trayban Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Είδα την πρώτη σεζόν, σκυλοβαρέθηκα. "Σειρά με πειρατές" όλη την γαμημένη ώρα στην στεριά είναι όλοι. Ο δεύτερος κύκλος είναι σαφώς καλύτερος.Γενικά όπου παίζει αυτός ο πουστης ο φλιντ,ανεβαίνει επίπεδο.
rwmi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ο δεύτερος κύκλος είναι σαφώς καλύτερος. Γενικά όπου παίζει αυτός ο πουστης ο φλιντ,ανεβαίνει επίπεδο. XAXAXAXAXAXA
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ενταξει το ισιωσαν στο 6ο επεισοδιο .Ευτυχως γιατι ειναι ενδιαφερουσα ως πλοκη .
Norone92 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Όποιος κατάλαβε τί μπορεί να σήμαινε αυτό στο τέλος του 7ου επεισοδίου ας μας πει! Εκτός και αν υποτίθεται ότι πρέπει να μην έχουμε ιδέα τί μπορεί να είδαμε
frenzy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Όποιος κατάλαβε τί μπορεί να σήμαινε αυτό στο τέλος του 7ου επεισοδίου ας μας πει! Εκτός και αν υποτίθεται ότι πρέπει να μην έχουμε ιδέα τί μπορεί να είδαμε H ομάδα του Χορνιγκολντ πάνε να την πέσουν στον Φλιντ; Mαζί με Βεην; (νομίζω είχε κι έναν μακρυμάλλη) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 έπος και το σημερινό... 3
GreyHorse Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Υπάρχει κανάς χάρτης; Γιατί θα μας κουφάνουν τελείως, στο ίδιο νησί βρίσκονται όλοι; Είναι κοντινές οι αποστάσεις που κολυμπάς; Πως διάολο ο Βέην αφήνοντας το καράβι στη Νασάου έφτασε εκεί που ήταν το καράβι του Φλιν μέσω του βάλτου;; Το ίδιο και οι άλλοι που πρόσεχαν τον θησαυρό, με τα πόδια επέστρεψαν ή με την βαρκούλα του ψαρά;
rwmi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Υπάρχει κανάς χάρτης; Γιατί θα μας κουφάνουν τελείως, στο ίδιο νησί βρίσκονται όλοι; Είναι κοντινές οι αποστάσεις που κολυμπάς; Πως διάολο ο Βέην αφήνοντας το καράβι στη Νασάου έφτασε εκεί που ήταν το καράβι του Φλιν μέσω του βάλτου;; Το ίδιο και οι άλλοι που πρόσεχαν τον θησαυρό, με τα πόδια επέστρεψαν ή με την βαρκούλα του ψαρά; ναι κι εγω εχω μπερδευτει λιγο σαυτο 1
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αυτοί από το νησί με το χρυσό με βάρκα γύρισαν το έδειξε, οι αποστάσεις Μπαχάμες μεταξύ νησιών είναι γύρω στα ~40χλμ απ' όσο βλέπω στο google maps, βάλε 15 χλμ/ώρα σε κωπηλασία γιατί τηλεόραση είναι, γίνεται. 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πολυ δυνατο το 9ο επεισοδιο,φοβερη εξελιξη .Πειτε μου οτι εχει 12 επεισοδια η σεζον και οχι 10 ... Sent from my iPad Air 2 using Insomnia
revolver1990 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πολυ δυνατο το 9ο επεισοδιο,φοβερη εξελιξη .Πειτε μου οτι εχει 12 επεισοδια η σεζον και οχι 10 ... Sent from my iPad Air 2 using Insomnia 10 θα έχει man. 1
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δυστυχως indeed τελειωνει αυτο το σαββατο Και για να κρατασουν το ενδιαφερον , Blackbeard incoming στη S3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα