revolver1990 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Γενικά η 2η σεζόν είναι καλή.Μου αρέσει όμοια με την πρώτη απλά τα flashbacks δεν μου κολλάνε παρόλο που βοηθούν στην εξέλιξη του χαρακτήρα του flint.Θα ήθελα και έναν arch vilain..είχε προοπτικές ο Law.
GreyHorse Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 μα για αυτο το λογο την κατατασσω ως μετρια και οχι χαλια. ως γνωστον το μετριο ή θα βγει πατατα ή καλο Ή θα παραμείνει μέτριο, δεν υπάρχει και άλλη επιλογή. Για να το πούμε αλλιώς μπας και το πιάσεις. Με 1μιση επεισόδιο βασικά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κριτικάρεις γενικά μια σειρά.
Atallos1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 To προμοταρουν αρκετα το σημερινο στο twitter Για να δουμε
d_gkal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ή θα παραμείνει μέτριο, δεν υπάρχει και άλλη επιλογή. Για να το πούμε αλλιώς μπας και το πιάσεις. Με 1μιση επεισόδιο βασικά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κριτικάρεις γενικά μια σειρά. κριτικαρα με βαση το 1μιση επισοδειο. ειδα οσο ειδα και εκρινα βαση αυτου. τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.
Atallos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Welp Ωραιο το σημερινο , εδωσε πολλες εξηγησεις αλλα ρε παιδια... Οχι κ ο Flint να γυαλιζει το πομολο
xavier Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ελεος...το γμσαν και ψοφησε βλεπω το κλιφχανγκερ να ολοκληρωνεται στο επομενο επεισοδειο με χαιδολογηματα
bilya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Οχι κ ο Flint να γυαλιζει το πομολο το χουν παρακάνει σε σειρές με αυτό το πράγμα
xavier Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 το θεμα ειναι οτι η συγκεκριμμενη εξελιξη ειναι παντελως ασχετη με το χαρακτηρα της σειρας...δηλαδη στο σπαρτακο νταξ δεν με πειραζαν οι αντιστοιχες περιπτωσεις, αλλα εδω δεν κολλαει...
gatokoritso Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 <p>Welp</p> <p>Ωραιο το σημερινο , εδωσε πολλες εξηγησεις αλλα ρε παιδια...</p> <p> </p> <p>* SPOILER *<br> </p> 1
GreyHorse Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 το θεμα ειναι οτι η συγκεκριμμενη εξελιξη ειναι παντελως ασχετη με το χαρακτηρα της σειρας...δηλαδη στο σπαρτακο νταξ δεν με πειραζαν οι αντιστοιχες περιπτωσεις, αλλα εδω δεν κολλαει... Γιατί δεν κολλάει; Εμένα δεν με ξάφνιασε να σου πω
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Που εισαι ρε Τοξο να δεις Δεν αρχίζω σειρά που μου φαίνεται μούφα μόνο κ μόνο επειδή έχει κανα ξέμπαρκο γκέι storyline.Είχα δει 1-2 τρέιλερ πέρσι κ λε πουλ με συνοπτικές.
Fotis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ενταξει , δεν ξερω ποσο κολαει με το ολο concept αυτη η εξελιξη αλλα εχω την εντυπωση πως εγινε καθαρα για λογους εντυπωσιασμου .
Dimitris1948 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Είδα την πρώτη σεζόν, σκυλοβαρέθηκα. "Σειρά με πειρατές" όλη την γαμημένη ώρα στην στεριά είναι όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα