Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Νεα σειρα του Starz ( Spartacus ) με pirates , μιας κ ειναι στη μοδα μετα το Assassins Creed IV κ αφου βαρεθηκαμε βρυκολακες , werewolves κ λοιπα τερατα . Prequel του Treasure Island κ Captain Flint in action IMDB - Black Sails Official πρεμιερα 25 Ιανουαριου Although , εχει γινει leaked ο πιλοτος εδω κ κανα 2 μερες στα γνωστα sites Δεν ξερω αν λεει κατι , αλλα executive producer o Michael Bay Προσωπικα μου αρεσε αρκετα , σε βαζει στο mood της εποχης κ εχοντας παιξει AC προσφατα δεν μπορουσα να μην το δω . Το story δεν ξερω αν θα κρατησει αλλα ειδωμεν ( Το intro ειναι αρκετα καλο ) 2
gatokoritso Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 δεν ειναι κακο.βλεπετε χαλαρα.το μονο περιεργο ειναι οτι ειναι πολυ καθαροι.μερικων τα δοντια ειναι λες και κανανε λευκανση τη προηγουμενη.. τεσπα εχει ενα ενδιαφερον.. 2
Daemonos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 δέν μπορώ να κρίνω απο το 1ο επεισόδιο, το οποίο θα το δω σήμερα, παρόλα αυτά είμαι πολύ ενθουσιασμένος απο την σειρά! όποιος έχει δει το Captain and Commander θα με καταλάβει!
Nikosgiann Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ειδα το 1ο,δεν με ενθουσιασε,να μου πεις δε μπορεις να κρινεις μονο απο 1
mathsrule Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 δέν μπορώ να κρίνω απο το 1ο επεισόδιο, το οποίο θα το δω σήμερα, παρόλα αυτά είμαι πολύ ενθουσιασμένος απο την σειρά! όποιος έχει δει το Captain and Commander θα με καταλάβει! Το Master and Commander εννοείς με τον Ράσελ Κρόου.
vamour Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μολις την ειδα.Αρκετα καλη θα ελεγα αλλα θυμαμαι ετσι ειχα πει και οταν ειδα τον πιλοτο του sleepy hollow (!!!!!).Θα δειξει...
Plug Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καθαροί πειρατές, με κορμιά φέτες, ηθοποιούς αταλαντους, με εξαίρεση 1-2. Πολύ πολύ μέτριο το πρώτο. 2
yanc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ...και φωτογραφια λες κι ειναι σε παρκο της Disneyland.
Atallos1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μετριο εως βαρετο το δευτερο Φαινεται να εχουν ενα plan για το πως θα παει η σειρα τουλαχιστον
gatokoritso Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 οχι ρε γαμωτο μονο 8 επεισοδια για το black sails.πανω που περνει μπρος η σειρα πρεπει να περιμενουμε για season 2.ελπιζω τουλαχιστον το 8 να ειναι της προκοπης.
Daemonos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Πάντος πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο, αρκετά πειρατικό θα έλεγα! και εν αναμονή για την 2η σεζόν, αν και έχω τις επιφυλάξεις μου! Πάντος το να επιτεθούν στο Ισπανικό man of war ήταν το λιγότερο ταρζανιά...
xavier Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 μπορω να πω οτι εχει ξεπερασει τις προσδοκιες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα