vrwmiaris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σχετικά με το δεύτερο επεισόδιο,πεσμένο κώλο έχει η ξανθιά, αίσχος.κοκκινομάλλα ftw
Fotis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 H σεζον ξεκινησε πολυ δυνατα .Μου εχει κανει εντυπωση το ποσο καλη σειρα ειναι απο τις εκπληξεις δεν το περιμενα .
king2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 H σεζον ξεκινησε πολυ δυνατα .Μου εχει κανει εντυπωση το ποσο καλη σειρα ειναι απο τις εκπληξεις δεν το περιμενα . Η πρώτη σεζόν ξεκίνησε πολύ χλιαρα η δεύτερη ανέβηκε πάρα πολύ και η τρίτη δείχνει να συνεχίζει στα ίδια υψηλά επίπεδα.
curiositykilledme Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 οποτε μιλαει ο vayne νομιζω οτι εχω μια μυγα στα αυτια μου ή χαλασανε τα ακουστικα μου 3
Fotis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 3ο-4ο επεισοδιο θερισαν ,μαρτυριο ειναι αυτο που περιμενουμε ενα ενα τα επεισοδια .Ειναι κλασικη περιπτωση σειρας που βλεπεις μια σεζον σε ενα σουκου
D4rkshadow Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρα ειναι η σειρα με μπολικο δραμα και ανατροπες και προδοσια φυσικα μη το ξεχναμε αυτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το γυμνό βέβαια έχει πέσει κατακόρυφα
A.Andrew Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 3ο-4ο επεισοδιο θερισαν ,μαρτυριο ειναι αυτο που περιμενουμε ενα ενα τα επεισοδια .Ειναι κλασικη περιπτωση σειρας που βλεπεις μια σεζον σε ενα σουκου Την πετυχα μια μερα τυχαία στη συνδρομητική και μετά την κατέβασα όλη και την είδα σε ενα σκ 1
Sazerac Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 1η και 2η σεζόν, οκ δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα, είχε μερικά καλά επεισόδια, αλλά μέχρι εκεί. Η 3η που παίζεται όμως τώρα, περιμένω κάθε επεισόδιο με αγωνία. Θεωρώ ότι έχει ανεβεί πολύ το επίπεδο, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Titus Pullo Blackbeard ftw! Aν εκαψαν γι' αυτό πραγμα τον Blackberd να τους φαει ο Κθουλου.. btw, δεν νομιζετε ότι λείπουν κάπως σκηνές που να δειχνουν τη δεισιδαιμονία των ναυτικών, θα έπρεπε να ειναι πολυ περισσοτερες.
atonioz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 φοβερή σειρά, την ξεκίνησα μόνο και μόνο επειδή ήταν προτεινόμενη στο netflix. 1 Σεζον - κλασικά αργή για να σε βάλει στο κλίμα 2 Σεζόν - ανοίγει πανιά και πάει καλά (εξαιρείς 2-3 αδιάφορα επεισόδια) 3 Σεζόν - Θα ντυθώ Captain Flint τις απόκριες Πάντως την θεωρώ τεράστια έκπληξη και μακάρι να συνεχίσει έτσι
D4rkshadow Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 W.T.F σιγουρα ειναι μεγαλο ρισκο αυτο που καναν,αλλα αμα ειναι να δω την bonny επιτελους ετσι οπως ηθελα να την δω απο την αρχη!!! το αξιζει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Αρκετά δυνατό το σημερινό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα