Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Αύριο θα μου έρθει ένα συστηματάκι όπου έχει και αυτόν τον επεξεργαστή. Ψάχνοντας σήμερα σε διάφορα forum διαβασα  (μιας και ειμαι ψιλοασχετος) τους περισσοτερους να λενε πως ο stock cooler είναι θυρυβώδης και και δεν κάνει την δουλειά του οδηγώντας σε υπερθέρμανση του επεξεργαστή. Το μπάτζετ μου είναι οριακό και αυτήν την στιγμή δεν έχω να βάλω για aftermarket. Δεν έχω σκοπό ούτε να κάνω overclock ούτε να φέρω το σύστημα στα όρια του. Υπάρχει λόγος να αγχώνομαι ?

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Ναι, είναι λίγο θορυβώδης η ψύκτρα αλλά δεν υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

Οκ κομπλέ τότε. Υπάρχει κάποια πρόταση για aftermarket ψύχρα οικονομική και αθόρυβη και είναι εύκολο για έναν αρχάριο να την τοποθετήσει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?from=autocomplete&keyphrase=hyper+212+evo

Ίσως η πιο φορεμένη budget αερόψυκτρα με πολύ καλές κριτικές γενικώς. Αργότερα παίρνεις και δύο καλά και ήσυχα ανεμιστηράκια για να κάνεις push-pull και είσαι ξένοιαστος. Για τοποθέτηση υπάρχουν δεκάδες βίντεο σχετικά στο σωληνάριον για να δείς πώς γίνεται.

Επεξ/σία από pnick
Δημοσ.

^ μια χαρα ησυχος ειναι ο ανεμιστηρας της θα ελεγα και το θεμα του Push pull στην συγκεκριμενη δεν αξιζει.δεν κερδιζει σχεδον τιποτα σε θερμοκρασιες cores.

απλη διευκρινηση,πολυ καλη επιλογη ψυχτρας με βαση αυτα που πληρωνεις.

• Like 2
Δημοσ.

παιρνω πασα μιας και εχω τον 6300 και το πρωτο πραγμα που μου εκανε κακη εντυπωση ηταν η σταθμη του θορυβου.τιποτα τραγικο αλλα πολυ μακρυα απο αυτο που φανταζομουν για νεο pc.κανει και για μενα αυτη η ψυκτρα και αν ναι ποσο μανουρα ειναι να μπει απο εντελος ασχετο;

απο θερμοκρασιες παντως δεν εχω θεμα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη, αλλά το σύνηθες είναι να διαβάσεις τις οδηγίες, να δεις και 1-2 βιντεάκια στο Youtube και λογικά θα είσαι εντάξει. Θα χρειαστείς 1 κατσαβίδι και αν δεν παρέχεται με την ψύκτρα, ένα σωληνάριο θερμοαγώγιμης πάστας.

Δημοσ.

Εχει μια μικρή μανούρα η Hyper 212 με το backplate (μεταξύ 09:00 και 11:00).

http://www.youtube.com/watch?v=OrnWVHdhGJ0

Αρχικά μπορεί να ξενίσει η τοποθέτηση,γιατί θα πρέπει ταυτόχρονα να κρατήσεις την μητρική,το backplate,ενα riser και να βιδώσεις το παξιμάδι του riser για να μείνει το τελευταίο στην θέση του.Απαξ και περάσεις 2 απο τα 4 risers,καθάρισες.

Δημοσ.

Στο εξωτερικό αυτή η ψύκτρα έχει πουλήσει πολύ όπως κι στην Ελλάδα βέβαια. Στο παλιό μου σύστημα σκεφτόμουν να την βάλω και είχα διαβάσει πολλά για αυτήν κυρίως από sites του εξωτερικού. Στο εξωτερικό συνηθίζεται να την συνδυάζουν με δύο ποιοτικά ανεμιστηράκια (συνήθως Noctua ή Cougar) για καλύτερα αποτελέσματα. Το push-pull δουλεύει με αυτά περισσότερo. Δεν αναφέρθηκα στoν δικό της ανεμιστήρα όταν μιλούσα για push-pull. Θα μου πεί κάποιος ότι τα ανεμιστηράκια που λέω στοιχίζουν παραπάνω από την ίδια την ψύκτρα, και δεν θα έχει άδικο. ΑΝ έχει κανείς υπομονή όμως και βρεί κάτι τέτοιο, αξίζει: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/235796-aνεμιστηρες-120mm-νoctua/  

Γενικώς, είμαι από αυτούς που ψάχνουν με υπομονή να βρούν τα σωστά κομμάτια για το στήσιμο ενός υπολογιστή. Ειδικά στα μεταχειρισμένα εμφανίζονται κατά καιρούς φοβερές ευκαιρίες.

Δημοσ.

Εχει μια μικρή μανούρα η Hyper 212 με το backplate (μεταξύ 09:00 και 11:00).

http://www.youtube.com/watch?v=OrnWVHdhGJ0

Αρχικά μπορεί να ξενίσει η τοποθέτηση,γιατί θα πρέπει ταυτόχρονα να κρατήσεις την μητρική,το backplate,ενα riser και να βιδώσεις το παξιμάδι του riser για να μείνει το τελευταίο στην θέση του.Απαξ και περάσεις 2 απο τα 4 risers,καθάρισες.

αυτο το βιντεο ειδα κ εγω και με αποθαρυνε.αν βρω κανα φιλο να το κανει καλως αλλιως θα μεινω stock.sorry για τη σφηνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...