sphinxgr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Να σημειώσω πως αν κάποιος έχει μεγαλύτερη των 32 ιντσών τηλεοραση , επιβάλλεται να βάλει δορυφορικό. Η ποιότητα των HD απογειώνει την τηλεόραση και ουσιαστικά την εκμεταλλεύεται απόλυτα. Αν κάποιος δει πχ 46άρα με δορυφορικό και χωρίς, δεν υπάρχει γυρισμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια εχετε να πειτε καμια γνωμη για τωρα? σκεφτομαι να κανω κινηση να βαλω οτε τv μαλλον μιας και μου φενεται πιο πληρες το αθλητικο κομματι του απο οτι η nova με το ελληνικο πρωταθλημα και το ερυωπαικο μπασκετ. ετσι νομιζω δηλαδη... ακομα εχω βεβαια forthnet αλλα θα το κανω οτε μαλλον για να μπει και το οτε tv. επισης η τιμη του οτε για το full pack ειναι 37ευρω μαζι με καποιο χρονο για σταθερα και κινητα και 24ιντερνετ. ενω η forthnet θελει 30ευρω για το απλο πακετο της nova και 50 περιπου για τα αθλητικα. επισης οτε tv μεσω ιντερνετ λεω να βαλω για να γλυτωσω τα 70ευρω της εγκαταστασης και μου ειπαν οτι καποια καναλια HD θα παιζουν σε 720p και οχι σε 1080p οπως στον δορυφορο και καποια που ειναι HD στον δορυφορο και δεν ειναι ακομα στο ιντερνετ θα γινουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 1)το μεσο Internet μην τον σκεφτεσαι καν τα HD δεν τα δινει ακομα μεσω ιντερνετ απο οτι ξερω αλλα και αν το κανει καποια στιγμη θα υπαρχουν θεματα με bandwith τεχνικα με router mouter βαλε δορυφορικο να κανεις σωστα την δουλεια αν εισαι οπαδος πας προς Nova για να βλεπεις ελληνικο πρωταθλημα αν εισαι ποδοσφαιροφιλος πας προς οτε την ιδια ωρα που το Νοva δειχνει βεροια-κερκυρα στο αλλο παιζει λιβερπουλ-τσελσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 1)το μεσο Internet μην τον σκεφτεσαι καν τα HD δεν τα δινει ακομα μεσω ιντερνετ απο οτι ξερω αλλα και αν το κανει καποια στιγμη θα υπαρχουν θεματα με bandwith τεχνικα με router mouter βαλε δορυφορικο να κανεις σωστα την δουλεια αν εισαι οπαδος πας προς Nova για να βλεπεις ελληνικο πρωταθλημα αν εισαι ποδοσφαιροφιλος πας προς οτε την ιδια ωρα που το Νοva δειχνει βεροια-κερκυρα στο αλλο παιζει λιβερπουλ-τσελσι 1. οτι μου ειπαν σας λεω. θα το ξαναρωτησω για επιβεβαιωση σε καταστημα αυριο μεθαυριο. επισης προτιμω να μην εχω HD και να γλυτωσω τα 70ευρω... 2. δεν εχω τρελα με το ελληνικο πρωταθλημα. προτιμω αν ειναι να δω κατι να ειναι καλο οποτε σιγουρα φευγουμε απο ελλαδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Χωρις HD δεν αξιζει καμια σχεση η ποιοτητα εικονας στους αγωνες μαλιστα μεσα στον νοεμβριο θα γινουν και τα 5 καναλια ΗD (Τωρα ειναι μονο τα 3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 6 θα γίνουν σύνολο και όλα HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ας το ξαναγράψω μια φορά: αν κάποιος έχει μεγαλύτερη των 32 ιντσών τηλεοραση , επιβάλλεται να βάλει δορυφορικό. Η ποιότητα των HD απογειώνει την τηλεόραση και ουσιαστικά την εκμεταλλεύεται απόλυτα. Αν κάποιος δει πχ 46άρα με δορυφορικό και χωρίς, δεν υπάρχει γυρισμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Kαι 26 ιντες να εχει παλι αλλιως δειχνει το HD αλλιως το SD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 αν λοιπον, παιζουν τα hd καναλια μεσω του ιντερνετ τοτε δεν υπαρχει διαφορα δορυφορου και γραμμης? γιατι θα παω να ρωτησω και σε αλλο καταστημα να διασταυρωσω πληροφοριες για το αν παιζουν τα hd μεσω ιντερνετ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέσω ίντερνετ δεν υπάρχει HD περιεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει διαθέσιμο HD μέσω ίντερνετ και ένας απο τους βασικούς λόγους είναι πως χρειάζεται αποκλειστική χρήση απο 15Μbps για κάθε κανάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ενταξει παιδια! ευχαριστω! σε αλλα 2 καταστηματα γερμανος μου ειπαν οτι δεν παιζει HD μεσω ιντερνετ. μαλλον στο πρωτο λενε οτι θελουν για να πιασουν πελατες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα