Προς το περιεχόμενο

[WebCam] Logitech HD Pro Webcam C920 59.20€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006A2Q81M/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

http://uk.camelcamelcamel.com/Logitech-960-000767-C920-HD-Webcam/product/B006A2Q81M

http://www.skroutz.gr/s/410033/Logitech-HD-Pro-Webcam-C920.html?keyphrase=Logitech+C920

Την εχω και μπορω να πω οτι αξιζει τα λεφτα της 100%

Η κορυφαία Logitech HD Pro Webcam C920  θέτει νέα στάνταρ  στην online επικοινωνία καθώς έχει τη δυνατότητα βιντεοσκόπησης σε υψηλή ανάλυση FullHD 1080p και επιτρέπει τις βιντεοκλήσεις σε 720p αλλά και Full HD 1080p (όπου αυτό  το υποστηρίζεται  από το πρόγραμμα επικοινωνίας όπως για παράδειγμα η τελευταία έκδοση Skype για Windows). Διαθέτει διπλά μικρόφωνα (σε κάθε πλευρά του φακού) αποδίδοντας  κορυφαίο στερεοφωνικό ήχογια καθαρή συνομιλία και ζωντανή επικοινωνία.

1745816.jpg

Δημοσ.

Και εγώ έχω την C910 ..... δύο φορές!!

Άρεσε στον father και μου την πήρε από τα χέρια, αλλά την ξαναβρήκα φυσιολογική τιμή σε κάποια φάση και την ξαναπήρα! :D

Απλώς θα έπρεπε να μπει σαν περιορισμός σε όλες τις πλατφόρμες skype, hangouts κλπ να χρησιμοποιούνε όλοι μόνο αυτήν την κάμερα!!!

τέλος... :D

γουστάρω την καμερούλα, δεν ξέρω εάν φαίνεται....
σε σημείο που σκέφτομαι να πάρω την C920 και να κάνω δώρο την δική μου σε κανένα brother

• Like 1
Δημοσ.

Η κάμερα είναι κορυφή (την έχω οπότε μιλάω εκ πείρας, αλλά τα reviews δεν αφήνουν περιθώρια λάθους έτσι κι αλλιώς) και η τιμή καλή, αλλά αν κάποιος δεν καίγεται ίσως έχει νόημα να περιμένει. Εγώ την πήρα στα black friday 32 λιριά (!!!) αντί για 42 που είναι τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια οταν εσυ εχεις full hd webcam και ο αλλος sd webcam τοτε σε skype ο αλλος σε βλεπει εσενα σε full hd ποιοτητα;

Ναι φυσικα. Αυτος σε βλεπει με αυτην που εχεις και εσυ βλεπεις με αυτη που εχει.

Δημοσ.

Παιδια οταν εσυ εχεις full hd webcam και ο αλλος sd webcam τοτε σε skype ο αλλος σε βλεπει εσενα σε full hd ποιοτητα;

Ουσιαστικά εξαρτάται από την συνδεσή σας. Αλλά ακόμα και κακιά σύνδεση να έχετε και πάλι ο άλλος σε βλέπει πολύ καλύτερα. 

Με κλήση που κάναμε με Αμερική (βράδυ εμείς, πρωί με πολύ φως σε αυτούς).

Μας σχολίαζαν συνέχεια το πόσο υπέροχα μας βλέπουνε, ενώ εμείς τους βλέπαμε με κουτάκια (όχι pixels!!) 

• Like 2
Δημοσ.

Ουσιαστικά εξαρτάται από την συνδεσή σας. Αλλά ακόμα και κακιά σύνδεση να έχετε και πάλι ο άλλος σε βλέπει πολύ καλύτερα. 

Με κλήση που κάναμε με Αμερική (βράδυ εμείς, πρωί με πολύ φως σε αυτούς).

Μας σχολίαζαν συνέχεια το πόσο υπέροχα μας βλέπουνε, ενώ εμείς τους βλέπαμε με κουτάκια (όχι pixels!!) 

Ετσι ακριβως.

Εγω την εχω κυριος για καταγραφη.. εχω και την pro 9000.. η οποια τραβαει ναι μεν τραβαει καλα βιντεο αλλα οχι τελεια.

Σε χαμηλο φωτισμο η c920 ειναι απαιχτη.

Δημοσ.

εγω εχω την Logitech TV HD Skype cam,

μπαινει πανω στην ΤV (ή σε οποιοδηποτε monitor εχει HDMI) χωρις την αναγκη υπολογιστη.

Τρεχει ενα dedicated linux-skype και με ενα μινιμαλιστικο τηλεκοντρολ κανεις τα παντα.

εχει μονο καλωδιο ρευματος, HDMI, WiFi & LAN

ειναι τελειως αλλη φαση να κανεις skype απο τον καναπε του σαλονιου σου,

μπορει πχ μια ολοκληρη παρεα/οικογενεια να πινει καφε με μια αλλη στην αλλη ακρη του κοσμου, και να νομιζεις οτι εισαι στο σαλονι του αλλου.

καμμια σχεση με pc κλπ

απο ονομαστικη τιμη 200Ε, τα διαφορα amazon την εχουν συνεχεια σε καποια προσφορα, το 140 του γαλλικου παιζει αρκετα.

εγω σκεφτομουν να αλλαξω τηλεοραση μονο και μονο για να παρω smart tv και να κανω skype ετσι,

αλλα βρηκα αυτη και ετσι κρατησα την παλια μου τηλεοραση.

(χωρια που μεταφερεται ανετα οπου θες)

• Like 2
Δημοσ.

Την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα από ebay στα 53 ευρώ σε bulk συσκευασία, χωρίς εγχειρίδια και CD δηλαδή.

Ναι... η καλύτερη κάμερα που μπορείς να αγοράσεις με διαφορά.

True 1080p High Definition στις βιντεοκλήσεις μεσώ Skype.

Έχει σημασία. Υπάρχουν κι άλλες με 1080p ανάλυση αλλά στις βιντεοκλήσεις ρίχνουν την ανάλυση στα 720p.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή τιμη αλλα δεν θελω να ψωνίζω απο αμαζον...

Damn, χρειάζομαι μια κάρτα...webcam

edit

παει, εχω καψει...

Επεξ/σία από viper2005
  • Like 1
Δημοσ.

εγω εχω την Logitech TV HD Skype cam,

μπαινει πανω στην ΤV (ή σε οποιοδηποτε monitor εχει HDMI) χωρις την αναγκη υπολογιστη.

Τρεχει ενα dedicated linux-skype και με ενα μινιμαλιστικο τηλεκοντρολ κανεις τα παντα.

εχει μονο καλωδιο ρευματος, HDMI, WiFi & LAN

ειναι τελειως αλλη φαση να κανεις skype απο τον καναπε του σαλονιου σου,

μπορει πχ μια ολοκληρη παρεα/οικογενεια να πινει καφε με μια αλλη στην αλλη ακρη του κοσμου, και να νομιζεις οτι εισαι στο σαλονι του αλλου.

καμμια σχεση με pc κλπ

απο ονομαστικη τιμη 200Ε, τα διαφορα amazon την εχουν συνεχεια σε καποια προσφορα, το 140 του γαλλικου παιζει αρκετα.

εγω σκεφτομουν να αλλαξω τηλεοραση μονο και μονο για να παρω smart tv και να κανω skype ετσι,

αλλα βρηκα αυτη και ετσι κρατησα την παλια μου τηλεοραση.

(χωρια που μεταφερεται ανετα οπου θες)

Offtopic?

Την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα από ebay στα 53 ευρώ σε bulk συσκευασία, χωρίς εγχειρίδια και CD δηλαδή.

Ναι... η καλύτερη κάμερα που μπορείς να αγοράσεις με διαφορά.

True 1080p High Definition στις βιντεοκλήσεις μεσώ Skype.

Έχει σημασία. Υπάρχουν κι άλλες με 1080p ανάλυση αλλά στις βιντεοκλήσεις ρίχνουν την ανάλυση στα 720p.

Ετσι ακριβως.

Το αναφερει και στην περιγραφη. ειναι απο τις ΛΙΓΕΣ που το κανουν αυτο

Καλή τιμη αλλα δεν θελω να ψωνίζω απο αμαζον...

Damn, χρειάζομαι μια κάρτα...

κανε μια..

Αν δεν θελεις να μπλεκεις με τραπεζες δες και την SKRILL :) (σαν την PAYPAL μονο που σου βγαζει και καρτα).

http://www.123pame.net/index.php?/cp/3-skrill/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά το amazon έχει μπεί μαύρη λίστα. :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Τι θελεις να πεις???

Δεν γνωριζω έστω 1 που να ειχε προβλημα με το AMAZON

Επεξ/σία από newtech

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...