Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω φετος ειναι η τελευταια χρονια για τις 4 ιντσες. Το 2015 δυσκολα θα βρισκεις αξιολογο κινητο στις 4".

Καλά Κινεζικα μεχρι 200$ ειναι αυτο που ανεφερα πιο πανω, το ΖΤΕ 967, το Xiaomi Red Rice και μερικα Lenovo.

Ριξε ενα ματι στο Myphone.gr για λεπτομερειες.

Δημοσ.

Μαλιστα! πολυ ωραια!

Κι αυτοι που θελουν κινητα για να τα βαζουν στη τσεπη τι πρεπει να κανουν?

Ενιγουει... απ'οτι καταλαβα οποιο απο αυτα τα 4 που ελελεξα και να παρω φολα θα φαω. Να παρω πανω απο 4 ιντσες αποκλειεται... οποτε φολα θα φαω.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Δημοσ.

Πριν λιγο ειχα μια συζητηση με καποιον ο οποιος μου ειπε οτι η apple στην ουσια αχρηστευει τα μοντελα σε βαθος χρονου με διαφορα updates ωστε να αναγκαστεισ να παρεις το καινουριο μοντελο της. Ισχυει κατι τετοιο? Και κολλαει με αυτο που ειπε ενα αλλο παιδι εδω οτι ειναι 3 χρονων το κινητο....

Δημοσ.

Πριν λιγο ειχα μια συζητηση με καποιον ο οποιος μου ειπε οτι η apple στην ουσια αχρηστευει τα μοντελα σε βαθος χρονου με διαφορα updates ωστε να αναγκαστεισ να παρεις το καινουριο μοντελο της. Ισχυει κατι τετοιο? Και κολλαει με αυτο που ειπε ενα αλλο παιδι εδω οτι ειναι 3 χρονων το κινητο....

Εγώ που έχω το 4s δεν έχω δει τίποτα τέτοιο.. Επίσης έχω κ το Ζ10 της BlackBerry (βάζει κάτω άνετα το 4s imho) που είναι 4.2". Το είχα πάρει από Amazon, την 4g έκδοση στα 220euro καινούργιο.

Δημοσ.

Πάρε μισή ίντσα παραπάνω να κάνεις τη δουλειά σου. Μια χαρά χωράει στην τσέπη και είναι και πιο άνετο στο σερφαρισμα και στο γράψιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...