Προς το περιεχόμενο

Grudge Match

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέα ταινία με Stallone και De Niro!!

MV5BMTY3NTkxMTgzNV5BMl5BanBnXkFtZTgwNjg0

A pair of aging boxing rivals are coaxed out of retirement to fight one final bout -- 30 years after their last match.

http://www.imdb.com/title/tt1661382/?ref_=nm_flmg_act_4

Την είδα προχθές!

ΕΛΙΩΣΑ στο γέλιο!!! να πάτε οποσδήποτε!!! τέλεια ταινία και ο Kevin Hart δίνει ρέστα!!

Δημοσ.

Πρώτα δές το και μετά έλα να μου Postareis. το Έργο απλά τα έσπαγε, έκλαιγα στο γέλιο μέσα στο σινεμά! 

Τι περιμένεις να δείς κάνα Rocky? Το έργο είναι κομμωδία! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περιμένω να δώ κάτι σαν το Εργαστήρι του Δόκτωρος Καλιγκάρι, θα το δώ; αν ναι, να  πάω τότε σήμερα κιόλας!

Κομμωδία είναι, και μάλιστα εγώ προσωπικά τέτοια κομμωδία είχα να δω καιρό και να γελάσω τόσο.

Επεξ/σία από Daemonos
Δημοσ.

Μάλιστα, metascore 35/100 (αν και μερικές φορές αυτό δεν παίζει ρόλο) και τον deNiro να ξεφτυλίζεται για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές του.

Κρίμα την καριέρα του, αυτό μόνο.

Ακόμη και για download φαντάζει waste of bandwidth...

Δημοσ.

Μάλιστα, metascore 35/100 (αν και μερικές φορές αυτό δεν παίζει ρόλο) και τον deNiro να ξεφτυλίζεται για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές του.

Κρίμα την καριέρα του, αυτό μόνο.

Ακόμη και για download φαντάζει waste of bandwidth...

Άσε το Metascore, δές το να έχεις δική σου άποψη.

Δημοσ.

Την ειδα χθες, με εξαιρεση καποιες σκηνες που μου θυμησαν Rocky η υπολοιπη ταινια δεν μου αρεσε, η υποθεση του εργου δεν ειχε κανενα ενδιαφερον με αποτελεσμα να βαρεθω στα πρωτα λεπτα .Το cast ειναι καλο αλλα δεν σωζει την παρτιδα . 5/10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...