GiOrGoSk21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Άιντε πάμε σιγά σιγά, μια βδομαδούλα έμεινε... 1
Cosmonaut21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πλάκα κάνεις. Νόμιζα ότι θα ξεκινούσε πιο μετά. Άντε επιτέλους. Το μόνο πράγμα στο οποίο υπάρχει το όνομα του Michael Bay και δεν είναι βλακεία. Για την ακρίβεια είναι κορυφαία σειρά.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Κι εγώ, πολλά γούστα έβγαλα το καλοκαίρι που είδα τη σειρά. Πφφφ λίγο ξενέρωσα τώρα γιατί τσέκαρα πότε βγαίνουν οι υπότιτλοι. Κυριακές θα παίζονται τα επεισόδια, ε, εμείς θα το βλέπουμε προς Τρίτες(wishful thought)-Τετάρτες.
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ελεος και εγω δεν ειχα παρει ειδηση πως ξεκιναει . Ωραια γιατι ειναι σειραρα στην κατηγορια της . 1
noFEARgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Για να θυμηθουμε τι θα δουμε στην 4 σεζον https://www.youtube.com/watch?v=R0UYpfzBFR8 Φαινεται να ανεβηκε το budget κριμα που θα ειναι η τελευταια σεζον Ειναι απο τις σειρας που την αρχιζεις και λες τι βλακεια ειναι αυτη και εχει φτασει σε επιπεδο να ειναι απο τις πιο αναμενομενες σειρες τις χρονιας για μενα 1
Sazerac Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 1η και 2η σεζόν σε ελάχιστα επεισόδια είπα "Ουαου σειράρα", συνέχιζα να το βλέπω όμως γιατι μου άρεσε το θέμα. Πραγματικά όμως, η 3η σεζόν ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ένα κι ένα όλα τα επεισόδια. Ανυπομονώ για την 4η και δυστηχώς τελευταία
Heybro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Καλύτερα που θα είναι η τελευταία σεζόν ώστε να μην την χαλάσουν όπως άλλες και άλλες. Η πρώτη σεζόν ήταν αρκετά εισαγωγική αλλά στη δεύτερη και κυρίως στην τρίτη άνοιξαν πολλά μέτωπα και όλα τα χειριστηκαν άψογα. Στην τρίτη θα γίνει το μεγάλο μπαμ μεταξυ Αγγλίας και του νησιού. Οι ηθοποιοι εντάξει ένας και ένας όλοι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Άρχισε πολύ δυνατά ο τελευταίος κύκλος !!!
D4rkshadow Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Αδιαφορο το 2ο επεισοδιο... Δεν μιλας σοβαρα τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα