Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! Εχω ενα HP PAVILION g6 με core i5, 4g ram,500gb σκληρο και καρτα γραφικων AMD Radeon HD 74000M ...Το προβλημα ειναι οτι η καρτα γραφικων ειναι απενεργοποιημενη...το συστημα μου φοραει Windows 8 64bit <ΟΧΙ τα γνησια> Τι να κανω?..Το λαπτοπ δουλευει κανονικα αλλα με την onboard την intel hd......

Δημοσ.

Γενικα η HP προσφερει σαπια υποστηριξη στη συγκεκριμενη σειρα..Περνα τους τελευταιους drivers απο το site της AMD και λογικα θα ενεργοποιηθει η λειτουργια εναλλαγης γραφικων.

Δημοσ.

Μπορεις να μου στειλεις εσυ καποιουσ συγκεκρειμενους Drivers γιατι εγω αυτουσ που κατεβασα δεν τουσ παιρνει......!!!!Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημοσ.

ακριβές μοντέλο λάπτοπ

Στο φάκελο C:\SwSetup δεν έχει κάτι με Drives, ή άλλαξες τα Windows όταν το πήρες και δεν έχει εκεί τίποτα;

Δημοσ.

τι εννοεις ειναι απενεργοποιημενη;

στη διαχειριση συσκευων την δειχνει με τριγωνακι;

ο catalyst ειναι εγκατεστημενος;

driver θα βαλεις απο τη σελιδα της hp για το συγκεκριμενο μοντελο.

Δημοσ.

καλησπερα! εχω ενα προβλημα με την καρτα γραφικων στο hp probook 4740s.

δεν μπορω να χτησιμοποιησω την amd για να παιξω παιχνιδια και χρησιμοποιει την intel hd4000.

ουτε μου βγαζει σαν επιλογη την amd μεσα στις ρυθμισεις των παιχνιδιων.

μου εχει σπασει τα νευρα.

περασα drivers εκανα update το bios περασα windows 7 + windows 8 και το προβλημα παραμενει.

εχει κανεις καμια συμβουλη?

Δημοσ.

μεσα απο τον catalyst θα βρεις το exe του παιχνιδιου και θα το βαλεις να τρεξει στην amd,οχι μεσα απο το ιδιο το παιχνιδι.

Drivers βαλε απο την HP οχι ξεχωριστα απο intel+amd!

Δημοσ.

η μονη επιλογη που μου δινει το catalyst ειναι να επιλεξω υψηλη αποδοση η εξοικονομηση ενεργειας.

δεν μου βγαζει κατι για τις καρτες γραφικων.

και απο την hp εχει drivers και για amd και για intel ξεχωριστα.

δοκιμασα να απεγκαταστισω τους drivers της intel αλλα το lap top δεν διαβαζε καμια καρτα μετα και τους ξανα εβαλα.

Δημοσ.

η μονη επιλογη που μου δινει το catalyst ειναι να επιλεξω υψηλη αποδοση η εξοικονομηση ενεργειας.

δεν μου βγαζει κατι για τις καρτες γραφικων.

και απο την hp εχει drivers και για amd και για intel ξεχωριστα.

δοκιμασα να απεγκαταστισω τους drivers της intel αλλα το lap top δεν διαβαζε καμια καρτα μετα και τους ξανα εβαλα.

επέλεξε υψηλή αποδόση και λογικά η εναλλαγή θα γίνεται αυτοματα μετά

Δημοσ.

δεν γινετε τιποτα  :fear:

απο το bios μου βγαζει μονο την επιλογη switchtable mode off η on.

και απο το catalyst επιλογω την υψηλη αποδοση αλλα τα παιχνιδια τα ανοιγει και παλι με την intel.

Δημοσ.

Μαλιστα απο ξενο forum ενας τυποσ ισχυριζεται οτι ελυσε το θεμα ετσι :

I also had a similar problem ...

Goto http://leshcatlabs.net/
Download either
Leshcat’s Catalyst 13.8 Beta I UnifL for AMD+Intel Powered Laptops
or

Leshcat’s Catalyst 13.6 Beta 2 UnifL for AMD+Intel Powered Laptops

and see which one works for you latest one has a glitch on my laptop (it disables my laptop ability to change the brightness; but the package contains the fix for the same if u can do it)

NOTE: After downloading the above disconnect your internet so as to prevent your windows from downloading some other drivers. Then, uninstall all the drivers amd , intel and even delete the drivers from the device manager.

Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...