georginos1989 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Καλά η 290 ειναι πιο ακριβη και δεν γινεται να την παρω. Ειχα αποφασισει να παρω την 280χ αλλα μηπως τελικα να βρω κάτι άλλο; Τα προβλήματα μηπως ειναι κάποιας εταιρείας μονο και οχι σε όλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Στη θέση σου θα πήγαινα σε μια δεύτερη 280Χ για C/F σύμφωνα και με το υπόλοιπο σύστημά σου. Μια 780ti o/c κοστίζει περίπου 650€ , άρα θα πρέπει πρώτα λογικά να βρείς να πουλήσεις την κάρτα σου και να βάλεις 780ti απλα περιμενω αυριο να μου ερθει η 280χ asus..και στο μελλον σκεφτομαι και για crossfire.. γιαυτο ρωτα εαν αξειζει να παρω κ δευτερη εαν οχι μετα απο 2 χρονια θα παρω μια gtx 780 ti που θα πεσει κ η τιμη.. Πες μας πόσα μπορείς να διαθέσεις αν θέλεις μια συμβουλή για αναβάθμιση κάρτας γραφικών. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν αρκετά reviews να διαβάσεις στο διαδίκτυο. απλα περιμενω αυριο να μου ερθει η 280χ asus..και στο μελλον σκεφτομαι και για crossfire.. γιαυτο ρωτα εαν αξειζει να παρω κ δευτερη εαν οχι μετα απο 2 χρονια θα παρω μια gtx 780 ti που θα πεσει κ η τιμη...εχω ειδη αγορασει απλα θελω να ξερω αν αξιζει το crossfire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μετά από 2 χρόνια η 780ti θα είναι " low entry " κάρτα. Αφού το μπάτζετ σου είναι σφιχτό , κάνε μια αρχή με την 280 και αν μπορείς πας για c/f. αν το μπάτζετ σου είναι χαλαρό, τότε πάρε τώρα μια 780ti. Μπουκάλα θα φας ούτως ή άλλως από τον επεξεργαστή αν του βάλεις 2 θηρία όπως τις 780ti. Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με μια 780ti και αν δεις ότι οι επιδόσεις δεν σου φτάνουν τότε μπορείς να σκεφτείς να βάλεις και δεύτερη. Ο Τιτάνας ΒΕ είναι χοντρικά τι τον κρέμασες τι τον παλούκωσες σε σχέση με μια υπερχρονισμένη 780Ti. Αν βάλεις 2 780ti αν όλα τα παιχνίδια που θα παίξεις δουλεύουν σωστά με AFR θα έχεις μια διαφορά μέχρι και 60% επιπλέον σε μέσο όρο. Μόνο αν σου χρειάζεται πουθενά σε ημιεπαγγελματική βάση κάτι σαν FP64 θα ήταν ενδεδειγμένη η αγορά του Τιτάνα. Με την προϋπόθεση ότι έχεις ή θα πάρεις τουλάχιστον ένα 500-άρι επώνυμο τροφοδοτικό: https://www.skroutz.gr/s/3569485/Asus-GeForce-GTX760-2GB-DirectCU-II-OC.html http://www.skroutz.gr/s/4163913/Gigabyte-Radeon-R9-270-2GB-WindForce-2X-OC.html Ailuros, νομίζω ότι μόνο αν πάω σε sli 780ti σε σχέση με την gtx 690 θα δώ μεγάλη διαφορά. Αλλιώς με μονή 780ti μάλλον χάνω ή είμαι στα ίδια http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/63987-nvidia-geforce-gtx-780-ti-3gb-review-12.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Για οσους ετυχε να διαβασουν λιγα posts πριν σ αυτο το topic ζητησα γνωμες για το ποια καρτα να αγορασω,και κατεληξα στην gtx 770.Συντομα θα προβω στη παραγγελια της μεσω τοπικου καταστηματος με υπολογιστες.Ανοιγοντας ομως γνωστο ελληνικο site ειδα οτι εχει παρα πολλες gtx 770 με διαφορετικες τιμες μαλιστα.Ποια να προτιμησω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 την πιο φθηνη με καλο συστημα ψυξης και 3 χρονια εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Για οσους ετυχε να διαβασουν λιγα posts πριν σ αυτο το topic ζητησα γνωμες για το ποια καρτα να αγορασω,και κατεληξα στην gtx 770.Συντομα θα προβω στη παραγγελια της μεσω τοπικου καταστηματος με υπολογιστες.Ανοιγοντας ομως γνωστο ελληνικο site ειδα οτι εχει παρα πολλες gtx 770 με διαφορετικες τιμες μαλιστα.Ποια να προτιμησω; Κάθε εταιρια έχει την δική της υλοποίηση με τις διαφορές να είναι στο σύστημα ψύξης και στους χρονισμούς, ενδεικτικά κάποιες από αυτές είναι gigabyte,msi,asus. Μια καλή υλοποίηση είναι αυτή https://www.skroutz.gr/s/3497892/Asus-GeForce-GTX770-2GB-DirectCU-II-OC.html . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Καλά αν το ψειρίσει κάποιος βρίσκει διαφορές στις υλοποιήσεις. Η 780 ti "low entry" κάρτα μετά από 2 χρόνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μετά από 2 χρόνια η 780ti θα είναι " low entry " κάρτα. Αφού το μπάτζετ σου είναι σφιχτό , κάνε μια αρχή με την 280 και αν μπορείς πας για c/f. αν το μπάτζετ σου είναι χαλαρό, τότε πάρε τώρα μια 780ti. Ailuros, νομίζω ότι μόνο αν πάω σε sli 780ti σε σχέση με την gtx 690 θα δώ μεγάλη διαφορά. Αλλιώς με μονή 780ti μάλλον χάνω ή είμαι στα ίδια http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/63987-nvidia-geforce-gtx-780-ti-3gb-review-12.html Δεν ξέρω τι είναι για σένα "low entry" ακριβώς αλλά σε 2 χρόνια δεν θα βρεις κάτι με ανάλογες επιδόσεις κάτω από 300 ευρώ. Για το σημαντικότερο αν έγραψες πουθενά σε προηγούμενη συμμετοχή ότι έχεις ήδη μια 690 και μου διέφυγε ζητώ συγγνώμη. Σε αυτή την περίπτωση ούτε ο Τιτάνας ούτε η απλή 780 σου κάνει σαν αναβάθμιση και οι 2*780@SLi είναι μονόδρομος. απλα περιμενω αυριο να μου ερθει η 280χ asus..και στο μελλον σκεφτομαι και για crossfire.. γιαυτο ρωτα εαν αξειζει να παρω κ δευτερη εαν οχι μετα απο 2 χρονια θα παρω μια gtx 780 ti που θα πεσει κ η τιμη.. απλα περιμενω αυριο να μου ερθει η 280χ asus..και στο μελλον σκεφτομαι και για crossfire.. γιαυτο ρωτα εαν αξειζει να παρω κ δευτερη εαν οχι μετα απο 2 χρονια θα παρω μια gtx 780 ti που θα πεσει κ η τιμη...εχω ειδη αγορασει απλα θελω να ξερω αν αξιζει το crossfire Κάθεσαι σε καμιά σωλήνα μέσα και έχει ηχώ; Πέρα από τα αστεία ποτέ δεν ήμουν υπέρ των λύσεων mGPU. Πάρε τώρα μια 280x να κάνεις την δουλειά σου και σε 2 χρόνια να είσαι σίγουρος ότι πάλι θα υπάρχουν κάρτες με καλή σχέση τιμής/απόδοσης για να αναβαθμίσεις ξανά τότε αν σου χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αιλουρε ευχαριστώ και σχετικά με τον χαρακτηρισμό low entry εννοώ ότι τότε θα έχει βγει πιθανότατα η 980ti και η 780 να μην πουλιέται καν. Ήδη η 690 είναι δυσεύρετη και ας είναι ισάξια της 780ti ή του Τιτάνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 E μα τότε ο χαρακτηρισμός "low entry" είναι παντελώς άτοπος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Η διαφορά μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη αλλά μέχρι να βγει παιχνίδι που να χρησιμοποιήσει πάνω από 2gb θα έχουν μείνει από δύναμη και η GTX 770 και η R9 280X οπότε δεν είναι και τόσο σημαντικό το πλεονέκτημα εκτός βέβαια αν έχεις από δύο οθόνες και άνω. Η R9 280X έχει τα προβλήματα για τις 290 δεν διάβασα κάτι . Πάνω από 2 gb; Battlefield 4, Bioshock infinite, titanfall και η λίστα συνεχίζεται... Καλά η 290 ειναι πιο ακριβη και δεν γινεται να την παρω. Ειχα αποφασισει να παρω την 280χ αλλα μηπως τελικα να βρω κάτι άλλο; Τα προβλήματα μηπως ειναι κάποιας εταιρείας μονο και οχι σε όλες; Εγώ τη Sapphire έχω πάρει και δεν έχω κανένα πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Επειδή έρχεται ο καιρός του εξοχικού και θα ξαναδουλέψει ο Fx6350 με την 970A-UD3, ποιά GPU αξίζει για light gaming / all-around χρήση @1680x1050; PSU δεν υπάρχει, αλλα θα μπει κατάλληλο σίγουρα. Budget γύρω στα 100€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Επειδή έρχεται ο καιρός του εξοχικού και θα ξαναδουλέψει ο Fx6350 με την 970A-UD3, ποιά GPU αξίζει για light gaming / all-around χρήση @1680x1050; PSU δεν υπάρχει, αλλα θα μπει κατάλληλο σίγουρα. Budget γύρω στα 100€. Eγώ θα σου έλεγα να παίξεις με το έτερον ήμισυ στο εξοχικό και να αφήσεις τα πισιά, αλλά ποιός με ακούει... https://www.skroutz.gr/s/4529738/Gainward-GeForce-GTX750-1GB.html https://www.skroutz.gr/s/4373191/Asus-Radeon-R7-260-1GB-90YV05I0-M0NA00.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Zaknafein 260Χ αν φτάνεις στα ~110 ή 750 παίρνεις.Με λιγότερα κοιτάς σε 7770,250X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδια να ρωτησω κατι;Σας προειδοποιω βεβαια οτι μπορει να ειναι η πιο βλακεια ερωτηση που εχετε ακουσει ποτε;Εχω την AMD 6870 1GB και αναρωτιομουν αν μπορει σ αυτη τη καρτα να γινει overclocking.Αν ναι θα αυξησει κατα πολυ τις επιδοσεις της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις