HALF EVIL Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σ'όλους. Δεν μπορώ ν'αποφασίσω ποιό από τα 2 τάμπλετ να διαλέξω. http://www.skroutz.gr/s/3971746/LG-G-Pad-V500-8-3-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/3330226/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5110-16GB.html Το LG δείχνει να έχει καλύτερη ανάλυση, κάπως καλύτερο επεξεργαστή , καλή τιμή. Το Samsung έχει + GPS αλλά είναι και λιγάκι ακριβότερο. Τι μπορεί να με έκανε να το προτιμήσω έναντι του LG ? Τέλος μου ξεφεύγει κάτι άλλο στο ίδιο επίπεδο ; Ευχαριστώ παιδια. Το θεμα είναι μήπως μεινει στην 4.2 το LG Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2014 από HALF EVIL
xpapias Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δύσκολη απόφαση. Επεξεργαστές πρακτικά είναι οι ίδιοι. Οθόνη έχει σημαντικά καλύτερη ανάλυση το LG, φαίνεται αρκετά η διαφορά από κοντά. Το Samsung υπερτερεί στο multitasking του (2 εφαρμογές ταυτόχρονα που μοιράζονται την οθόνη του) κάτι που δεν υπάρχει στο LG απ'οσο ξέρω. Edit : Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το qslide αλλά λένε οτι οι εφαρμογές είναι λίγες. Ξεκάθαρα υπερτερεί στο πενάκι που είναι πραγματικά εργαλείο ειδικά σε αναγνώριση γραφής, όταν θέλεις να κάνεις preview, να κρατήσεις μια σημείωση ή οταν έχεις ιστοσελίδες με droplists. Το πενάκι ξεκλειδώνει πολλές δυνατότητες. Τέλος το samsung δίνει και το dropbox στο πακέτο (50 gb/2 χρόνια). H τιμή του Note πήγε πλέον 279 Ε στο e-shop. Προσωπικά είχα την ίδια απορία. Οταν έκρινα με το συναίσθημα πήγαινα στο LG λόγω οθόνης . Με τη λογική υπερτερεί το Note, είναι πιο πολύ "εργαλείο" παρά παιχνίδι. Για να μην έχω δεύτερες σκέψεις πήγα στο Note 8 με το 3G που είναι και τηλέφωνο (δεν υπάρχει αντίστοιχη έκδοση στο LG). Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2014 από xpapias 1
HALF EVIL Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Το βάρος της χρήσης θα είναι περισσότερο fun παρά tool. Έτσι μάλλον προηγείται το LG. Παρ όλα αυτά υπάρχει ένας σκεπτικισμός σχετικά με την LG ,αν και απ ότι έχω δει το G2 αλλά και το optimus g που είχα είναι πολύ καλά τηλέφωνα. Επίσης το review του insomnia συμπερασματικά καταλήγει ότι το tablet της LG είναι πολύ καλό. Φυσικά και το note πιστεύω ότι θα είναι εξ ίσου καλό, ίσως η κύρια διαφορά να παίζει στην οθόνη.
StigmaX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Και τα δύο είναι αξιόλογα tablets. Προσωπικά θα επέλεγα το LG μιας και το UI της samsung το θεωρώ άθλιο.
HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τελικα κατεληξα στο lg και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες. Σε συνδιασμο ιδιως με ενα bluetooth πληκτρολογιο εχεις ενα μικρο notebook. Πολυ καλη αγορα πιστευω. 2
alada4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ακριβως το ιδιο διλημα ειχα αλλα κατεληξα στο νοτε 8 ,λογο s pen,θυσιαζοντας την καλυτερη οθονη του G.
chisao Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Φίλε μου αυτήν την στιγμή σου γράφω από το note 8. Και τα δύο είναι πολύ καλά... και με τα δύο you can't go wrong που λένε και στο χωριό μου. Δες ποιο σου αρέσει πιο καλά σε ομορφιά, και υπολόγισε spen και τα καλά-κακά της ανάλυσης του lg (ωραία εικόνα, χρειάζεται περισσότερη μπαταρία και περισσότερη δύναμη από την κάρτα γραφικών). Το κακό του note είναι ότι δεν ξέρω μέχρι ποια έκδοση θα πάρει, μέχρι τώρα δεν εχει πάρει 4.3 ( η οποία είναι η πιο σημαντική για μένα), και αν του περάσεις custom χάνεις το spen!!! Edit: τώρα είδα ότι κατέληξες!!! Καλοδούλευτο! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2014 από chisao 1
undeadcharisss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 you can't go wrong που λένε και στο χωριό μου εσύ πρέπει να βλέπεις superetroid!!
HALF EVIL Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μου αυτήν την στιγμή σου γράφω από το note 8. Και τα δύο είναι πολύ καλά... και με τα δύο you can't go wrong που λένε και στο χωριό μου. Δες ποιο σου αρέσει πιο καλά σε ομορφιά, και υπολόγισε spen και τα καλά-κακά της ανάλυσης του lg (ωραία εικόνα, χρειάζεται περισσότερη μπαταρία και περισσότερη δύναμη από την κάρτα γραφικών). Το κακό του note είναι ότι δεν ξέρω μέχρι ποια έκδοση θα πάρει, μέχρι τώρα δεν εχει πάρει 4.3 ( η οποία είναι η πιο σημαντική για μένα), και αν του περάσεις custom χάνεις το spen!!! Edit: τώρα είδα ότι κατέληξες!!! Καλοδούλευτο! Ευχαριστώ. Και τοLG την 4.2 έχει
Zergoulini Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια το lg εχει κανονικα GPS. Μολις το παρελαβα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Flash player πως βαζουμε?
Zergoulini Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια σορρυ για το 2πλο ποστ. Σπαω το κεφαλι μου οπο το απογευμα πως να μεταφερω τις εκγαταστημενες εφαρμογες στην καρτα sd. Δοκιμασα το ap to sd αλλα τιποτα, δεν εμφανιζει την επιλογη "μετακηνιση". Αναφερομαι για το lg gpad 8,3
Zergoulini Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια πως ενεργοποιω το Debugging Mode απο το lg g pad?
HALF EVIL Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Φίλε μου , μόλις βρώ χρόνο θα το ψάξω και εγώ και θα σου πω τι έκανα αν δεν σε έχει διαφωτίσει ήδη κάποιος άλλος. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2014 από HALF EVIL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα