Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το lg optimus 4x με CyanogenMod. Μέσα σε 10 ώρες έχασε 31%!!! Αυτές τις ώρες δεν ακούμπησα το κινητό. Είχα ενεργοποιημένο το wif,whatsapp,viber,facebook,e-mail,facebook messanger,google maps αλλά και πάλι μου φαίνεται τεράστιο το ποσό που κατανάλωσε....

Δημοσ.

γενικα οι cyanogen mod roms ειναι γαματες αλλα το θεμα τους ειναι το battery draining.... χρησιμοποιησε greenify και πες μας.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια εκδοση εχεις βαλει?? Αν ειναι stable δεν ειναι τοσο λογικο να εχεις τετοια καταναλωση εφοσον εχεις κανει wipe cache/dlavik και Battery stats!! Αν ειναι nightly build ειναι παραπανω απο λογικο.:)

Δημοσ.

το grenify δεν το έχω δοκιμάσει.... το είχα βάλει και παλαιότερα με τον official rom και δεν είχα δει διαφορά.... 

@zapee995 έχω την stable(10.1 νμζ) μπορείς να μου εξηγήσεις τα υπόλοιπα που είπες; (wipe cache/dlavik & battery stats?)

edit: κατέβασα το wavelock detector και μου λέει πως τις τελευταίες 13 ώρες και 17 λεπτά το κινητό ήταν awake 60% ενώ μεσα σε 10 ώρες ούτε π το πείραξα...

Δημοσ.

Ήταν ενεργοποιημένο το 3g?

όχι το έχω σε 2g

Βρες τι το κανει wake και δεν μπαινει  σε deep sleep.

μου λέει αυτό με την περισσότερη χρήση ήταν το clock με 2 λεπτά!!!

Δημοσ.

Ωπα ρε παιδια, τα app δεν ειναι και λιγα για να κανουν drain.
Aμα ειναι σε 3G και οχι 2G, ανοιχτο το wifi και υποθετω το GPS? εκτος και αν παιζει με το location service
τοτε λογικο μου ακουγεται για σχεδον μιση μερα.

Τα battery stats κανουν reset καθε φορα που κλεινει το κινητο, ειτε wipe ειναι power off το ιδιο ειναι.

Δημοσ.

καλα ρε παιδια εχει ολα αυτα ανοιχτα wif,whatsapp,viber,facebook,e-mail,facebook messanger,google maps

που σημαινει ιντερνετ καταρχας και μετα εφαρμογες ανοιχτες+ιντερνετ και δεν σας φαινεται λογικο;

μονο και μονο να βαλεις το google map για ενα 2ωρο σου εχει τελειωσει η μπαταρια..

α και μην ξεχνας κατι αλλο..το κινητα πλεον δεν ειναι οπως τα παλια,που αντεχαν και 5 μερες...μπορει πλεον να ειναι στα 1000-2000mha (οτι μοναδα ειναι τεσπα δεν την θυμαμαι τωρα :P ) αλλα αυτο δεν παυει οτι

η ισχυς της μπαταριας ειναι καταλληλη για το κινητο που σου πλασαρουν

• Like 1
Δημοσ.

ο άνθρωπος λέει δεν άγγιξε το κινητό αυτές τις 10 ώρες. Έτσι όπως το καταλαβαίνω εννοεί είχε απλά ανοιχτό τον συγχρονισμό. Αν ισχύει αυτό και δεν ακούμπησε το κινητό, τότε 31% είναι πολύ, μιλάμε για 3.1% την ώρα σε idle κατάσταση.

Εμένα το μυαλό μου πάει στο Google Play Services. Αν δεν έχει την τελευταία έκδοση 4.1 ΣΙΓΟΥΡΑ έχει θέμα με την μπαταρία.

Δημοσ.

δεν εχει σημασια αν το αγγιξε η οχι,και να μην το ακουμπας παλι γρηγορα πεφτει η μπαταρια,ειπαμε αναλογα την ισχυ της μπαταριας

Δημοσ.

ναι αυτές τις ώρες δεν το είχα ακουμπήσει.. Μερικές μέρες μπορεί να το έχω ανοικτό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 1-2 το βράδυ και να αντέχει(πάει κάπου στο 12-13%) και άλλες φορές μέσα σε 1 ώρα να χάνει 20% με την ίδια χρήση...

σμρ πχ. στις 5 ώρες με νορμάλ χρήση(λίγο fb, και messanger) έχει χάσει 45%. Το 37% πάει στην οθόνη, 25% στο android 14% στις υπηρεσίες google και τα άλλα είναι από 5% και κάτω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...