Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλεπω εχει απο 128 http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+750tiδεν ξερω κατα ποσο καλυτερη απο 7850 ομως.

Πέσανε κι άλλο οι τιμές για τις 750τι; Aκόμα καλύτερα. Στα 1080p-4xAA είναι κατά 5% μέσο όρο γρηγορότερη μια 7850 με διπλάσια κατανάλωση ρεύματος.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πέσανε κι άλλο οι τιμές για τις 750τι; Aκόμα καλύτερα. Στα 1080p-4xAA είναι κατά 5% μέσο όρο γρηγορότερη μια 7850 με διπλάσια κατανάλωση ρεύματος.

Περιπου στα -150 η καλυτερη επιλογη ειναι η 750τι λογω της καταναλωσης που κανει?

Τι γνωμη εχεις για 7850 vs 265 vs 270? Ολες αυτες ειναι στα 150 η παρακατω.

Περιπου στα -150 η καλυτερη επιλογη ειναι η 750τι λογω της καταναλωσης που κανει?

Τι γνωμη εχεις για 7850 vs 265 vs 270? Ολες αυτες ειναι στα 150 η παρακατω.

270>265>7850>750 ti αν μιλάς για gaming επιδόσεις.

270>265>7850>750 ti αν μιλάς για gaming επιδόσεις.

Απο οτι διαβασα ειναι αρκετα μικρες οι διαφορες. Ειδικα με την 750τι της Palit http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/palit-gtx-750-ti-stormx-dual-2gb-review/23/. Σκεφτομαι να την παρω αλλα θελω να ειμαι σιγουρος.

Σε συγκριση με την 7850, 265, 270. Αν για παραδειγμα θα εχω 10% χειροτερες επιδοσεις αλλα με το μισο ρευμα τοτε πιστευω αξιζει. Απλα οπως ειπα θελω να ειμαι και σιγουρος.

Σε συγκριση με την 7850, 265, 270. Αν για παραδειγμα θα εχω 10% χειροτερες επιδοσεις αλλα με το μισο ρευμα τοτε πιστευω αξιζει. Απλα οπως ειπα θελω να ειμαι και σιγουρος.

Το μισο ρευμα θα ειναι μονο αν φερεις μια 7850 στα απολυτα ορια της πραγμα σπανιο.

Ρεαλιστικα μια 750ti θα καιει στα παιχνιδια γυρω στα 65-70 (οι περισσοτερες ειναι λιγο υπερχρονισμενες και η 7850 απο 100W και πανω.

Δεν είναι όλες το ίδιο.Άλλη κατηγορία επιδόσεων έχει μια 270 ή 265 πχ,άλλα παιχνίδια με άλλες ρυθμίσεις σηκώνουν.Μη κάνεις συγκρίσεις reference με oc υλοποιήσεις πχ στο link που βάλες (στο οποίο η 750 ti OC υπολείπεται στα περισσότερα απέναντι σε 7850 reference).Και το 5% πχ μετράει σε επιδόσεις όταν είναι ίδιες ή πολύ κοντά οι τιμές.Αυτά αν κοιτάς το perf per $.

Νταξει τα ειδα τα review, ας ειναι και λιγο καλυτερες οι αλλες καρτες.. ετσι και αλλιως δεν παιζω και πολλα παιχνιδια.. Πιο πολυ για το ρευμα την θελω, τραβαει πραγματικα πολυ λιγο για τις δυνατοτητες της. Ειδικα αν τη συγκρινω με την καρτα που εχω τωρα :mad:

Δεν ξερω ποια υλοποιηση να παρω, πιστευω η παλιτ ειναι η καλυτερη ομως.

μια ερωτηση..το crysis to 3..σε φουλ γραφικα ολα και antiallising x8 σε crossfire 

Asus Radeon R9 280X 3GB DirectCU II

posa fps μεσω ορο πεεριπου μπορει να πιασει..?

cpu 8350 fx

8gb 1600mhz

motherboard 990 fx ud3

Τι θα ήταν καλύτερα, από όλες τις πλευρές εκτός του κόστους.

2 Χ gtx 780ti oc sli Vs gtx Titan Black edition ?

Ένα τροφοδοτικό 1050 W σηκώνει τις δύο περιπτώσεις;

Cpu 3770Κ 4,2gb 2560X1440

Τι θα ήταν καλύτερα, από όλες τις πλευρές εκτός του κόστους.

2 Χ gtx 780ti oc sli Vs gtx Titan Black edition ?

Ένα τροφοδοτικό 1050 W σηκώνει τις δύο περιπτώσεις;

Cpu 3770Κ 4,2gb 2560X1440

Eξαρτάται αν μιλάμε για κάποιο γνωστό κατασκευαστή του τροφοδοτικού. Για την πρώτη περίπτωση θέλει αν θυμάμαι καλά γύρω στα 950W με default χρονισμούς, oπότε λογικά θα σε καλύπτει και για την δεύτερη περίπτωση αρκεί τροφοδοτικό (πάντα επώνυμο) στα 600W.

Η mGPU λύση δίνει μεγαλύτερες επιδόσεις όπου λειτουργεί το AFR, για αυτό άλλωστε το μεγαλύτερο κόστος και κατανάλωση ρεύματος.

ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LX
  Intel Sandy Bridge
   Intel Core i5 @ 2900MHz
  8192MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM )
  AMD Radeon HD 6800 Series
    Seagate ST500DM002-1BC142 ATA Device (500GB)

Windows 7 64 bit

Αυτο ειναι το συστημα μου.

Ενδιαφερομαι να κανω αναβαθμιση στη καρτα γραφικων (ισως πρεπει να αλλαξω και επεξεργαστη,αλλα αυτο κοστιζει πολυ,οποτε αστο προς το παρον).

Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι γυρω στα 250 ευρω.Η καρτα που εχω τωρα ειναι η 6870 1 gb.
Οποτε λεω να παω σε κατι καλυτερο.Η αφορμη για αυτη την αναβαθμιση ειναι ο επερχομενος τιτλος "watchdogs" αλλα εννοειται πως μια τετοια αγορα ειναι και για μακροχρονια χρηση στο gaming.Τεχνικος σε κααστημα μου προτεινε τις 3 εξης επιλογες.

1) gigabyte gv r9 στα 3gb αλλα η τιμη ξεφευγει στα 282 ευρω

2)gigabyte vga r9270y στα 216 ευρω  -2gb

3)asus vga gtx 760 2gb 256 ευρω

αυτες ειναι οι τρεις επιλογες  που εχω προς το παρον .Οποιαδηποτε αλλη προταση εχετε κατα νου ειναι ευπροσδεκτη.Επισης δε ξερω γιατι αλλα ειμαι περισσοτερο υπερ της  nvidia παρα της ati για αυτη την αγορα,χωρις ομως να μπορω να τεκμηριωσω αυτη τη σκεψη μου.

Ευχαριστώ. Πρόκειται για seasonic Χ-1050 gold.

Θέμα μπουκαλιού;

Πάντως τρομερή διαφορά σε απόδοση δεν πρέπει να υπάρχει.

Μπουκάλα θα φας ούτως ή άλλως από τον επεξεργαστή αν του βάλεις 2 θηρία όπως τις 780ti. Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με μια 780ti και αν δεις ότι οι επιδόσεις δεν σου φτάνουν τότε μπορείς να σκεφτείς να βάλεις και δεύτερη.

Ο Τιτάνας ΒΕ είναι χοντρικά τι τον κρέμασες τι τον παλούκωσες σε σχέση με μια υπερχρονισμένη 780Ti. Αν βάλεις 2 780ti αν όλα τα παιχνίδια που θα παίξεις δουλεύουν σωστά με AFR θα έχεις μια διαφορά μέχρι και 60% επιπλέον σε μέσο όρο.

Μόνο αν σου χρειάζεται πουθενά σε ημιεπαγγελματική βάση κάτι σαν FP64 θα ήταν ενδεδειγμένη η αγορά του Τιτάνα.

1) gigabyte gv r9 στα 3gb αλλα η τιμη ξεφευγει στα 282 ευρω

2)gigabyte vga r9270y στα 216 ευρω  -2gb

3)asus vga gtx 760 2gb 256 ευρω

αυτες ειναι οι τρεις επιλογες  που εχω προς το παρον .Οποιαδηποτε αλλη προταση εχετε κατα νου ειναι ευπροσδεκτη.Επισης δε ξερω γιατι αλλα ειμαι περισσοτερο υπερ της  nvidia παρα της ati για αυτη την αγορα,χωρις ομως να μπορω να τεκμηριωσω αυτη τη σκεψη μου.

Με την προϋπόθεση ότι έχεις ή θα πάρεις τουλάχιστον ένα 500-άρι επώνυμο τροφοδοτικό:

https://www.skroutz.gr/s/3569485/Asus-GeForce-GTX760-2GB-DirectCU-II-OC.html

http://www.skroutz.gr/s/4163913/Gigabyte-Radeon-R9-270-2GB-WindForce-2X-OC.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...