Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Το treasure island που στην ουσία προηγείται χρονικα του black sails το εχει δει κανεις, διαβαζω πολυ αντιφατικες κριτικες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Κλάσης ανώτερο από το finale του Grimm...
trayban Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Χα! Κι έχουν κ 3 παιδιά ,όπως έχει αυτ η στη σειρά,γιατί αυτός...μετροποντικας.. Για να δούμε ποιον νέο Σπάρτακο θα βγάλει το σταρζ πάλι.
PaRaNo1d Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Πραγματικα το χαρηκα. Γενικα την χαρηκα την σειρα...παρα πολυ ωραια και θα την θυμαμαι... Μακαρι να εχουμε και αλλες τετοιες σειρες. Μονο η ιστορια του Μπιλυ αφηνει ερωτηματικα
randomcat Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το treasure island που στην ουσία προηγείται χρονικα του black sails το εχει δει κανεις, διαβαζω πολυ αντιφατικες κριτικες. You had one job... 2
bilya Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μονο η ιστορια του Μπιλυ αφηνει ερωτηματικα ουσιαστικά η ιστορία του μπίλλυ κ του σιλβερ είναι γνωστή (treasure island) κ γι υτό δεν αναφέρονται. 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Eιμαι στο δευτερο επεισοδιο ,αργησα να την ξεκινησω την σεζον γιατι ηθελα να προχωρησουν τα επεισοδια .Κορυφαια σεζον μεχρι εκει που ειμαι ελπιζω να παει ετσι ...
Chrisxxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 You had one job... failαρα, την επόμενη θα καταφέρω.
markos9 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Κρίμα που τελείωσε... Μακάρι να βγουν κ άλλες τέτοιες σειρές, γιατί πραγματικά άξιζε πολλά σαν σειρά! 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πολυ ωραιο το τελος και τελειωσε οπως επρεπε νομιζω, farewell Long john - Jack - Flint - Charles 3
bilya Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 πες και σε μας που δεν ξερουμετο γραφω υποτίθεται ειναι το treasure island
Fotis13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ειμαι στο 6ο επεισοδιο με διαφορα η καλυτερη σεζον . Επικουρα η σειρα θα επρεπε να ειχε κανει μεγαλυτερο ντορο απο οτι εχει κανει ηδη ,αδικειται κατα την γνωμη μου .
moumos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Είμαι στην πρώτη σεζόν, τρίτο επεισόδιο. Αφού σας διάβασα όλους στο thread, νομίζω ότι πρέπει να απολαύσω και εγώ αυτή τη σειρά.
xavier Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Είμαι στην πρώτη σεζόν, τρίτο επεισόδιο. Αφού σας διάβασα όλους στο thread, νομίζω ότι πρέπει να απολαύσω και εγώ αυτή τη σειρά. παντως να ξες οτι οσο παει η σειρα καλυτερευει, μην απογοητευτεις απο την 1η σεζον για να καταληξει στο επος των επομενων... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα