Edel Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέχρι 25 ευρώ αγορά μπάλας ? χρήση μόνο σε εξωτερικό χρόνο. η τελευταία μου ήταν spalding euroleague και την είχα από τον οκτώβρη του 2010. Έζησε 6 χρόνια. Με υστερική χρήση, ειδικά τα καλοκαίρια.
coyote2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μπορείς να δεις προσφορές στο factory online για nike http://www.factoryoutlet.gr/gr-el/search?st=%CE%9C%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1+%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84 αλλιώς θα πας εδώ και μπορεί να πάρεις πολλές σε καλή τιμή Αν δεν έχεις λεφτά πάρε καφέ tf150 είναι ίδια με την euroleague που είχες με ωραίο πιάσιμο και τιμή χώμα http://www.skalidis-sport.gr/index.php?cPath=722_724_1002 ή όποια άλλη αντέχεις σε λεφτά 1
coyote2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πιστεύω, δε θα ρισκάρει κάποιος να αγοράσει admiral Για τσάντα οκ, αλλά για μπάλα δίνοντας 2,3 ευρω παραπάνω είσαι σίγουρος 1
xgol Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Σοβαρα τωρα? Σιγουρος για τι? Οτι θα σπασεις κανα δαχτυλο με την tf150? Για να προτεινω κατι, σημαινει πως το εχω δοκιμασει και δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη. Με 20 ευρω εχεις μια αξιοπρεπεστατη και κυριως μαλακη/ασφαλη μπαλα απο το μαγαζι που προτεινα, με αμεσως επομενη επιλογη να δωσεις τα διπλασια λεφτα για να πας σε μαρκα. Προσωπικα εχω αγορασει 2 μπαλες απο εκει, και ΤΙΠΟΤΑ αλλο, εχω αγορασει απειρες molten/spalding/nike με το μεγαλυτερο ποσο που εχω δωσει για μπαλα τα 180ευρω. Ξαναλεω εχει με ενα 20αρι μια χαρα μπαλες (αυτες με το συνθετικο δερμα και τη μαλακη υφη) που δε συγκρινονται καν με την tf150.
coyote2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Και οι pro touch είκοσι κάνουν Δεν τις Έχω δει σε γήπεδο ποτέ τις admiral και δεν Έχω δει κανέναν να τις χρησιμοποιεί Τις εδώ δει σε κατάστημά, δε θυμάμαι την αίσθηση Δεν τις Έχει προτείνει κανένας ποτέ. Και οι baden μαλακές είναι Αμά πρόσεξες έψαξα και έδωσα λύσεις να γλυτώσει λεφτά ο φίλος με λινκ απο τη νικε στα λεφτά που είπε http://www.factoryoutlet.gr/gr-el/online-shop/andrika/aksesoyar/athlhtikaeidh/mpales/736022.1_00o6-nike Την προηγούμενη εβδομάδα είχα μια tf150 καφέ, Δεν ήταν σκληρή. Αντίθετα tf 150 euroleague μου φάνηκε σκληρή Εβαλα λινκ με 17, λινκ με 11,5 ευρω. Ουτε καν είκοσι. Στα 25 το πρώτο με εκπτωση 17 Τώρα θες να καταλάβεις κάτι σημαντικό για τα Αθλητικά είδη. Αν κάτι δε το αγοράζουν δύσκολα το αγοράζει κάποιος για να το κρατήσει καιρό Δύσκολα Μακάρι να Έχεις δίκιο αλλα συνήθως τα προϊόντα της admiral Είναι χειρότερης ποιότητας Ίσως η μπάλα Μπάσκετ να είναι η εξαίρεση. Δεν αρέσει όμως η μάρκα. Συνήθως θέλεις να έχεις κάτι που να σου αρέσει σαν μάρκα και να παίζεις Επεξ/σία 5 Απριλίου 2017 από coyote2
coyote2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Για να βοηθήσουμε τον κόσμο πραγματικά επειδή η admiral δεν έχει κωδικούς και δεν μπορείς να τσεκάρεις τα προιόντα φέτος ή περισυ... (υποθέτω ότι δίνει φασόν ανάλογα τις παραγγελίες) και δεν έχει σταθερά σχέδια) με ποιές μπάλες έχεις παίξει Με τις καφέ που υπήρχαν κάποτε ή με τις δίχρωμες που φαίνονται φέτος http://www.admiralcollection.gr/#p=121 εχει δύο σχέδια
xgol Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Νομίζω τις δίχρωμες, απο την υφή θα καταλάβει κανεις πολύ εύκολα.
coyote2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Έπαιξα λίγο με nike dominate και tf 150 Πολύ πιο μαλακή η nike. Έμοιαζε με αληθινή μπάλα Στις πολύ φτηνές συγκρίνω
coyote2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Σήμερα έπιασα παλιά admiral πεντάρα. Ξεφτισμενη-αλλά πάρα πολύ μαλάκια, ωραια, αλλά χωρίς καθόλου αυλακωσεις, δηλαδή στρογγυλή χωρίς μαξιλαράκια. Το μαλακή δικαιολογεί τη φθορά της
coyote2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Το ξερω βρε, απλά λέω τι βρήκα. Τόνισα οτι Δεν Έχει αυλακωσεις
coyote2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Είδα τις μπάλες admiral συμπαθητικές για είκοσι ευρω. Οι συνθετικές 7αρες Αλλά δε μου αρέσει η μάρκα. Κόλλημα πες το 1
xgol Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εξαιρετικές για 20 ευρώ. Αν παίζεις συχνά και φθείρονται οι μπάλες, στις εκπτώσεις με 12 ευρώ σε βλέπω να γεμίζεις το πορτ μπακαζ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα