Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας, έχω 150 ευρώ για να διαλέξω μια gpu ώστε να παίζω Counter Strike : Global Offensive (high settings) στα 150+ fps ,κατόπιν Need for Speed World , Left 4 Dead 2 , Alan wake , Titanfall , Dead Space , Team fortress 2 , dirt 3 , Goat simulator , Payday the Heist 

(Δεν με νοιάζουν AA FXAA κτλπ.) Άπλα ο κόσμος και τα όπλα να φαινόνται ωρέα

Pc Specs---------------------------

Case:Aerocool templarius telum

Cpu:I5 3350p

M/B:H61M-DGS

Psu:Thermaltake 530w Modular 80 Bronze---

Cooling:4 Fans, 3 @ fron , 1 @ back

Από  8ερμοκράσιες δεν έχω 8έμα 

Δημοσ.

παιδες για εμενα καμια προταση?ο zacharis δεν ξερω αν απαντησε σε εμενα!

Ναι σε εσενα απαντησε μαλλον και με πολυ καλρς προτασεις οσων αφορα vfm.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ θέλω να πάρω μία μεταχειρισμένη κάρτα τύπου 4870 κοντά στα 40 ευρώ από τι αγγελίες εδώ αλλά το τροφοδοτικό μου δεν έχει το/τα 6πινα βύσματα που χρειάζονται.

Το σύστημα είναι το εξής:

CPU:Intel Pentium G1620

RAM:4GB Kingston 1333Mhz

MOBO:ASRock H61M-VG4\

HDD:-

PSU:450Watt

SCREEN:1440x900

Θα μου έκανε δουλειά ένας αντάπτορας molex to 6pin;;Έχετε καμιά άλλη πρόταση;;

Δημοσ.

o ανταπτορας θα εκανε δουλεια αλλα για να μην εχει το τροφοδοτικο σου 6πινο μαλλον ειναι μαρκα μεκαψες.....

μην κοιτας σε 4870 γιατι εκαιγαν πολυ.καλυτερα κοιτα σε καμια 5770-6770 που εχουν ιδιες επιδοσεις αλλα καινε πιο λιγο.

Δημοσ.

Μακρια απο μεταχειρισμενες οταν δεν ξερετε την προελευση. Και επειδη οι περισσοτεροι δεν προκειται να αγορασετε κατι πασχαλιατικα Καλη ανασταση & καλο πασχα σε ολους. Αναψτε κανα κερακι, φατε κανα κοψιδι και μεθεορτια για την χωνεψη παλι εδω θα μαστε.

• Like 2
Δημοσ.

o ανταπτορας θα εκανε δουλεια αλλα για να μην εχει το τροφοδοτικο σου 6πινο μαλλον ειναι μαρκα μεκαψες.....

μην κοιτας σε 4870 γιατι εκαιγαν πολυ.καλυτερα κοιτα σε καμια 5770-6770 που εχουν ιδιες επιδοσεις αλλα καινε πιο λιγο.

Για να είμαι ειλικρινής το τροφοδοτικό και το κουτί δεν έχουν έρθει ακόμα οπότε δεν ξέρω σίγουρα.Φοβάμαι όμως η 5770 και η 6770 θα κοστίζουν πολύ παραπάνω.Καμιά άλλη εναλλακτική;;

Δημοσ.

Καλησπέρα στο Forum.

Ειναι η πρώτη μου είσοδος εδώ και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, αφού ευχαριστήσω όμως προκαταβολικά όποιον έχει την καλοσυνη να ξοδέψει λίγο χρόνο για το πρόβλημά μου.

Καταρχήν είμαι λίγο άσχετος...

Αναφέρω παρακάτω όσα από τα απαραίτητα στοιχεία, μπόρεσα να βρώ στο desktop p.c. μου (δεν είμαι και σίγουρος αν τα περιγράφω πλήρως):

* Motherboard (Μητρική): Gigabyte GA-81915PL-G Intel pentium 4 LGA775

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel core 2 QUAD Q6600  2,4GHz

* RAM (Μνήμη συστήματος):2 GB

* GPU (Κάρτα γραφικών): NVIDIA GeForce 8500GT

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Εγγενής ανάλυση 1600 Χ 1200 (22΄΄ οθόνη) 

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Win VISTA HOME PREMIUM SP2 (6.0.6002)  32BIT

Η κάρτα γραφικών φαίνεται ότι τα παιξε εντελώς:

Η οθόνη εμφανίζεται "τρελαμένη" με μυστήρια ανάλυση, μεγάλα γράμματα, οχι εμφάνιση φωτο, κλπ...

Εβγαλε μηνυμα problem code 43, εμφανίζεται ότι δεν είναι ενεργή η κάρτα γραφικών, εκανα πολλές προσπάθειες ενημέρωσης του driver (απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση με reboot, ενημέρωση από το site της NVIDIA) αλλά μόνο μια φορά επανήλθε στα καλά της η οθόνη και για μια περίπου ημέρα. Μετά ξαναχάλασε και με τίποτα δεν αποκαταστάθηκε το πρόβλημα. Επίσης κάπου ψάχνοντας, είδα το μήνυμα: NVIDIA control panel application 7.6.740.0: APPCRASH

οι ερωτήσεις μου είναι:

1) Υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος και να μην φταίει η΄κάρτα γραφικών;  

2) Αν όντως καταλαβαίνετε από αυτά που αναφέρω, ότι έχει κρασάρει η κάρτα, μπορείτε να μου προτείνετε μια ανάλογη με αυτήν που είχα, για να την αγοράσω;  Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι η υφιστάμενη κάρτα κάλυπτε μια χαρά τις απαιτήσεις μου (που είναι όπως μάλλον καταλάβατε ειπέδου entry level...) Προτάσεις για μια κάρτα γραφικών που θα είναι ένα κλικ παραπάνω από αυτήν που είχα, είναι και αυτές δεκτές (αρκεί να μην ξεφεύγουν πολύ στην τίμη).

Το βασικό μου κριτήριο όμως είναι - ανεξαρτήτου τιμής - να πάρω μια κάρτα ίδιων τουλάχιστον δυνατοτήτων.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας και καλό Πάσχα σε όλους.

Δημοσ.

Μακρια απο μεταχειρισμενες οταν δεν ξερετε την προελευση. Και επειδη οι περισσοτεροι δεν προκειται να αγορασετε κατι πασχαλιατικα <strong>Καλη ανασταση & καλο πασχα σε ολους</strong>. Αναψτε κανα κερακι, φατε κανα κοψιδι και μεθεορτια για την χωνεψη παλι εδω θα μαστε.

Είναι πάντοτε ρίσκο το μεταχειρισμένο. Όχι όμως μόνο στις κάρτες.

Εγώ αρκετές φορές πήρα από εδώ κ έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Φίλος πήρε μια κάρτα εκτός εγγύησης και του κάηκε στο δίμηνο.

Δεν μπορείς να ξέρεις όμως και αυτό ισχύει σε όλα τα μεταχειρισμένα προϊόντα τεχνολογίας.

Καλή δύναμη σε όλους!

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Ένας φίλος φτιάχνει καινούργιο pc για games. Έχει καταλήξει σε όλα τα κομμάτια εκτός της gpu... Σκέφτεται αυτήν εδώ <a data-ipb='nomediaparse' href='<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R9-270X-4GD5-DX-Boost-OC-11217-04-20G.htm%27'>http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R9-270X-4GD5-DX-Boost-OC-11217-04-20G.htm'>http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R9-270X-4GD5-DX-Boost-OC-11217-04-20G.htm</a><br><br></a><br>

Αξίζει η κάρτα αυτή?? Ουσιαστικά δίνει μέχρι 300 ευρώ για μια κάρτα που θα σηκώνει battlefield 4 στα ultra με καμία 60-70 fps...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...