adi32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Στις 4 ιντσες δυσκολο να βρει καλο κινητο Εγω εχω το 997D και φοβαμαι να το αλλαξω μη χασω ολα οσα ειπα παραπανω
nickmanak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω φετος ειναι η τελευταια χρονια για τις 4 ιντσες. Το 2015 δυσκολα θα βρισκεις αξιολογο κινητο στις 4". Καλά Κινεζικα μεχρι 200$ ειναι αυτο που ανεφερα πιο πανω, το ΖΤΕ 967, το Xiaomi Red Rice και μερικα Lenovo. Ριξε ενα ματι στο Myphone.gr για λεπτομερειες.
painkiller83 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μαλιστα! πολυ ωραια!Κι αυτοι που θελουν κινητα για να τα βαζουν στη τσεπη τι πρεπει να κανουν?Ενιγουει... απ'οτι καταλαβα οποιο απο αυτα τα 4 που ελελεξα και να παρω φολα θα φαω. Να παρω πανω απο 4 ιντσες αποκλειεται... οποτε φολα θα φαω.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
silmarien Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Ε τότε πάρε το 4S αν το βρήκες σε καλή κατάσταση. Τις βάζει κάτω όλες τις φόλες που ανέφερες.
painkiller83 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πριν λιγο ειχα μια συζητηση με καποιον ο οποιος μου ειπε οτι η apple στην ουσια αχρηστευει τα μοντελα σε βαθος χρονου με διαφορα updates ωστε να αναγκαστεισ να παρεις το καινουριο μοντελο της. Ισχυει κατι τετοιο? Και κολλαει με αυτο που ειπε ενα αλλο παιδι εδω οτι ειναι 3 χρονων το κινητο....
jmirko15 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πριν λιγο ειχα μια συζητηση με καποιον ο οποιος μου ειπε οτι η apple στην ουσια αχρηστευει τα μοντελα σε βαθος χρονου με διαφορα updates ωστε να αναγκαστεισ να παρεις το καινουριο μοντελο της. Ισχυει κατι τετοιο? Και κολλαει με αυτο που ειπε ενα αλλο παιδι εδω οτι ειναι 3 χρονων το κινητο.... Εγώ που έχω το 4s δεν έχω δει τίποτα τέτοιο.. Επίσης έχω κ το Ζ10 της BlackBerry (βάζει κάτω άνετα το 4s imho) που είναι 4.2". Το είχα πάρει από Amazon, την 4g έκδοση στα 220euro καινούργιο.
adi32 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πάρε μισή ίντσα παραπάνω να κάνεις τη δουλειά σου. Μια χαρά χωράει στην τσέπη και είναι και πιο άνετο στο σερφαρισμα και στο γράψιμο
humanoid Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Moto G ή κάποιο από τα Huawei που δίνει η Wind Προτείνω αυτό. Στα λεφτά του είναι εξαιρετική συσκευή
painkiller83 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ok ρε παιδες... ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα