για μουσική, όπως κάρτα ήχου, εξόδους κτλ. για να μπορέσουμε να σου πούμε ποιο είναι το καλύτερο. Από την άλλη εγώ δεν θα κοιτούσα να πάρω κάτι με αυτά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα παραπάνω, θα κατ έφευγα σε Macbook, εάν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα πάντα.
superrambo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αν είναι έτσι δεν έχεις λόγο να μας ρωτάς, γιατί το λέω αυτό;; Γιατί δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο στα λεφτά που δίνεις που να έχει κάτι ιδιαίτερο για μουσική, όπως κάρτα ήχου, εξόδους κτλ. για να μπορέσουμε να σου πούμε ποιο είναι το καλύτερο. Από την άλλη εγώ δεν θα κοιτούσα να πάρω κάτι με αυτά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα παραπάνω, θα κατ έφευγα σε Macbook, εάν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα πάντα. macbook δυσκολο γιατι δεν το κατεχω το θεμα απο εκει και περα τι θυρες πρεπει να εχει το λαπτοπ για να γινεται αυτο που θελω και πως τα συνδεω? καμια προταση σχετικα οικονομικη? ευχαριστω!
Sed22 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Για εμένα ένα μέτριο λαπτοπ Και μια κάρτα ήχου απλή καλή εξωτερική Και μετά η συνδεσιμοτητα γίνεται με rca και με ανταπτορες με τον μικτή ανάλογα την κάρτα ήχου
superrambo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για εμένα ένα μέτριο λαπτοπ Και μια κάρτα ήχου απλή καλή εξωτερική Και μετά η συνδεσιμοτητα γίνεται με rca και με ανταπτορες με τον μικτή ανάλογα την κάρτα ήχου πραγματικα δεν χρειαζομαι κατι επαγγελματικο απλα για να εχω μπολικη μουσικη στο λαπτοπ αποθηκευμενη και να μην ασχολουμαι.. καμια προταση για εξωτερικη καρτα? η' επισης αν υπαρχει καποια θυρα των λαπτοπ που να δεχεται κατευθειαν πανω της καρτα ηχου? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2014 από superrambo
Sed22 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Για εμένα ένα μέτριο λαπτοπ Και μια κάρτα ήχου απλή καλή εξωτερική Και μετά η συνδεσιμοτητα γίνεται με rca και με ανταπτορες με τον μικτή ανάλογα την κάρτα ήχου πραγματικα δεν χρειαζομαι κατι επαγγελματικο απλα για να εχω μπολικη μουσικη στο λαπτοπ αποθηκευμενη και να μην ασχολουμαι.. καμια προταση για εξωτερικη καρτα? η' επισης αν υπαρχει καποια θυρα των λαπτοπ που να δεχεται κατευθειαν πανω της καρτα ηχου? Και χωρίς κάρτα ήχου :παίρνεις από κωτσοβολο π.χ ένα καλώδιο mini jack(λαπτοπ) και να βγαίνει σε 2 rca male (μικτής)Απλα η κάρτα ήχου εξωτερική θα δώσει κάτι παραπάνω στην ήχο σουΑμα σε ενδιαφέρει η ποιότητα
Ziant Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Έχεις μίκτη στην καφετέρια ? Που θα συνδεθεί το laptop ? Ποιον ενισχυτή/ηχεία έχεις ? Η εξοδος για ακουστικά ενός laptop δεν κάνει δουλειά, θα έχεις κακή ποιότητα. Θέλεις έξοδο line out από εξωτερική κάρτα ήχου. Αγοράζεις μια usb κάρτα ήχου (οχι σαν στικάκι), και την συνδέεις σε μια usb του laptop.
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Θέλεις να στήσεις ήχο σε μαγαζί και κάνεις τσιγκουνιές. Η οικονομικότερη λύση είναι ένα λάπτοπ στα 300 ευρώ ή ένα καλό κι αξιόπιστο μεταχειρισμένο και αυτή η κάρτα ήχου: http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=6537 Οτιδήποτε άλλο φτηνότερο, είναι απλά κατάντια, από τη στιγμή που ο καφές κοστίζει 3-4+ ευρώ και το όλο πακέτο το έχεις βγάλει με 100 καφέδες που θα πουλήσεις... Σεβαστείτε λίγο και τον πελάτη αν θέλετε να έχετε κόσμο (κι αν δεν είσαι εσύ ο ιδιοκτήτης, μετέφερέ το στο αφεντικό σου). No offence.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα