Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες για OTE TV

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποφάσισα να μπω στην διαδικασία να αγοράσω κάποιο πακέτο OTE TV και θα ήθελα μερικές πληροφορίες.

1)Λέει το OTE TV,είστε ευχαριστημένοι;

2)Να διαλέξω μέσω δορυφόρου η μέσω γραμμής; Έχω download στα 1-1,2 mb/sec και απόσταση από το κεντρικό κοντά στο 1,5 χιλιόμετρο.

3)Αν διαλέξω μέσω δορυφόρου θα είναι και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου;

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εισαι φιλος του ποδοσφαιρου τα λεει ολα μιας και εχει τα καλυτερα πρωταθληματα συν το nba,ντοκιμαντερ σε ικανοποιητικο επιπεδο και ταινιες απο μετριες ως ψιλοχαλια εκτος αν πληρωνεις το on demand η ακομα καλυτερα κανεις οτι κανει ολος ο κοσμος και δεν σε νοιαζει και πολυ το συγκεκριμενο θεμα.... μεσω δορυφορου εχεις τα hd καναλια ενω μεσω internet οχι...το internet δεν θα ειναι δορυφορικο αν διαλεξεις συνδεση μεσω δορυφορου...αυτο αφορα μονο το τηλεοπτικο πακετο και οχι την γραμμη σου,η τιμη του παντως ειναι πολυ καλη σε σχεση με αυτα που προσφερει...αν δεν κανω λαθος εχεις πλεον την δυνατοτητα και pvr με καποιο κοστος ενω το σημαντικο για πολλους multiview απουσιαζει γενικα αν και υπαρχουν τροποι να το λυσεις κουτσα στραβα...αυτα!

Nα παρεις tv μέσω δορυφόρου, το ίντερνετ θα ειναι μέσω μεσω τλφ.

Αυτό είναι κάτι που θα το προτιμούσα κι εγώ και μάλλον έτσι θα γίνει :-)

Αν εισαι φιλος του ποδοσφαιρου τα λεει ολα μιας και εχει τα καλυτερα πρωταθληματα συν το nba,ντοκιμαντερ σε ικανοποιητικο επιπεδο και ταινιες απο μετριες ως ψιλοχαλια εκτος αν πληρωνεις το on demand η ακομα καλυτερα κανεις οτι κανει ολος ο κοσμος και δεν σε νοιαζει και πολυ το συγκεκριμενο θεμα.... μεσω δορυφορου εχεις τα hd καναλια ενω μεσω internet οχι...το internet δεν θα ειναι δορυφορικο αν διαλεξεις συνδεση μεσω δορυφορου...αυτο αφορα μονο το τηλεοπτικο πακετο και οχι την γραμμη σου,η τιμη του παντως ειναι πολυ καλη σε σχεση με αυτα που προσφερει...αν δεν κανω λαθος εχεις πλεον την δυνατοτητα και pvr με καποιο κοστος ενω το σημαντικο για πολλους multiview απουσιαζει γενικα αν και υπαρχουν τροποι να το λυσεις κουτσα στραβα...αυτα!

Θα σε απογοητεύσω φίλε DGSI2014 αλλά ένα ενδιαφέρον που έχω χάσει είναι αυτό για τα αθλητικά.Ως φοιτητής στην Ιταλία είχα ασχοληθεί πολύ με το να παρακολουθώ campionato και φόρμουλα αλλά πλέον δηλώνω απογοητευμένος από όλα,πόσο μάλιστα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο :unsure:

Το pvr τι ακριβώς είναι;Να βλέπεις προγράμματα που έχουν παιχτεί πιο πριν;

Το θέμα της εγκατάστασης το αναλαμβάνει ο OTE για δορυφορικό κτλ;Θα έχω εξτρά επιβάρυνση για κεραία και άλλα διάφορα;

Παιδιά συγνώμη αν σας ζαλίζω με πολλές ερωτήσεις αλλά πλέον έχω αρχίσει και σκουριάζω σε πολλά τεχνολογικά θέματα. :-D

Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ και πάλι για τις μέχρι τώρα άμεσες απαντήσεις σας.

φιλε μου δεν θα απογοητευσεις εμενα αλλα τον εαυτο σου αν θα το βαλεις χωρις να σε ενδιαφερουν τα αθλητικα, το ελληνικο που αναφερεις ειναι το μονο που δεν εχει :-D ....τα ντοκιμαντερ του ειναι  πισω απο την nova(προς το παρoν δεν εχει το national geographic) και οι ταινιες του στην καλυτερη περιπτωση αδιαφορες...το pvr σου δινει δυνατοτητα fast forward στο προγραμμα καθως και δυνατοτητα εγγραφης...

φιλε μου δεν θα απογοητευσεις εμενα αλλα τον εαυτο σου αν θα το βαλεις χωρις να σε ενδιαφερουν τα αθλητικα, το ελληνικο που αναφερεις ειναι το μονο που δεν εχει :-D ....τα ντοκιμαντερ του ειναι  πισω απο την nova(προς το παρoν δεν εχει το national geographic) και οι ταινιες του στην καλυτερη περιπτωση αδιαφορες...το pvr σου δινει δυνατοτητα fast forward στο προγραμμα καθως και δυνατοτητα εγγραφης...

Δηλαδή η nova με την forthnet έχουν κάνει καλύτερη δουλειά κατά την άποψη σου για πακέτο δίχως αθλητικά;

O st ζητά πληροφορίες για τον οτε, εσυ κάνεις προώθηση της nova με τελείως χοντροκομμένο τρόπο.

O st ζητά πληροφορίες για τον οτε, εσυ κάνεις προώθηση της nova με τελείως χοντροκομμένο τρόπο.

Εντάξει την άποψη του είπε ο άνθρωπος μην τον αποπάρουμε...

Εχθές με λίγο ψάξιμο είδα ότι το OTE TV δεν είναι και στον Hotbird,το οποίο ίσως είναι προβληματάκι για μένα μια και θα ήθελα να παρακολουθώ και τα Ιταλικά κανάλια(όχι ότι έχουν κάτι το σπουδαίο...) όπου τα βρίσκεις μόνο στον συγκεκριμένο δορυφόρο.

Αποφάσισα να μπω στην διαδικασία να αγοράσω κάποιο πακέτο OTE TV και θα ήθελα μερικές πληροφορίες.

1)Λέει το OTE TV,είστε ευχαριστημένοι;

2)Να διαλέξω μέσω δορυφόρου η μέσω γραμμής; Έχω download στα 1-1,2 mb/sec και απόσταση από το κεντρικό κοντά στο 1,5 χιλιόμετρο.

3)Αν διαλέξω μέσω δορυφόρου θα είναι και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου;

Ευχαριστώ!

1) Καλή υπηρεσία, αλλά προτιμώ NOVA... περισσότεροι σοβαροι αγωνες για εμενα

2) Δορυφόρου!

3) Οχι απαραίτητα, απέφυγε το κατ εμε

2) Δορυφόρου!

Τα αθλητικά δεν με ενδιαφέρουν όπως είπα σε προηγούμενο post.Από εκεί και πέρα το να πάω στην fortnet είναι θέμα γιατί έχει μόλις 2 μήνες που είμαι με τον ΟΤΕ.Νομίζω ότι δεν αξίζει να δώσω 110 € στον OTE  για να φύγω συν 70 € στην forthnet για τέλος ενεργοποίησης συν το περίμενε μέχρι να γίνει όλη η χαρτούρα και η μεταφορά.Μη σου πω ότι θα συνέφερε περισσότερο να βάλω μόνο Nova και να κρατήσω τον ΟΤΕ για ιντερνετ...το σκέφτηκα και αυτό.Λέω εγώ τώρα...

Το σκεφτηκες πολυ πριν το γραψεις αυτο?????Ισα ισα που ειπα πως αν ειναι φιλος του αθλητισμου ειναι οτι καλυτερο και οτι η τιμη του σε σχεση με αυτα που προσφερει εινα πολυ καλη...απο 'κει και περα τι ακριβως αμφισβητεις εσυ για να καταλαβω....οτι η απουσια του ng και του animal planet δεν γερνει την ζυγαρια προς την nova στον συγκεκριμενο τομεα η οτι οι ταινιες της λογω των συμβολαιων που εχει ειναι ετη φωτος μπροστα απο αυτες του οτε?Για τα αθλητικα επισης υπαρχει ο αντιλογος του cl και της euroleague οπως επισης για πολλους η super λιγδα αλλα οπως ειδες δεν ανεφερα κατι πριν...εν κατακλειδι ολα ειναι θεμα γουστων και αναγκων που προκυπτουν απο αυτα για τον καθενα,πχ εγω τα εχω και τα 2 γιατι ετσι καλυπτομαι οπως θελω και  γιατι τυχαινει να εχω σουπερ τιμη στον οτε λογω του πατερα μου...αλλα γενικα ειναι απειρως προτιμοτερο να επιχειρηματολογεις παρα να αερολογεις και να προσβαλεις καποιον που δεν γνωριζεις...αν αναθεωρεις οτι εγραψες απο εμενα εισαι συγχωρεμενος...αν παλι επιμενεις μαλλον πρεπει να εξετασω την πιθανοτητα του να ειμαι λιγο βλακας που προμοταρω κατι χωρις να κερδιζω κατι απο αυτο.....οσο για τον φιλο που ανοιξε το θεμα μαλλον δεν σε συμφερει να φυγεις απο τον οτε την δεδομενη στιγμη....

οσο για τον φιλο που ανοιξε το θεμα μαλλον δεν σε συμφερει να φυγεις απο τον οτε την δεδομενη στιγμη....

Έτσι είναι δεν με συμφέρει να φύγω τώρα γιατί θα χαθεί ένα 200αρι έτσι για την πλάκα κι αν το καλοσκεφτείς 200€ είναι σχεδόν τα μισά από ένα πακέτο.Οπότε ας κάνω υπομονή λίγους μήνες να δω πως θα κινηθεί το όλο θέμα και από τις δύο εταιρίες και βλέπω.Αν και μάλλον με βλέπω να φεύγω για forthnet όταν έρθει ο καιρός...

2) Δορυφόρου!

η nova έχει πάρει τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις σε ελλάδα και ευρώπη σε αντίθεση με τον οτε που τσιγκουνευέται να ρίξει λεφτά στα αθλητικά και γενικότερα στην τηλεόρασηκαι έτσι στα αθλητικά του οτε το μόνο που αξίζει είναι το ισπανικό πρωτάθλημα .

Ρε παπαγαλάκι, πάλι εδώ;Μέχρι πέρσι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου η premier league και φέτος που την χάσατε εκεί στην Κάντζα είναι σα να μην υπάρχει;Πραγματικά, πόσο χαμηλότερα να πέσει μια εταιρία;

MODERATOR ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;;;ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

Πάμε τώρα στα ερωτήματα του ts:

1.  otetv μέσω conn-x:

-Θετικά:
α) Εξοπλισμός δωρεάν

β) replay-tv.Μπορείς να δεις έως και 2 πριν το πρόγραμμα των καναλιών εθνικής εμβέλειας και των otesport

γ) Μικρότερο κόστος στις ταινίες on demand(ταινίες με ενοικίαση)

-Αρνητικά:

α) Τρώει ταχύτητα από το ίντερνετ(περίπου 4 Mbps) και μπορεί να είναι χειρότερο κακό, γιατί από 9 το margin, σε πάνε στα 11 db.

β) Δεν έχεις HD (αν και είναι στα σχέδια του ΟΤΕ η δυνατότητα για HD, λογικά στις περιοχές με vdsl)

γ) Η απόσταση ρούτερ-τηλεόρασης μπορεί να είναι απαγορευτική.Αλλιώς μπλέκεις με καλώδια.....

2. Otetv μέσω δορυφόρου:

-Θετικά:

α) HD περιεχόμενο.Βέβαια η ποιότητα των HD έχει πέσει αισθητά το τελευταίο έτος, αλλά είναι σίγουρα καλύτερα από το sd

β) Καλύτερο και πιο γρήγορο μενού

γ) FTA κανάλια (π.χ το W9 που είναι στον ίδιο δορυφόρο έχει ένα αγώνα europa league).

-Αρνητικά:

α) Το κόστος εξοπλισμού.Μπορεί ο ΟΤΕ να σου δίνει δωρεάν τον δέκτη(χρησιδάνειο), μα θες πιάτο, βάση, lnb κλπ.Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του ΟΤΕ, θες περίπου 100 ευρώ για λοιπό εξοπλισμό και τεχνικό.Η τιμή είναι περίπου τόση αν πας σε άλλον στη γύρα.

Αυτά που σου λέω, είναι υποκειμενικά και τα γράφω γιατί είχα μέσω ίντερνετ παλιότερα και μέσω δορυφόρου τώρα.Ο ΟΤΕ χρησιμοποιεί τον eutelsat 9E ως δορυφόρο, εκπέμπει στις 9 μοίρες ανατολικά.

Τόσο μέσω conn-x, όσο και μέσω δορυφόρου, έχεις την δυνατότητα για δέκτη pvr, να γράφεις δηλαδή το πρόγραμμα ενός καναλιού, να παρακολουθείς και άλλο παράλληλα κλπ.

Παιδιά ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τα σχόλια σας,αλλά παρακαλώ πολύ να μην εκφράζεστε έτσι αναμεταξύ σας!

Άνοιξα αυτό το θέμα με σκοπό την πληροφόρηση μου πάνω σε κάτι και όχι για να ξεκινήσω ένα θέμα Χ vs Y.

Οπότε παρακαλώ και πάλι να κρατήσετε το θέμα σε πολιτισμένα επίπεδα.

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...