8anos94 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα,εχω ενα router της cyta τα καινουργια της zte το Ping ειναι σετικα καλο αλλα οταν καποιος στο σπιτι παει να κανει ενα search ανεβενει λιγο το ping μπορουμε να κανουμε κατι ετσι το συγκεκριμενο laptop γιατι για ενα laptop μιλαμε που μπενει ασυρματα να μην ανεβαζει τοσο ping?
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα,εχω ενα router της cyta τα καινουργια της zte το Ping ειναι σετικα καλο αλλα οταν καποιος στο σπιτι παει να κανει ενα search ανεβενει λιγο το ping μπορουμε να κανουμε κατι ετσι το συγκεκριμενο laptop γιατι για ενα laptop μιλαμε που μπενει ασυρματα να μην ανεβαζει τοσο ping? δεν νομιζω οτι μπορεις να ορισεις κατι.το μονο που ισως κανει το Ping καλυτερο ειναι να ζητησεις fast path απο την cyta.ρουτερ αμα αλλαξειις θα χασεις την τηλεφωνια
8anos94 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 δεν γινεται με καποιο προγραμμα στο λαπτοπ να ορισω ποσο upload/download speed θα περνει?
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 δεν γινεται με καποιο προγραμμα στο λαπτοπ να ορισω ποσο upload/download speed θα περνει? http://www.netlimiter.com/ απλα δεν θες την Free version οσο θυμαμαι αλλα την λιγο πιο πανω που σε αφηνει να ορισεις ορια.εννοειται αν ο αλλος κλεισει το προγραμμα στο λαπτοπ οτι σταματανε τα ορια.δεν ειναι κρυφο προγραμμα να το πω ετσι.απλα μου φαινεται παραξενο ο αλλος να κανει απλα ενα search και να γινεται αυτος ο χαμος.εκτος αν κατεβαζει ανεβαζει κατι.γενικοτερα πρεπει να κανει αρκετη χρηση στην γραμμη για να σου ανεβασει εσενα το Ping η να εχει ανοιξει κανα τορρεντ και να εχουν ανοιξει πολλα connections και να γινεται αυτο.η να ανεβαζει *κανει Upload οσο παει η γραμμη οποτε ναι εκει θα σου χαλασει και το Ping
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα