Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@vagelis81

Αυτές είναι κάρτες διαφορετικού budget.Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση και να πάρεις μια 280x/770, go for it.Αλλιώς πέφτεις σε 760/280 (btw 250 είναι πολλά για αυτή την 760).Νομίζω το watchdogs συνεργάζεται με την nvidia οπότε πιθανών να έχει καλύτερες επιδόσεις με τις κάρτες της.

Αν ο cpu σου είναι ο i5 2310, τότε είσαι ακόμα πολύ καλά σε αυτό το τομέα.Ποιο τροφοδοτικό έχεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μια ερωτηση..το crysis to 3..σε φουλ γραφικα ολα και antiallising x8 σε crossfire 

Asus Radeon R9 280X 3GB DirectCU II

ποσα fps μεσω ορο περιπου μπορει να πιασει..?

cpu 8350 fx

8gb 1600mhz

motherboard 990 fx ud3

μια ερωτηση..το crysis to 3..σε φουλ γραφικα ολα και antiallising x8 σε crossfire 

Asus Radeon R9 280X 3GB DirectCU II

ποσα fps μεσω ορο περιπου μπορει να πιασει..?

cpu 8350 fx

8gb 1600mhz

motherboard 990 fx ud3

Ακόμα και στα 1080p δεν βγάζει αρκετές επιδόσεις με 8xMSAA ώστε να παίζεται.

@vagelis81

Αυτές είναι κάρτες διαφορετικού budget.Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση και να πάρεις μια 280x/770, go for it.Αλλιώς πέφτεις σε 760/280 (btw 250 είναι πολλά για αυτή την 760).Νομίζω το watchdogs συνεργάζεται με την nvidia οπότε πιθανών να έχει καλύτερες επιδόσεις με τις κάρτες της.

Αν ο cpu σου είναι ο i5 2310, τότε είσαι ακόμα πολύ καλά σε αυτό το τομέα.Ποιο τροφοδοτικό έχεις?

thermaltake 700αρι.

@vagelis81

Η 770 που λες παει γυρω στα 290 ευρω;Πειτε μου σας παρακαλω ρε παιδες.Εστω οτι κανω την οικονομικη υπερβαση και παω στα 300;Τι μου συμφερει να παρω ;Την 770 η την Gigabyte gv r9  στα 3gb;

Μια 295Χ2 στα 1600p/8xMSAA βγάζει μόλις 28 fps μέσο όρο.

Εγώ με την GTX 680 έχω 25 με 30 fps περίπου στα 1080p οπότε δύο 280χ και μάλιστα oc σίγουρα θα έχει περίπου 40fps

Η 770 που λες παει γυρω στα 290 ευρω;Πειτε μου σας παρακαλω ρε παιδες.Εστω οτι κανω την οικονομικη υπερβαση και παω στα 300;Τι μου συμφερει να παρω ;Την 770 η την Gigabyte gv r9  στα 3gb;

Οι δύο κάρτες έχουν πάνω κάτω τις ίδιες επιδόσεις ανάλογα το παιχνίδι η επιλογή εξαρτάται και από τις δικές σου προτεραιότητες πχ. η R9 280X έχει 3gb μνήμη έναντι 2gb που έχει η 770 επίσης υποστηρίζει το mantle ενώ η 770 έχει physx , το σίγουρο είναι ότι όποια και να επιλέξεις θα είναι καλή επιλογή  

Εγώ με την GTX 680 έχω 25 με 30 fps περίπου στα 1080p οπότε δύο 280χ και μάλιστα oc σίγουρα θα έχει περίπου 40fps

Οι δύο κάρτες έχουν πάνω κάτω τις ίδιες επιδόσεις ανάλογα το παιχνίδι η επιλογή εξαρτάται και από τις δικές σου προτεραιότητες πχ. η R9 280X έχει 3gb μνήμη έναντι 2gb που έχει η 770 επίσης υποστηρίζει το mantle ενώ η 770 έχει physx , το σίγουρο είναι ότι όποια και να επιλέξεις θα είναι καλή επιλογή  

Oντας ασχετος θελω να ρωτησω το εξης...Το 1gb που χωριζει αυτες τις 2 καρτες δεν ειναι πολυ μεγαλη διαφορα;

Ρε σεις βλέπω αρκετά προβλήματα οι r9 εδώ στο φόρουμ και αρχίζω και φοβάμαι. Μηπως τελικά να πάω σε nvidia?

Ή ολοι έχουν amd οπότε λογικό κάποιοι να χουν προβλήματα;

Oντας ασχετος θελω να ρωτησω το εξης...Το 1gb που χωριζει αυτες τις 2 καρτες δεν ειναι πολυ μεγαλη διαφορα;

Η διαφορά μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη αλλά μέχρι να βγει παιχνίδι που να χρησιμοποιήσει πάνω από 2gb θα έχουν μείνει από δύναμη και η GTX 770 και η R9 280X οπότε δεν είναι και τόσο σημαντικό το πλεονέκτημα εκτός βέβαια αν έχεις από δύο οθόνες και άνω.

Ρε σεις βλέπω αρκετά προβλήματα οι r9 εδώ στο φόρουμ και αρχίζω και φοβάμαι. Μηπως τελικά να πάω σε nvidia?

Ή ολοι έχουν amd οπότε λογικό κάποιοι να χουν προβλήματα;

Η R9 280X έχει τα προβλήματα για τις 290 δεν διάβασα κάτι . 

Με 8xMSAA/16xAF μέγιστες ρυθμίσεις στα 1080p 25 με 30 μέσο όρο; :X

Eίσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κατά λάθος μια 780Ti; http://www.computerbase.de/2013-12/amd-radeon-r7-260-test/3/#diagramm-crysis-3-1920-1080

αξειζει δλδ να παρει κανεις μια δευτερη 280χ για crossfire  gia einai kalhtera  μια single gtx 780 ti?ποιο απο τα 2 εχεις καλυτερη επιδοση σε games?

Μια 295Χ2 στα 1600p/8xMSAA βγάζει μόλις 28 fps μέσο όρο.

280x της asus se crossfire  ξεπερναει σε games τιταν 780 τι και 295χ?

αξειζει δλδ να παρει κανεις μια δευτερη 280χ για crossfire  gia einai kalhtera  μια single gtx 780 ti?ποιο απο τα 2 εχεις καλυτερη επιδοση σε games?

280x της asus se crossfire  ξεπερναει σε games τιταν 780 τι και 295χ?

Πες μας πόσα μπορείς να διαθέσεις αν θέλεις μια συμβουλή για αναβάθμιση κάρτας γραφικών. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν αρκετά reviews να διαβάσεις στο διαδίκτυο.

Στη θέση σου θα πήγαινα σε μια δεύτερη 280Χ για C/F σύμφωνα και με το υπόλοιπο σύστημά σου.

Μια 780ti o/c κοστίζει περίπου 650€ , άρα θα πρέπει πρώτα λογικά να βρείς να πουλήσεις την κάρτα σου και να βάλεις 780ti

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...