xlapatsas4000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 μολις ειδα το τελευταιο φετινο επισοδειο καλα η σειρα τα σπαει, η ιστορια θα εξελιχθει πολυ καλα τελικα.απλα θα ηθελα να εχει μερικα ακομη επισοδεια ενταξει ειπαμε να εχει λιγα αλλα οχι και 8
Atallos1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Κακη δεν ηταν η σειρα αλλα ειχε λιγα επισοδεια κ αργησε να ξεκινησει το story
zvarthangalos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Έχω δει τα τέσσερα πρώτα επεισόδια φαίνεται αρκετά καλή η σειρά απλά οί ενστάσεις μου είναι για την επιλογή κάποιων χαρακτήρων νομίζω πως κάποιοι ηθοποιοί δεν ταιριάζουν με το ύφος και την εποχή που διαδραματίζεται η σειρά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες ίσως όταν ολοκληρώσω την πρώτη σαιζόν να το κάνω.
Darky Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Έχω δει τα τέσσερα πρώτα επεισόδια φαίνεται αρκετά καλή η σειρά απλά οί ενστάσεις μου είναι για την επιλογή κάποιων χαρακτήρων νομίζω πως κάποιοι ηθοποιοί δεν ταιριάζουν με το ύφος και την εποχή που διαδραματίζεται η σειρά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες ίσως όταν ολοκληρώσω την πρώτη σαιζόν να το κάνω. Πιστευω πως ειναι ενας συγκεκριμενος ειδικα που μοιαζει σαν να μην ταιριαζει με ολο αυτο το τσουρμο, ολοκληρωσε την σεζον, γινεται καλυτερη απο το 4 και μετα!
xlapatsas4000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πότε αρχίζει η 2η σεζόν; Το 2015, δεν εγινε γνωστη η ακριβης ημερομηνια ακομη.
gatokoritso Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ε λογικα την ιδια εποχη που ξεκινησε ο πρωτος κυκλος.
Atallos1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Season 2 hype https://www.youtube.com/watch?v=ICxxHmKmVcE 1
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλουτσικη η πρεμιερα μπορω να μπω Ωραια τα flashbacks κ η εισαγωγη του νεου captain
Daemonos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι το 1ο το είδα με ζόρια, σκεφτόμουν να μην δω καν τη 2η σεζόν άλλα τελικά λέω να του δώσω αλλη μία ευκαιρία, ελπίζω η σειρά να γίνει πιο Action γιατί η 1η σεζόν ήταν πολύ χλιαρή!
rwmi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι το 1ο το είδα με ζόρια, σκεφτόμουν να μην δω καν τη 2η σεζόν άλλα τελικά λέω να του δώσω αλλη μία ευκαιρία, ελπίζω η σειρά να γίνει πιο Action γιατί η 1η σεζόν ήταν πολύ χλιαρή! lol? παρα πολυ action ειχε η 1η season
Daemonos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα το έλεγα, σε σχέση με άλλες σειρές πάντα. Black sails σειρά και δεν έδειξε ουτε μία ναυμαχία κτλ... πολύ μπλα μπλα. Οκ ήταν το assault στο fort αλλα απο εκεί και πέρα χλιαρά πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα