Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά ότι κάρτα γραφικών σημερινή και να προσθέσεις σε αυτό το σύστημα θα είναι αμφίβολη επένδυση για να στο πω θέσω ευγενικά. Εφόσον δεν έχεις απαιτήσεις και το θέλεις για retro gaming μια καλή και οικονομική εναλλακτική είναι ένα νέο σύστημα με ενσωματωμένα γραφικά στον επεξεργαστή.

καλα εκτος αυτου δεν ειναι και εκει το προβλημα του ..δε θελει αναβαθμιση...η αναλυση στην τηλεοραση ειναι το θεμα

η που πρεπει να βαλει hdmi καλωδιο η απλα ετσι ειναι η αναλυσεις της..

εγω εχω στο μαγαζι 9800 και την εχω και σε τηλεοραση και οθονη μαζι και ειναι μια χαρα ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλα εκτος αυτου δεν ειναι και εκει το προβλημα του ..δε θελει αναβαθμιση...η αναλυση στην τηλεοραση ειναι το θεμα

η που πρεπει να βαλει hdmi καλωδιο η απλα ετσι ειναι η αναλυσεις της..

εγω εχω στο μαγαζι 9800 και την εχω και σε τηλεοραση και οθονη μαζι και ειναι μια χαρα ....

Το αν θέλει αναβάθμιση ή όχι πρέπει να το ξέρει ο ίδιος. Σε σχέση με υπολογιστή 10-ετίας μια σημερινή AMD APU έχει πολλαπλάσια υπολογιστική ισχύ τόσο στον επεξεργαστή όσο και στην μονάδα γραφικών. Aν δεν σερφάρει ούτε καν στο διαδίκτυο με το εν λόγω μηχάνημα πάσο....

Το αν θέλει αναβάθμιση ή όχι πρέπει να το ξέρει ο ίδιος. Σε σχέση με υπολογιστή 10-ετίας μια σημερινή AMD APU έχει πολλαπλάσια υπολογιστική ισχύ τόσο στον επεξεργαστή όσο και στην μονάδα γραφικών. Aν δεν σερφάρει ούτε καν στο διαδίκτυο με το εν λόγω μηχάνημα πάσο....

ναι βρε παιδι μου αλλο εννοουσα αν δεις το θεμα του ξεκινησε με της αναλυσεις κλπ και σε αυτο δεν φταιει το μηχανημα του...

απο αυτη την αποψη δε θελει αναβαθμιση...για οτιδηποτε αλλο εννοιτε....

gavros10

ΥΓ2

ο επεξεργαστής μόνος του είναι φθηνός γιατί δεν υπάρχουν μητρικές σε λογικό κόστος αλλά νομίζω ότι ο επεξεργαστής μαζί με λειτουργική μητρική το ξεπερνάει το 100αρικο ή κάνω λάθος?

Το 100αρι λιγο ειναι. 300 Λογικα θα περναει, πιθανοτατα και πιο πανω. Σε επεξεργαστη 220 ευρω δεν θα βαλεις οτι ναναι μητρικη. Για να λες ομως 100αρικο ισως εννοεις κατι αλλο...

Εχω εναν 4690Κ 8gb ram και μια 6950 με ξεκλειδωτα shader.

Θελει ενας ξαδελφος να δωσει μια gigabyte 770 που εχει.

Θα ειναι σοβαρη αναβαθμιση απο την 6970?

Επισης ποσο να του τη παρω?σε τι τιμες παιζουν?

Εχω εναν 4690Κ 8gb ram και μια 6950 με ξεκλειδωτα shader.

Θελει ενας ξαδελφος να δωσει μια gigabyte 770 που εχει.

Θα ειναι σοβαρη αναβαθμιση απο την 6970?

Επισης ποσο να του τη παρω?σε τι τιμες παιζουν?

Η gtx 770 εχει περιπου την διπλασια αποδωση απο 6950 και 6970 αρα καλητερα η 770.Οσο για την τιμη μεταχειριενη χωρις εγγυηση πωλειται γυρω στα 170-180€

• Like 1

Ειδα οτι παιζει στα ιδια με την 280Χ.

Ειναι και η εκδοση με τα 4 γιγα κιολας.

Αν μου τη δωσει καλη τιμη,θα του τη τσιμπησω μαλλον.

Σε σημερινα δεδομενα,ειναι καλητερη απο την gtx 960 και κοντα(μπορει και καλητερη) απο την r9 380x αρα ειναι μια χαρα.
  • Like 1

Σε σημερινα δεδομενα,ειναι καλητερη απο την gtx 960 και κοντα(μπορει και καλητερη) απο την r9 380x αρα ειναι μια χαρα.

Στα γνωστά bench, πάντως, η 6950 είναι πολύ πίσω από 960 και 380Χ. Σε DX9 είναι μπροστά μόνο - που δε μου κάνει έκπληξη...

τι λετε βρε παιδια ελεος δλδ ...εγω δεν εδινα 170-180 για 770 ουτε με σφαιρες πλεον χωρις εγγυηση και με 2γιγα να την κανεις τι ?

ακομα και στα μισα πλεον παιχνιδια που ειναι ελαφρως ποιο πανω απο μια 960 η 380 δε μου λεει τπτ ..

γιατι στα αλλα μισα την φτανουν και την περνανε σε πολλες περιπτωσεις...

και φυσικα με 200ε και κατι ψιλα περνεις καινουργια καρτα με της εγγυησεις και τα ολα της και 4γιγα ραμ που ειναι βασικοτατο πλεον...

ασε την καταναλωση αλλα τεσπα λεπτομερειες.,..

(συμπληρωση ...με 4γιγα αν ειναι συζητιεται αλλα και παλι αναλογως την τιμη)

• Like 1

τι λετε βρε παιδια ελεος δλδ ...εγω δεν εδινα 170-180 για 770 ουτε με σφαιρες πλεον χωρις εγγυηση και με 2γιγα να την κανεις τι ?

ακομα και στα μισα πλεον παιχνιδια που ειναι ελαφρως ποιο πανω απο μια 960 η 380 δε μου λεει τπτ ..

γιατι στα αλλα μισα την φτανουν και την περνανε σε πολλες περιπτωσεις...

και φυσικα με 200ε και κατι ψιλα περνεις καινουργια καρτα με της εγγυησεις και τα ολα της και 4γιγα ραμ που ειναι βασικοτατο πλεον...

ασε την καταναλωση αλλα τεσπα λεπτομερειες.,..

(συμπληρωση ...με 4γιγα αν ειναι συζητιεται αλλα και παλι αναλογως την τιμη)

Το ανεφερε ειδη ο φιλος ποιο πανω οτι ειναι η εκδωση με τα 4 γιγα.Και με 200€ δεν βρησκεις καμια ισαξια τις εστω μεταχειρησμενης 770.

Το ανεφερε ειδη ο φιλος ποιο πανω οτι ειναι η εκδωση με τα 4 γιγα.Και με 200€ δεν βρησκεις καμια ισαξια τις εστω μεταχειρησμενης 770.

Και επειδή έχει 4 γίγα αλλάζει κάτι συνταρακτικό; H Superclocked EVGA 4GB 960 στα 1216MHz αυτή τη στιγμή ξεκινάει από τα 195 ευρώ καινούργια με εγγύηση. Και μόνο το γεγονός ότι η 770 καταναλώνει μέχρι και 100W παραπάνω την κάνει αμφίβολη επένδυση.

• Like 1

Και επειδή έχει 4 γίγα αλλάζει κάτι συνταρακτικό; H Superclocked EVGA 4GB 960 στα 1216MHz αυτή τη στιγμή ξεκινάει από τα 195 ευρώ καινούργια με εγγύηση. Και μόνο το γεγονός ότι η 770 καταναλώνει μέχρι και 100W παραπάνω την κάνει αμφίβολη επένδυση.

Αναλογα με τις απαιτησεις τις αναγκες και τις υποχωρισεις του καθενως.Απλα η gtx 960 δεν ειναι καλητερη απο την gtx 770.Πανω απο ολα ομως αυτος που αποφασιζει ειναι ο φιλος ποιο πανω.Αν θελει να την παρει απ τον ξαδερφο του τοτε καλως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...