DiscoVolante Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα σας, Ευχομαι χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους. Στο θεμα μας. Εχω ενα netbook Acer 1410. Επεσε απο πολυ χαμηλο υψος. Πολυ σπανια η οθονη εμφανιζει μια αλλοιωση των χρωματων της στο επανω δεξι της ακρο. Αμεσως μετα ολο το μονιτορ εμφανιζει οριζοντιες λευκες γκρι και μαυρες γραμμες σε ολο της το ευρος (θυμαστε τις παλιες τηλεορασεις που για να ρυθμισεις μια συχνοτητα εμφανιζε κουκιδες - αυτο σε γραμμες). Μετα απο αυτες τις γραμμες το μονιτορ γινεται εντελως μονοχρωμο γκρι. Αυτο το φαινομενο εμφανιζεται πολυ σπανια.....1 εκκινηση στις 10. Την γνωμη σας.
ss13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Καλώς όρισες , σύνδεσε το με εξωτερική οθόνη να δεις αν δουλεύει κανονικά
DiscoVolante Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Το εχω σκεφτει και περιμενω εδω και μερες να μου το εμφανισει και υστερα να τραβηξω καλωδιο για εξωτερικη οθονη Παιζει μετα το πεσιμο να εχει εστω και για λιγο αποσυνδεθει η καλωδιωση που συνδεει το monitor με το motherboard και αλλες φορες να κανει επαφη και αλλες οχι. Εχω δοκιμασει και εχω ανοιγοκλεισει το μονιτορ απο τις 180 μοιρες εως και τις 25 με 30 αλλα τιποτα.
ss13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ναι παίζει αυτό που λες αλλά παίζει και να έχει χαλάσει η οθόνη και να θέλει αλλάγη
DiscoVolante Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 4 μερες τωρα ανοικτο το netbook, το panel στραμμενο υποδιαφορετικες γωνιες......και το συμπτωμα με τις γραμμες και την γκρι οθονη λες και εξαφανιστηκε.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα