Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα αγοράσω ένα λάπτοπ μέχρι το τέλους του μήνα και θα ήθελα να θέσω μερικές ερωτήσεις για το τι λάπτοπ να επιλέξω.

1. Τι μάρκα να επιλέξω;(εγώ έχω στα υπόψη μου την acer που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν έχω ακούσει καθόλου καλά λόγια για την εξυπηρέτησή τους σε περίπτωση που χαλάσει)

2. Ποιον επεξεργαστή να προτιμήσω;(έχω στα υπόψη μου τον i3 3217u αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ανταπεξέλθει σε games)

3. Τι είναι το Hyperthreating που έχει ο συγκεκριμένος επεξεργαστής;

4. Και όσο αναφορά την κάρτα γραφικών θέλω να έχει hdmi και από ότι έχω δει οι amd δεν διαθέτουν εξωτερικές θύρες. Έτσι θα μπορώ να συνδέω το Hdmi μόνο στην intel hd. Οι nvidia έχουν σωστά;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

budget μέχρι 420 ευρώ και το θέλω για low με medium games οπως π.χ fifa 14, counter go, nba 2k14, far cry 3(αυτο ειναι βαρυ)

αλλά θέλω να το συνδέω και με full hd οθόνη γιαυτό θέλω να μάθω ποιες καρτες έχουν Hdmi

Δημοσ.

φιλε θέλω κυρίως I3 επείδη έχει το Hyperthreating, αλλά δεν γνωρίζω τι είναι το hyperthreating. Αυτό το θέμα το άνοιξα για να ρωτήσψ καποια πράγματα για το Hardware του λάπτοπ επειδή είμαι τόσο καιρό σε desktop και μάλιστα προηγούμενης γενιάς με intel core 2 quad. Την επιλογή λάπτοπ θα την κάνω μόνος μου και θα κρίνω ποιο ειναι ποιο καλό από τις απαντήσεις που θα πάρω στα ερωτήματα που έχω θέσει ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...