Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Στον υπολογιστή μου που φοράω πάνω Windows 7 64 μου κάνει κάτι περίεργα. Όταν έχω τον υπολογιστή ανοιχτώ για ίντερνετ για Skype καθ γενικά απλά πράγματα δεν υπάρχει θέμα αλλά όταν μπαίνω σε παιχνίδι (κάποιες φορές οπότε θυμηθεί) ο υπολογιστής κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση! Δηλαδή μαυρίζει η οθόνη καθ το ΚουλέΡ δουλεύει για κάτι κλάσματα στο φουλ όπως ακριβός όταν ανοίγει! Μετά δεν κάνει τίποτα μείνει εκεί! Πρέπει να το κλείσω από το κουμπί καθ να το ξανά ανοίξω! Δεν μπορω να καταλάβω τη φταίει!

Οποίος Μπορει ας με βοηθήσει! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δες επισης την κάτασταση του δίσκου σου με το hdsentinel και με το hwmonitor τις θερμοκρασίες για ολο το σύστημα.

Επισης δοκιμασε να περάσεις καινούργιους η παλαιότερους drivers για την κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Σε παιχνίδι δεν έχω δοκιμάσει! Σε πρόγραμμα εξίσου βαρύ με το παιχνίδι δεν έχει κανένα πρόβλημα!

Έχω 2 σκληρούς ο ένας έχει πρόβλημα που δεν ξέρω πως να το λύσω! Καθ ο! Άλλος είναι Ssd 64 gb καθ είναι μια χαρά! Το παιχνίδι είναι στον ssd

Δημοσ.

... αλλά όταν μπαίνω σε παιχνίδι (κάποιες φορές οπότε θυμηθεί) ο υπολογιστής κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση! ...

Σε παιχνίδι δεν έχω δοκιμάσει! Σε πρόγραμμα εξίσου βαρύ με το παιχνίδι δεν έχει κανένα πρόβλημα!
Έχω 2 σκληρούς ο ένας έχει πρόβλημα που δεν ξέρω πως να το λύσω! Καθ ο! Άλλος είναι Ssd 64 gb καθ είναι μια χαρά! Το παιχνίδι είναι στον ssd

Λες οτι κολλά σε παιχνίδι και καπάκι λες οτι δεν εχεις δοκιμάσει σε παιχνίδι. Όταν αποφασίσεις απαντησε αν κολλά σε ΑΛΛΟ σοβαρό παιχνίδι.

Επίσης γράψε τη σύνδεση του υπολογιστή σου (cpu,gpu,ram,δισκοι,ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ, μητρική, κλπ)

Δημοσ.

Εννοώ δεν έχω δοκιμασει σε άλλο παιχνίδι αν κολλάει!

Θα σε πω τ φοράει όταν παω σπίτι! Δεν νομίζω όμως να φταίει κάτι από το hardware! Πριν δούλευε κανονικά! Το πρόβλημα τώρα τελευταία βγήκε!

Δημοσ.

Δοκίμασε και αλλο παιχνίδι στον ssd παντα να δεις αν το κανει και εκει η μηπως απλα υπάρχει καποιο θέμα με το αλλο παιχνίδι , απο εκει και πέρα μπορεις να δοκιμάσεις καινούργιους η παλαιότερους drivers μηπως φταίνε αυτοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...