Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο οι δικές του ειναι φτηνές... συνήθως

Η 500 οχι, εκτός αν αλλάξει το είδος

Στο yellow day Έχει κουπόνι των 50 ευρω 42 για ιντερσπορτ

Βοηθάει λίγο πιστεύω

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Προτείνετε κάποια καλή μπάλα για outdoor γύρω στα 30-40€, γιατί δύο (2) Nike Versa Tack που έχουμε, μέσα στο εξάμηνο χάνουν και οι δύο αέρα απ' τη βαλβίδα.

Πλέον ούτε παιχνίδι δε βγάζουν.

Καλό grip η Versa Tack, αλλά άμα σκάει τι να την κάνεις.

Δημοσ.

Καμία μπάλα δε θα σου κρατήσει αν παίξεις 3*4*6 = 72 φορες.

εγώ προτείνω μια φθηνή απο ανμιραλ με 18 ευρώ, είναι μαλακές (συνθετικό δερμα) και έχουν καλό ζύγισμα.

Και αλλαγή στο 6μηνο.

Δημοσ.

Μισό, δηλαδή θεωρείς ότι είναι αυτονόητο ότι μια μπάλα έχει (τόσο σύντομη) ημερομηνία λήξης;

Μικρός είχα μια Molten που από σπυριάρα με τα χρόνια είχε γίνει εντελώς λεία, ούτε αυλακώσεις φαίνονταν, ούτε τίποτα. Μιλάμε για χιλιάδες ώρες μπάπα μπούπα. Φυσικά και δεν είχε τέτοιο πρόβλημα.

Και φτάσαμε να λέμε ότι μια μπάλα κρατάει για περίπου 70 παιχνίδια, και ούτε καν;

• Like 1
Δημοσ.

72 φορες επι μιαμιση ωρα είναι 100+ ώρες διαρκούς παιχνιδιού σε τσιμέντο.. Δε ξέρω αν θα χει πρόβλημα με τη βαλβίδα, αλλά σίγουρα όλες θα χουν πρόβλημα με το grip, το βάρος, το ζύγισμα στο χέρι, κτλ κτλ.  Κατ' εμέ, αχρηστεύεται η μπάλα με τόση χρήση και δε θεωρώ καθόλου σύντομο το διάστημα.

Άν το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι πως χάνουν αέρα, πήγαινε σε ένα ποδηλατάδικο έχουν ένα ειδικό σπρευ που χρησιμοποιούν οι ποδηλάτες για τα τρύπια λάστιχα, ίσως διορθώσει το πρόβλημα (50% επιτυχία σε όσες φορές το χρειάστηκα).

Δημοσ.

Δεν έχω φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο για να καταλάβω αν έχει μεταβληθεί το ζύγισμα και το βάρος. Μέχρι στιγμής μου φαίνονται κομπλέ, απλά ξεφουσκώνουν.

Έπεσα πάνω σε αυτό, πώς σου φαίνεται; Έχει κάποια βάση;

Αν ναι, πώς μπορώ να δω ποιες μπάλες ανήκουν στην εκάστοτε κατηγορία;

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά

Πάρε μία admiral συνθετικό να μας λυθεί η απορία

Ετσι κι αλλιως 18 ευρω θα χάσεις

Αν η versa τακ ξεφουσκώνει .... μου κάνει τρομερή εντύπωση....

Εχεις όρεξη να πάρεις καμία από spalding μερια https://www.skalidis-sport.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BD/9552-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84-spalding-nba-silver-2017-indoor-outdoor-76-018z1.html ?

Δημοσ.

Βασικά προς Spalding προσανατολίζονται οι υπόλοιποι αφού από Nike είδαμε κι αποείδαμε, αλλά άμα είναι να αντέξει κι αυτή (και όλες) γύρω στο εξάμηνο, μήπως να το ξανασκεφτούμε και να μην τα σκάσουμε.

Εκτός κι αν η διαφορά στο παιχνίδι δικαιολογεί τις διαφορές στις τιμές.

Το link που έβαλα πιο πάνω σας λέει τίποτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...