Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το treasure island που στην ουσία προηγείται χρονικα του black sails το εχει δει κανεις, διαβαζω πολυ αντιφατικες κριτικες.

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χα!

Toby%20Stephens%20and%20Anna%20Louise%20

Κι έχουν κ 3 παιδιά ,όπως έχει αυτ η στη σειρά,γιατί αυτός...μετροποντικας..

Για να δούμε ποιον νέο Σπάρτακο θα βγάλει το σταρζ πάλι.

Δημοσ.

Πραγματικα το χαρηκα. Γενικα την χαρηκα την σειρα...παρα πολυ ωραια και θα την θυμαμαι...

Μακαρι να εχουμε και αλλες τετοιες σειρες.

Μονο η ιστορια του Μπιλυ αφηνει ερωτηματικα

Δημοσ.

Το treasure island που στην ουσία προηγείται χρονικα του black sails το εχει δει κανεις, διαβαζω πολυ αντιφατικες κριτικες.

You had one job...

• Like 2
Δημοσ.

Μονο η ιστορια του Μπιλυ αφηνει ερωτηματικα

ουσιαστικά η ιστορία του μπίλλυ κ του σιλβερ είναι γνωστή (treasure island) κ γι υτό δεν αναφέρονται. 

• Like 1
Δημοσ.

Eιμαι στο δευτερο επεισοδιο  ,αργησα να την ξεκινησω την σεζον  γιατι ηθελα να προχωρησουν τα επεισοδια .Κορυφαια σεζον  μεχρι εκει που ειμαι ελπιζω να παει ετσι ...

Δημοσ.

Ειμαι στο 6ο  επεισοδιο  με διαφορα η καλυτερη σεζον .

Επικουρα η  σειρα    θα επρεπε να ειχε κανει μεγαλυτερο ντορο απο οτι εχει  κανει ηδη ,αδικειται κατα την γνωμη μου .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι στην πρώτη σεζόν, τρίτο επεισόδιο. Αφού σας διάβασα όλους στο thread, νομίζω ότι πρέπει να απολαύσω και εγώ αυτή τη σειρά.

Δημοσ.

Είμαι στην πρώτη σεζόν, τρίτο επεισόδιο. Αφού σας διάβασα όλους στο thread, νομίζω ότι πρέπει να απολαύσω και εγώ αυτή τη σειρά.

παντως να ξες οτι οσο παει η σειρα καλυτερευει, μην απογοητευτεις απο την 1η σεζον  για να καταληξει στο επος των επομενων...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...