Daemonos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Νέα ταινία με Stallone και De Niro!! A pair of aging boxing rivals are coaxed out of retirement to fight one final bout -- 30 years after their last match. http://www.imdb.com/title/tt1661382/?ref_=nm_flmg_act_4 Την είδα προχθές! ΕΛΙΩΣΑ στο γέλιο!!! να πάτε οποσδήποτε!!! τέλεια ταινία και ο Kevin Hart δίνει ρέστα!!
Daemonos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Πρώτα δές το και μετά έλα να μου Postareis. το Έργο απλά τα έσπαγε, έκλαιγα στο γέλιο μέσα στο σινεμά! Τι περιμένεις να δείς κάνα Rocky? Το έργο είναι κομμωδία!
porco_rosso21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 περιμένω να δώ κάτι σαν το Εργαστήρι του Δόκτωρος Καλιγκάρι, θα το δώ; αν ναι, να πάω τότε σήμερα κιόλας!
Daemonos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) περιμένω να δώ κάτι σαν το Εργαστήρι του Δόκτωρος Καλιγκάρι, θα το δώ; αν ναι, να πάω τότε σήμερα κιόλας! Κομμωδία είναι, και μάλιστα εγώ προσωπικά τέτοια κομμωδία είχα να δω καιρό και να γελάσω τόσο. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2014 από Daemonos
porco_rosso21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τις κομμωδίες από τις κομωδιες οπώτε θα το τιμήσω!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά σοβαρευτείτε και σταματήστε να ανοίγετε τέτοια thread.
Timour21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μάλιστα, metascore 35/100 (αν και μερικές φορές αυτό δεν παίζει ρόλο) και τον deNiro να ξεφτυλίζεται για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές του. Κρίμα την καριέρα του, αυτό μόνο. Ακόμη και για download φαντάζει waste of bandwidth...
Daemonos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μάλιστα, metascore 35/100 (αν και μερικές φορές αυτό δεν παίζει ρόλο) και τον deNiro να ξεφτυλίζεται για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές του. Κρίμα την καριέρα του, αυτό μόνο. Ακόμη και για download φαντάζει waste of bandwidth... Άσε το Metascore, δές το να έχεις δική σου άποψη.
Gtr34 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Την ειδα χθες, με εξαιρεση καποιες σκηνες που μου θυμησαν Rocky η υπολοιπη ταινια δεν μου αρεσε, η υποθεση του εργου δεν ειχε κανενα ενδιαφερον με αποτελεσμα να βαρεθω στα πρωτα λεπτα .Το cast ειναι καλο αλλα δεν σωζει την παρτιδα . 5/10
wizzy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σχόλιο για την ταινία και τους πρωταγωνιστές: Μποξ ή μπότοξ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα