Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα, εδω και 20 μερες περιπου το συμμπληρωματικο νερό στο οπελ κορσα που εχω αδειαζει αποτομα . μεγαλες αποστασεις δεν εχω κανει αλλα αν δεν το συμπληρωσω κινειται οδεικτης της θερμοκρασιας ελαχιστα πανω απο το φυσιολογικο , το σβηνω και κοιτωντας το συμπληρωματικο δεν υπαρχρι σταγονα μεσα.

διαρροη ψυγείου ή χαλασμενη αντλία νερού? ή κατι άλλο πιο απλό να ειναι ...? 

Δημοσ.

οταν το αφηνεις παρκαρισμενο,βλεπεις τιποτα απο κατω?

επισης,για κοιταξε λιγο τον δεικτη των λαδιων σου.το χρωμα ειναι φυσιολογικο?εχει τιποτα φουσκαλες?

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα, εδω και 20 μερες περιπου το συμμπληρωματικο νερό στο οπελ κορσα που εχω αδειαζει αποτομα . μεγαλες αποστασεις δεν εχω κανει αλλα αν δεν το συμπληρωσω κινειται οδεικτης της θερμοκρασιας ελαχιστα πανω απο το φυσιολογικο , το σβηνω και κοιτωντας το συμπληρωματικο δεν υπαρχρι σταγονα μεσα.

καποιο σωληνακι την εχει κανει την δουλεια.

Δημοσ.

Απο κάπου χάνει ψυκτικό μέσο χαλασμένη αντλία δεν θα σου δημιουργούσε τέτοιο πρόβλημα. Μπορεί να ναι κολάρα η σπασμένο δοχείο διαστολής ψυκτικού μέσου ή κάτι εσωτερικά του κινητήρα (φλάντζα κεφαλής)

Σε κάθε περίπτωση το αμάξι μην το κουνάς. Συνεργείο επι τόπου και η μαγική ερώτηση. Με νερό βρύσης συμπλήρωνες στο δοχείο;  

Δημοσ.

οταν το αφηνεις παρκαρισμενο,βλεπεις τιποτα απο κατω?

επισης,για κοιταξε λιγο τον δεικτη των λαδιων σου.το χρωμα ειναι φυσιολογικο?εχει τιποτα φουσκαλες?

οταν ειναι παρκαριμενο, φτιαγνει ενα ρυακι απο νερο (οπως εγινε σμρ) ή βγαζει σταγονες σταγονες οπως πριν καποιες μερες που το παρατηρουσα.  τα λαδια ειναι κομλε , δεν εχει περασει νερο μεσα αν εννοεις αυτο φιλε

Απο κάπου χάνει ψυκτικό μέσο χαλασμένη αντλία δεν θα σου δημιουργούσε τέτοιο πρόβλημα. Μπορεί να ναι κολάρα η σπασμένο δοχείο διαστολής ψυκτικού μέσου ή κάτι εσωτερικά του κινητήρα (φλάντζα κεφαλής)

Σε κάθε περίπτωση το αμάξι μην το κουνάς. Συνεργείο επι τόπου και η μαγική ερώτηση. Με νερό βρύσης συμπλήρωνες στο δοχείο;  

απεσταγμενο συμπληρωσα , αλλα και βρυσης νομιζω κανενα λιτρο θα βαλα 

Δημοσ.

οταν ειναι παρκαριμενο, φτιαγνει ενα ρυακι απο νερο (οπως εγινε σμρ) ή βγαζει σταγονες σταγονες οπως πριν καποιες μερες που το παρατηρουσα.  τα λαδια ειναι κομλε , δεν εχει περασει νερο μεσα αν εννοεις αυτο φιλε

99% κολλάρα ή ραγισμένο δοχείο διαστολής.

• Like 1
Δημοσ.

καποιο σωληνακι την εχει κανει την δουλεια.

Μακαρι..

δοχειο διατολής εννοεις το ψυγειο ή κατι αλλο ειναι αυτο τωρα?

Δημοσ.

απεσταγμενο συμπληρωσα , αλλα και βρυσης νομιζω κανενα λιτρο θα βαλα 

Νόμος: Ποτέ βρύσης. Μπορείς να κάνεις μεγάλη ζημιά στον κινητήρα. Για μια δυο φορές δεν θα πάθει κάτι αλλά απέφυγε το .

Μακαρι..

δοχειο διατολής εννοεις το ψυγειο ή κατι αλλο ειναι αυτο τωρα?

Δοχείο διαστολής είναι το πλαστικό δοχείο που συπληρώνεις ψυκτικό ύγρο για το σύστημα ψύξης. Αυτό που λές ότι το βρήκες άδειο :)

Δημοσ.

για να βοηθησω λιγο ακομα , τα νερά σταζουν απο το ψυγειο λογικα. δηλαδη δεν πεφτουν απο την πλευρα του συμπληρωματικου  (δοχειου διαστολής)

Δημοσ.

Η αντλια νερου εχει μια τρυπουλα, οταν διαβρωθει αυτη χανει νερα..

Μερικες φορες πιο πολλα οταν μενει το αμαξι ακινητο παρα οταν δουλευει...

Δημοσ.

Και εμενα προσφατα εχανε νερα(θερμοκρασια δεν ανεβαζε).Κοιταξα λαδια για φουσκαλες κλπ τιποτα.Σωληνες,δοχεια τιποτα.Ενω ημουν στο τσακ για συνεργειο,μια μερα που παρκαρα,βγαινω απο το αμαξι και κανω να φυγω,ακουω ενα φσσσσσσσ(λεω εβαλε τουρμπο ο φαδερ και δεν μου το πε  :P ).Ανοιγω καπο και ξερναγε νερα απο την ταπα ψυγειου.Την κοιταω την επομενη με το φως της ημερα και ειδα κοψιματακια στα λαστιχα της(17 χρονων ταπα τι να σου κανει).Ε αλλαγη 7 ευρω με καινουρια και δεν το ξανακανε.Βεβαια θεωρω πολλα τα 7 για μια ταπα,αλλα παει στο καλο.

Δημοσ.

Και εμενα προσφατα εχανε νερα(θερμοκρασια δεν ανεβαζε).Κοιταξα λαδια για φουσκαλες κλπ τιποτα.Σωληνες,δοχεια τιποτα.Ενω ημουν στο τσακ για συνεργειο,μια μερα που παρκαρα,βγαινω απο το αμαξι και κανω να φυγω,ακουω ενα φσσσσσσσ(λεω εβαλε τουρμπο ο φαδερ και δεν μου το πε  :P ).Ανοιγω καπο και ξερναγε νερα απο την ταπα ψυγειου.Την κοιταω την επομενη με το φως της ημερα και ειδα κοψιματακια στα λαστιχα της(17 χρονων ταπα τι να σου κανει).Ε αλλαγη 7 ευρω με καινουρια και δεν το ξανακανε.Βεβαια θεωρω πολλα τα 7 για μια ταπα,αλλα παει στο καλο.

Εντάξει δεν είναι απλά μια τάπα. Έχει 2 βαλβιδες πιεσης και υποπιεσης . 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...