Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έτος που πέρασε, η Huawei κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση έναντι των κατασκευαστών smartphone στη διάθεση συσκευών (με τον συνολικό αριθμό αυτών να αγγίζει τα 52 εκ.) και η εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζεται για την επόμενη ναυαρχίδα της, με τις πρώτες φήμες να κάνουν λόγο για παρουσίαση νέας σειράς.Σύμφωνα με την Κινεζική ιστοσελίδα Weibo η Huawei θα συνδυάσει τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς D με το εξαιρετικό design των συσκευών της σειράς P όπως το μοντέλο Ascend P6, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι η νέα σειρά κινητών τηλεφώνων με την επωνυμία S. Η πρώτη συσκευή της σειράς θα ονομάζεται Ascend Sx, με την πηγή να κάνει λόγο για οθόνη ανάλυσης 2560x1440 αγνώστου μεγέθους, οκταπύρηνο επεξεργαστή της Huawei με αρχιτεκτονική 64-bit, 3GB μνήμης RAM, κάμερα 16MP, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 3050mAh.

Αν και τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά όντως είναι εντυπωσιακά (και σχεδόν ίδια με τις ναυαρχίδες που αναμένουμε από LG και Samsung για το τρέχον έτος) η κοστολόγηση της συσκευής θα είναι αρκετά τσιμπημένη , με την πηγή να κάνει λόγο για τιμή διάθεσης περίπου στα 826$. Εν αναμονή λοιπόν επίσημης ανακοίνωσης.

Link.png Site: Phone Arena

Δημοσ.

Καλούτσικα χαρακτηριστικα... για λάπτοπ. Τελείως over the top για smartphone. Ανεβάζουν ανεβάζουν τα πάντα: πυρήνες, RAM, ανάλυση μόνο και μόνο για να μπορούν να πλασάρουν κάτι νέο με υψηλότερη τιμή. Μιά χαρά είναι η σειρά P, με σχεδιασμό P, χαρακτηριστικά P και τιμή P...

• Like 4
Δημοσ.

δυνατό εργαλείο,σε μερικά χρόνια αυτά τα specs θα είναι στάνταρ οπότε καλό είναι που βγαίνουν κινητά με αυτά απο τώρα και δίνουν την δυνατότητα στοuς developers να εξελίσουν απο τώρα προγράμματα που θα αξιοποιούν αυτά τα χαρακτηριστικά.

@fitifitis για λάπτοπ δεν θα τα έλεγες καλούτσικα όσο αφορά τον επεξεργαστή γιατί δεν συγκρίνονται arm-x86,σαν να λέμε 5000 στροφές σε μηχανάκι και σε αυτοκίνητο ;-)

Δημοσ.

Παρακαλώ μήπως θα μπορούσε κάποιο μέλος να με διαφωτίσει (η άγνοιά μου είναι πραγματική), με ένα tablet 8πύρηνο με retina-κλάσης ανάλυση και ένα 8πύρηνο κινητό, με σχεδόν 6-7000 mA ή και παραπάνω μπαταρίες, πόση ακτινοβολία θα τρώει το σώμα μου (που συχνά θα είναι σε επαφή-ειδικά με το κινητό); Ευχαριστώ. Μιχάλης.

Sent from my iPhone using Insomnia

Γιατί πολλές φορές βλέπουμε το (ακριβό) τυρί και όχι τη φάκα.

Δημοσ.

Παρακαλώ μήπως θα μπορούσε κάποιο μέλος να με διαφωτίσει (η άγνοιά μου είναι πραγματική), με ένα tablet 8πύρηνο με retina-κλάσης ανάλυση και ένα 8πύρηνο κινητό, με σχεδόν 6-7000 mA ή και παραπάνω μπαταρίες, πόση ακτινοβολία θα τρώει το σώμα μου (που συχνά θα είναι σε επαφή-ειδικά με το κινητό); Ευχαριστώ. Μιχάλης.

Γιατί πολλές φορές βλέπουμε το (ακριβό) τυρί και όχι τη φάκα.

καμία.........πέρα απο συνηθισμένο

πληροφοριακά το iphone όταν κάνει κλήσεις έχει διπλάσια ακτινοβολία από τα περισσότερα κινητά τις αγοράς

Δημοσ.

600+ ευρω για huawei.Μαλιστα...

εδώ η samsung ζητάει περισσότερα με πολύ κατώτερη ποιότητα huawei μας μαρανε?
Αλλο samsung αλλο "χαβαι"Πες μου τωρα οτι θα εμπιστευοσουν επεξεργαστη huawei περισσοτερο απο snapdragon 800 ας πουμε..Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Αλλο samsung αλλο "χαβαι"Πες μου τωρα οτι θα εμπιστευοσουν επεξεργαστη huawei περισσοτερο απο snapdragon 800 ας πουμε..Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

όχι από θέμα cpu οχι θα το προτιμούσα ομος σε σχέση με το exynos........ + ποιοτικά κλπ samsung ει ναι όπως όλοι μας ξέρουμε από τα χειρότερα (εξαίρεση αποτελεί το note βεβαία respect στην συσκευή)

+ δεν αγοράζω μόνο "μηχανή" αγοράζω όλο το "αμάξωμά"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...