Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα πόσο απολαυστικη αυτή η σειρά. Έκατσα μέχρι τις 3 το βράδυ για να δω και την δεύτερη σεζόν. Πω, τρελό κόλλημα!

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Με διάφορα που διαβάζω, μόνο σε μένα δεν άρεσε το τέλος; Βρήκα χρόνο αυτές τις μέρες και είπα, επιτέλους, θα ξεκινήσω τον 4ο κύκλο, μα με απογοήτευσε.

Στα μάτια μου,

δεν κατέληξε πουθενά και ήθελε να μας πει τι; Ότι η αντίδραση στην απώλεια του Τόμας ήταν να γίνει πειρατής και να κάνει όλα αυτά που είδαμε, να συμπαρασύρει κόσμο μαζί του κ.ο.κ; Φτηνό μου φαίνεται.

Δημοσ.

Είδα μέχρι και την δεύτερη σεζόν και την αφησα. Κάποια στγμή ίσως δω και την υπόλοιπη. 

Δημοσ.

Με διάφορα που διαβάζω, μόνο σε μένα δεν άρεσε το τέλος; Βρήκα χρόνο αυτές τις μέρες και είπα, επιτέλους, θα ξεκινήσω τον 4ο κύκλο, μα με απογοήτευσε.

Στα μάτια μου,

δεν κατέληξε πουθενά και ήθελε να μας πει τι; Ότι η αντίδραση στην απώλεια του Τόμας ήταν να γίνει πειρατής και να κάνει όλα αυτά που είδαμε, να συμπαρασύρει κόσμο μαζί του κ.ο.κ; Φτηνό μου φαίνεται.

Και σε μένα δεν άρεσε καθόλου, ρε συ καπετάνιε φλιντ, ήμαρτον να πούμε.

Αν και πιστεύω ότι το όλο θέμα ήταν ότι η πειρατεία ήταν υποκινουμενη από/ Αγγλία και δεν τους συνέφερε να εξαλειφθεί, λόγω επειδή

• 7 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Απλά ένα shoutout σε μια από τις αγαπημένες μου σειρές (ίσως και GOAT)  την οποία θα ξαναπιάσω σύντομα.

Από τους καλύτερους διαλόγους/μονολόγους αλλά και δόμηση χαρακτήρων που έχω δει.

Εξίσου αξιομνημόνευτα τα μονόπλανα και ότι επικό έστησε ανά τις σεζόν.

Μακάρι να φτιάξουν και Treasure Island!

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Απλά ένα shoutout σε μια από τις αγαπημένες μου σειρές (ίσως και GOAT)  την οποία θα ξαναπιάσω σύντομα.

Από τους καλύτερους διαλόγους/μονολόγους αλλά και δόμηση χαρακτήρων που έχω δει.

Εξίσου αξιομνημόνευτα τα μονόπλανα και ότι επικό έστησε ανά τις σεζόν.

Μακάρι να φτιάξουν και Treasure Island!

Το τελευταίο επεισόδιο ήταν ξεκάθαρο ως προς τη συνέχεια, έτοιμο το είχαν.

Δεν προχώρησε ποτέ, τελικά?

Δημοσ.

Το Black Sails έχει καλό closure για τους χαρακτήρες του, σταματά ακριβώς πριν το Treasure Island που ήταν εξαρχής ο στόχος των δημιουργών.

Δε βλέπω να υπάρχει project για συνέχεια. Mόνο ευσεβείς πόθοι από εμάς, τους fans.

Σίγουρα, αν ήθελαν, θα μπορούσαν να ακολουθήσουν Silver στο TI ή Rackham/Anne στα δικά τους ρεσάλτα!

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Το Black Sails έχει καλό closure για τους χαρακτήρες του, σταματά ακριβώς πριν το Treasure Island που ήταν εξαρχής ο στόχος των δημιουργών.

Δε βλέπω να υπάρχει project για συνέχεια. Mόνο ευσεβείς πόθοι από εμάς, τους fans.

Σίγουρα, αν ήθελαν, θα μπορούσαν να ακολουθήσουν Silver στο TI ή Rackham/Anne στα δικά τους ρεσάλτα!

Ναι, για το TI εννοώ εκεί που γράφω "έτοιμο το είχαν", το γράφω όντως λίγο διφορούμενα.

Είχα μείνει τότε στο ότι θα έβγαινε το "Νησί", αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Δημοσ.

Μια απο τις πιο underrated σειρες μαζι με το Banshee. Ολος ο κοσμος πηγε προς vikings μερια και εχασα αυτο το επος. Μπορει η πρωτη σεζον να ειναι καπως υποτονικη και εισαγωγικη αλλα οσο προχωραει γινεται ολο και καλυτερη. Κριμα που δεν προχωρησε η πλοκη αν και εκλεισε μια χαρα για ολους τους χαρακτηρες ο καθενας πηρε αυτο που του αξιζει(ισως εκτος flint) αλλα εχει ζουμι και για νεα ιστορια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικα απο τις καλυτερες σειρες. Το vikings αρχικα ηταν σε αναλογο επιπεδο αλλα το τραβηξαν τοσο που κατανησε παρωδια. Σε οσους αρεσε η σειρα προτεινω να δουνε και το master and commander. 

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Arkin είπε

Μια απο τις πιο underrated σειρες μαζι με το Banshee.  Κριμα που δεν προχωρησε η πλοκη αν και εκλεισε μια χαρα για ολους τους χαρακτηρες ο καθενας πηρε αυτο που του αξιζει(ισως εκτος flint) αλλα εχει ζουμι και για νεα ιστορια.

Γιατί underrated;

Επειδή δεν έγινε viral; Όσοι το είδαμε τα καλύτερα λέμε!

Τι άξιζε στον cpt; Πήρε πάντως ακριβώς αυτό που ήθελε, παρόλο που δεν ήξερε ότι υπήρχε τον περισσότερο καιρό!  :P

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Γιατί underrated;

Επειδή δεν έγινε viral; Όσοι το είδαμε τα καλύτερα λέμε!

Τι άξιζε στον cpt; Πήρε πάντως ακριβώς αυτό που ήθελε, παρόλο που δεν ήξερε ότι υπήρχε τον περισσότερο καιρό!  :P

Εννοω οτι λιγοι την ξερουν το ιδιο με το banshee. Οσοι την δουν εννοειται οτι την γουσταρουν με χιλια. Ο Flint δεν ηταν καλο κουμασι νομιζω ειχε ενα παρα πολυ αξιολογο για αυτον τελος. 

Δημοσ.

Το τέλος μπορείς να το πάρεις και λίγο διαφορετικά βέβαια, ειδικά δεδομένου του πυροβολισμού που ακούγεται νωρίτερα. Άλλωστε το διηγείται ουσιαστικά ο Long John Silver που μόνο reliable narrator δεν είναι γενικά. Αν και προσωπικά προτιμώ το happy end από την εναλλακτική.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, FCastor είπε

Το τέλος μπορείς να το πάρεις και λίγο διαφορετικά βέβαια, ειδικά δεδομένου του πυροβολισμού που ακούγεται νωρίτερα. Άλλωστε το διηγείται ουσιαστικά ο Long John Silver που μόνο reliable narrator δεν είναι γενικά. Αν και προσωπικά προτιμώ το happy end από την εναλλακτική.

Happy end προτιμώ και εγώ ναι. Όσο και αν ξινησε το γύρισμα του φλιντ στο επεισόδιο που έδειξε την αγάπη με τον άλλο στο τέλος φάνηκε ότι γούσταρε με την εξορία που του έδωσαν να ζήσει μαζί με το αμόρε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...