Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την μητρικη Asus P5QC με RAM 2Χ2 G DDR2 800Mhz Transcend και οταν εβαλα την καινουργια
1X4G Kingston Hyper BLue DDR3 133Mhz  ο υπολογιστης δεν φορτωνε καθολου , δεν  ανοιγε η οθονη .Υπαρχει προβλημα συμβατοτητας? τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

ΟΧΙ την εβαλα μονη της εχοντας αφαιρεσει τις αλλες
η οθονη δεν ειχε σημα καθολου σαν να ηταν σε αδρανεια και το ιδιο και το ποντικι και το πληκτρολογιο
υπαρχει κατι αλλο ?

Δημοσ.

Εχω την μητρικη Asus P5QC με RAM 2Χ2 G DDR2 800Mhz Transcend και οταν εβαλα την καινουργια

1X4G Kingston Hyper BLue DDR3 133Mhz  ο υπολογιστης δεν φορτωνε καθολου , δεν  ανοιγε η οθονη .Υπαρχει προβλημα συμβατοτητας? τι μπορω να κανω?

Δοκιμασε το αλλο σλοτ.

Δεν νομιζω να εχει θεμα παντως την ειχα αυτη την μητρικη και την ειχα δουλεψει πολυ παλια και με ενα σλοτ.

Δημοσ.

Δοκιμασε το αλλο σλοτ.

Δεν νομιζω να εχει θεμα παντως την ειχα αυτη την μητρικη και την ειχα δουλεψει πολυ παλια και με ενα σλοτ.

To εχω δοκιμασει χωρις αποτελεσμα επισης εχω διαβασει σε αλλο σαιτ οτι στα 4G ειναι πολυ πυκνή η διαταξη των chips(?) οποτε γι αυτο μπορει να μην ειναι συμβατη με την μητρική?

Μπορεις να μου πεις αν ειχες κανει καποιες ιδιαιτερες ρυθμισεις στο BIOS? εγω εχω κανει μονο το update

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...