revolver1990 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μου άρεσε το black sails πέρυσι χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.Το ότι δεν είχε μεγάλες μάχες που αναφέρεις δεν με χάλασε.Καλύτερα να συνεχίσει όπως ήταν.Να επικεντρώνει περισσότερο στους χαρακτήρες και όχι σε γεγονότα.
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ξεκινησε δυνατα η δευτερη σεζον ελπιζω να συνεχιστει ετσι το θεμα εχει ενδιαφερον οι τοποθεσιες ειναι εξαιρετικες ειδικα αν το βλεπεις σε καλη ποιοτητα και οχι για τυφλους ...ολοκληρωνεται η εμπειρια .
qsis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εμένα πάντως με χαλάει το σήμα της nova (σε HD) Ενα tv rip 720 είναι πιο καλό.. Ώρες ώρες νιώθω ότι τσαμπα τη πληρώνω
Fotis13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα πάντως με χαλάει το σήμα της nova (σε HD) Ενα tv rip 720 είναι πιο καλό.. Ώρες ώρες νιώθω ότι τσαμπα τη πληρώνω Δεν εχεις αδικο το hd σημα της ειναι ελεεινο .
Norone92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Τη σειρά άρχισα να τη βλέπω με το που βγήκε. Την περίμενα πώς και πώς γιατί τη διαφημίζανε στη σελίδα του Spartacus στο Facebook με το οποίο είχα κολλήσει άσχημα και έχω και πώρωση με πειρατές. Δε με απογοήτευσε καθόλου. Σίγουρα έχω δει και πολύ καλύτερες σειρές αλλά και αυτή με έχει κάνει να ανυπομονώ για το κάθε επεισόδιο. Ισχύει το ότι δεν έχει πολλές μάχες αλλά δε με χαλάει, καθώς γίνεται καλό character development και δείχνει και άλλα στοιχεία πίσω από τις επιθέσεις των πειρατών. Το κακό CGI στις λίγες μάχες που έχει δείξει ίσως με χαλάει. Καθώς και τα 8 επεισόδια της 1ης σεζόν που ήταν πολύ λίγα. Αλλά η 2η ξεκίνησε δυνατά.
Fotis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Eιναι εντυπωση μου μονο η' ο δευτερος κυκλος ειναι πολυ καλυτερος απο τον πρωτο πιο δεμενο σεναριο με βαθος και δυνατες εξελιξεις .Πολυ καλη σειρα δεν το περιμενα .
d_gkal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καθαροί πειρατές, με κορμιά φέτες, ηθοποιούς αταλαντους, με εξαίρεση 1-2. Πολύ πολύ μέτριο το πρώτο. πολυ μετρια η σειρα γενικοτερα. το παρατησα στο 1μιση επισοδειο. δεν αξιζει να χανω την ωρα μου για την black sails ...και φωτογραφια λες κι ειναι σε παρκο της Disneyland. ωραια και πεντακαθαρη εικονα εχει! Μετριο εως βαρετο το δευτερο Φαινεται να εχουν ενα plan για το πως θα παει η σειρα τουλαχιστον βαρετο εως εκει που δε παει. το μισο ειδα και παρατησα την σειρα
Atallos1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Well κακως την παρατησες Συμφωνω με τον Φωτη , Πολυ καλυτερος ο 2ος κυκλος με περισσοτερο ενδιαφερον κ καλυτερες ερμηνειες Ημουν σιγουρος οτι Ο Billy ζει , να δουμε τι θα παιχτει τωρα 1
d_gkal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 δε με τραβηξε κατι, περα απ την εικονα και μονο καλυτερα να δω καποια αλλη
rwmi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 του billy τι του ειχαν κανει ασ μου θυμισει καποιος
GreyHorse Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 πολυ μετρια η σειρα γενικοτερα. το παρατησα στο 1μιση επισοδειο. δεν αξιζει να χανω την ωρα μου για την black sails ωραια και πεντακαθαρη εικονα εχει! βαρετο εως εκει που δε παει. το μισο ειδα και παρατησα την σειρα Με 1μιση επεισόδιο δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κριτικάρεις μια σειρά ως "μέτρια". του billy τι του ειχαν κανει ασ μου θυμισει καποιος Είχε πέσει στη θάλασσα
gatokoritso Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Είχε πέσει ή τον είχαν ρίξει? Αυτό το κομμάτι δεν το θυμάμαι καλά...
Atallos1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εδειξε ποτε Ο μονος που ηταν μπροστα ηταν ο Flint αλλα.. Για να ξυπναει ο Billy κ να λεει "φωναξτε τον Gates" ε προφανως βρωμαει η δουλεια οτι τον εριξε Ειχε ανακαλυψει τι παιζοταν κ δεν ηθελε να τα πει 2
d_gkal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Με 1μιση επεισόδιο δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κριτικάρεις μια σειρά ως "μέτρια". μα για αυτο το λογο την κατατασσω ως μετρια και οχι χαλια. ως γνωστον το μετριο ή θα βγει πατατα ή καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα