Occultist Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Πιο κάτω είναι πεταμένα λεφτά...Εκτός και αν βρεις τίποτα μεταχειρισμένο.
Excitakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Πιο κάτω είναι πεταμένα λεφτά...Εκτός και αν βρεις τίποτα μεταχειρισμένο. Δεν θα πρέπει να μπω και στην διαδικασία να αλλάξω επεξεργαστή μαζί με την κάρτα.
Excitakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Και καμια 750Τι/260Χ τη σηκώνει ο Q6600. Να σαι καλά. Θα πάρω μια απο τις δύο οπότε. Σας ευχριστώ
Millennium Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 @Excitakos αν ασχοληθείς με λίγο OC σηκώνει και δυνατότερες σχετικά άνετα.Στα χρήματα που δίνεις η καλύτερη είναι μια 270Χ. @Wazzaa μη συγκρίνεις συχνότητες σε διαφορετικά chip.Μια χαρά είναι η Club3d αλλά πρόσεχε την εγγύηση από το κατάστημα.
Excitakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Excitakos αν ασχοληθείς με λίγο OC σηκώνει και δυνατότερες σχετικά άνετα.Στα χρήματα που δίνεις η καλύτερη είναι μια 270Χ. Δεν γνωρίζω απο OC η αλήθεια και δεν ξέρω τι κάνει και η μητρική που έχω πάνω σε αυτό. Πάντως ο συγκεκριμένος επεξεργαστής με πρόγραμμα που έχω και πάντα μετά απο αρκετές ώρες gaming το ανώτερο που έχει πάει σε θερμοκρασία είναι 40 βαθμούς. edit:Δεν έχει την δική του ψύκτρα αλλά έχω αγοράσει εγώ μια της zalman
Millennium Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Αφού λες πως σχεδιάζεις να πας σε νέο σύστημα θα το λάβεις και αυτό υπόψη σου για τη κάρτα.
Excitakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Αφού λες πως σχεδιάζεις να πας σε νέο σύστημα θα το λάβεις και αυτό υπόψη σου για τη κάρτα. Προς το παρών δεν μπορώ να πάω σε κάτι καινούριο και για αυτό σκοπός είναι με μια δύο αλλαγές να χρησιμοποιήσω στο έπακρο αυτό που διαθέτω. Απλώς εννοείς πως την κάρτα θα μπορώ και αργότερα να την μεταφέρω στο καινούριο σύστημα? Ασχετό μεν αλλά σχετικά με το ΟC μπορείς να μου πεις σε ποια ενότητα πρέπει να postarw?
Millennium Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Προς το παρών δεν μπορώ να πάω σε κάτι καινούριο και για αυτό σκοπός είναι με μια δύο αλλαγές να χρησιμοποιήσω στο έπακρο αυτό που διαθέτω. Απλώς εννοείς πως την κάρτα θα μπορώ και αργότερα να την μεταφέρω στο καινούριο σύστημα? Μην ανησυχείς τόσο.Δε θα βάλεις και κάρτα μεγαθήριο.Ναι αν το προγραμματίζεις και δεν αργήσει τόσο αν γίνεται να τη μεταφέρεις στο καινούριο,να ταιριάζει ας πούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ασχετό μεν αλλά σχετικά με το ΟC μπορείς να μου πεις σε ποια ενότητα πρέπει να postarw? http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/
Alpap Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Θα ήθελα να μου προτείνεται μία κάρτα γραφικών, η οποία δεν θα χρησιμοποιείται για παιχνίδια. Την χρειάζομαι για επεξεργασία εικόνας, 3D rendering και φωτορεαλιστικες απεικονόσεις. Ο υπολογιστής έχει τα εξής στοιχεία. Case (Κουτί): PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Mac Pro power supply 980W Motherboard (Μητρική): CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): 2 x Quad-Core Intel Xeon 2.8 GHz RAM (Μνήμη συστήματος): 4GB GPU (Κάρτα γραφικών):ATI Radeon HD 2600 256MB Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): LG 22'' 1920x1080 ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Mac OS X Budget: 100€ Ευχαριστώ Επεξ/σία 21 Απριλίου 2014 από Alpap
Ailuros Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Θα ήθελα να μου προτείνεται μία κάρτα γραφικών, η οποία δεν θα χρησιμοποιείται για παιχνίδια. Την χρειάζομαι για επεξεργασία εικόνας, 3D rendering και φωτορεαλιστικες απεικονόσεις. Ο υπολογιστής έχει τα εξής στοιχεία. Case (Κουτί): PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Motherboard (Μητρική): CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): 2 x Quad-Core Intel Xeon 2.8 GHz RAM (Μνήμη συστήματος): 4GB GPU (Κάρτα γραφικών):ATI Radeon HD 2600 256MB Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): LG 22'' 1920x1080 ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Mac OS X Budget: 100€ Ευχαριστώ Xωρίς να αναφέρεις τροφοδοτικό και την ισχύ του και ειδικά για Mac OS δεν γίνεται δουλειά φοβάμαι.
Alpap Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Xωρίς να αναφέρεις τροφοδοτικό και την ισχύ του και ειδικά για Mac OS δεν γίνεται δουλειά φοβάμαι. Οκ! Θα το κοιταξω και θα το αναρτησω! Σε ευχαριστω πολυ!! Xωρίς να αναφέρεις τροφοδοτικό και την ισχύ του και ειδικά για Mac OS δεν γίνεται δουλειά φοβάμαι. Mac Pro power supply 980W. Δεν εχει καποιο αλλο στοιχειο για το τροφοδοτικο. Μονο οτι ειναι Mac Pro original 980W
GTI890 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 καλησπερα και χρονια πολλα! ,ενδιαφερομαι για αγορα καρτας γραφικων σε νεο συστημα που τωρα φτιαχνω-αγοραζω σιγα σιγα....σκεφτομαι για ενα ποσο που μπορω να διαθεσω απο 200-250 ευρώ ωστοσο αν περνω κατι τρελα καλυτερο με 300-310 ευρω, τοτε τα διαθετω..... αυτο που ζηταω απο την καρτα γραφικων ειναι να τα παιζω για τουλαχιστον 2-3 χρονια ολα στο τερμα στο ultra!!! θα ηθελαοτι καλυτερο γινεται και για τα λεφτα που δινω αλλα κυριως για να τα παιζω ολα στο τερμα (ultra)!το υπολοιπο συστημα μου αν παιζει καπου ρολο ειναι:cpu i5 4670Kmotherboard asus gryphon z87 Retailτροφοδοτικο θα παρω το rm 650 της corsairκουτι το corsair 330r quietμνημες εχω kingston 1866ΜΗΖ 8gbεχω ενα σσδ και σκληρο θα παρω τον caviar blue 1tb ....και το μονο που δεν εχω παρει ειναι καρτα γραφικων!αυτα....περιμενω γνωμες-προτασεις σας!ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!
wazzaa Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) βρήκα κάρτα γραφικών.Ευχαριστώ. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2014 από wazzaa
zacharis1955 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ...ενδιαφερομαι για αγορα καρτας γραφικων σε νεο συστημα που τωρα φτιαχνω.... σκεφτομαι για ενα ποσο που μπορω να διαθεσω απο 200-250 ευρώ ωστοσο αν περνω κατι τρελα καλυτερο με 300-310 ευρω, τοτε τα διαθετω..... αυτο που ζηταω απο την καρτα γραφικων ειναι να τα παιζω για τουλαχιστον 2-3 χρονια ολα στο τερμα στο ultra!!! θα ηθελα οτι καλυτερο γινεται και για τα λεφτα που δινω... το υπολοιπο συστημα μου αν παιζει καπου ρολο ειναι: cpu i5 4670K motherboard asus gryphon z87 Retail τροφοδοτικο θα παρω το rm 650 της corsair κουτι το corsair 330r quiet μνημες εχω kingston 1866ΜΗΖ 8gb εχω ενα σσδ και σκληρο θα παρω τον caviar blue 1tb .... Club3D Radeon R9 270 2GB '14Series ~154 € http://www.ebw.gr/el/Product/289521/Club-3D-CLUB3D-Radeon-R9-270-14-Series ή MSI Radeon R9 270 2GB ~162 € http://www.ebw.gr/el/Product/268235/MSI-R9-270-Gaming-2G-PCIe-Graphics-Card-DDR5-2xDVI-HDMI-DP-2S
Προτεινόμενες αναρτήσεις