Ghost007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αυτο καταλαβαινω και εγω αλλα προυποθεση να κανω overclock και να παει πανω απο 3.5ghz. Δεν εχω ασχοληθει με overclock και δεν ξερω... Gta V παιζω με αυτο το συστημα στα χαμηλοτερα γραφικα και εχω γυρω στα 55fps. Την παλευω καπως. Η Gpu νομιζω οτι περιοριζει περισσοτερο την αποδοση σε σχεση με τον επεξεργαστη οποτε με την λογικη οτι αναβαθμιζω την gpu θα εχω πολυ καλυτερα αποτελεσματα χωρις να μενει πισω ο επεξεργαστης. Δεν ξερω καν αν με συμφερει σε αυτη την περιοδο να πουλησω τον i7 μαζι με την μητρικη γυρω στα 80ευρω. καντου ενα οβερκλοκ στα 3.7 και θα εισαι αρχοντας... φυσικα δες πρωτα και μαθε τι δυνατοτητες εχει η μητρικη σου κλπ και τι χρειαζεσαι σε ψυξη.... Καλησπέρα Insomniacs!! Έχω αυτό το σύστημα.. Case Cougar Archon Midi PSU Corsair 550W Motherboard Asrock B150M PRO 4 CPU Intel i3 6100 3.7Gh RAM 8Gb (2x4Gb) Kingston HyperX Fury CL14 GPU NOT: Monitor/Resolution Samsung syncmaster 2243NW ΟS Windows 7 64bit Pro ήρθε η ώρα να του βάλω και μια κάρτα γραφικών πάνω ,στο μυαλό μου έχω την Gigabyte GTX 750 ti 2GB OC2. Δεν θέλω να δώσω περισσότερα από 140-170max ευρω γιατί έχω & PS4. Η χρήση της θα είνα για Strategy Games τελευταίας 2τιας και μελλοντικά. Γι' αυτό θα ήθελα την βοήθεια/απόψεις/προτάσεις σας. https://www.skroutz.gr/s/7388178/Gigabyte-GeForce-GTX950-2GB-GV-N950WF2OC-2GD.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metzelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδες, ψαχνω να αλλαξω την καρτα γραφικων που εχω τωρα σε μια καλυτερη γιατι η τωρινη ειναι εντελως κλειστη και δε μπορω να την λυσω να την καθαρισω κ να αλλαξω παστα. Δινω 100-150Ε και θελω γνωμες για AMD/NVIDIA σε σχεση με το συγκεκριμενο CPU Ισως και καποια ιδεα για SLI/CrossfireX (που δεν εχω κανει ποτε μου) PSU COOLERMASTER B600 B SERIES 600W Motherboard GIGABYTE 990XA-UD3 RETAIL CPU AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX RAM KINGSTON KHX18C9T3K2/8X 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ XMP BEAST SERIES DUAL CHANNEL KIT GPU GTX 560 Ti 448 Limited Edition 1280 GDDR5 Monitor/Resolution LG 24" ΟS Windows 7 64bit Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδες, ψαχνω να αλλαξω την καρτα γραφικων που εχω τωρα σε μια καλυτερη γιατι η τωρινη ειναι εντελως κλειστη και δε μπορω να την λυσω να την καθαρισω κ να αλλαξω παστα. Δινω 100-150Ε και θελω γνωμες για AMD/NVIDIA σε σχεση με το συγκεκριμενο CPU PSU COOLERMASTER B600 B SERIES 600W Motherboard GIGABYTE 990XA-UD3 RETAIL CPU AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX RAM KINGSTON KHX18C9T3K2/8X 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ XMP BEAST SERIES DUAL CHANNEL KIT GPU GTX 560 Ti 448 Limited Edition 1280 GDDR5 Monitor/Resolution LG 24" ΟS Windows 7 64bit Pro σε αυτα τα λεφτα και ελαφρως ποιο πανω πας εδω... https://www.skroutz.gr/s/7388178/Gigabyte-GeForce-GTX950-2GB-GV-N950WF2OC-2GD.html πεζει και με ποιο λιγα η 750τι αλλα δεν την προτινω γιατι δεν αξιζει τα λεφτα της πλεον... στη χειροτερη μια 950 για να κανεις δουλιτσα...περνεις σχεδον διπλη αποδοση με 30-40ε παραπανω... και ιδανικο φυσικα αν μπορουσες να πας ακομα λιγο ποιο πανω σε 960 η 380 με 4γιγα ραμ στα 210-220ε αλλα οκ αμα δε γινεται κοιτα τουλαχιστον να παρεις μια 950 και εισαι οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metzelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 σε αυτα τα λεφτα και ελαφρως ποιο πανω πας εδω... https://www.skroutz.gr/s/7388178/Gigabyte-GeForce-GTX950-2GB-GV-N950WF2OC-2GD.html πεζει και με ποιο λιγα η 750τι αλλα δεν την προτινω γιατι δεν αξιζει τα λεφτα της πλεον... στη χειροτερη μια 950 για να κανεις δουλιτσα...περνεις σχεδον διπλη αποδοση με 30-40ε παραπανω... και ιδανικο φυσικα αν μπορουσες να πας ακομα λιγο ποιο πανω σε 960 η 380 με 4γιγα ραμ στα 210-220ε αλλα οκ αμα δε γινεται κοιτα τουλαχιστον να παρεις μια 950 και εισαι οκ... με SLI θα μπορουσα να κανω κατι και να μην πουλησω αυτη που εχω τωρα; Αξιζει κατι τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 με SLI θα μπορουσα να κανω κατι και να μην πουλησω αυτη που εχω τωρα; Αξιζει κατι τετοιο; οχι οχι οχι...σε καμια περιπτωση..το ξεχνας κιολας... 950 και εισαι αρχοντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metzelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 οχι οχι οχι...σε καμια περιπτωση..το ξεχνας κιολας... 950 και εισαι αρχοντας... καλως..ευχαριστω πολυ! Οποτε δεν παω σε AMD chipset αλλα σε GeForce παλι ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 καλως..ευχαριστω πολυ! Οποτε δεν παω σε AMD chipset αλλα σε GeForce παλι ε; αναλογως σε ποια θα πας απο αυτες που σου ειπα... πεζει και η 370 αλλα δε ξερω τι λεει και αν αξιζει σε σχεση με την 950... αν πας στα 200 και κατι ευρω τοτε βεβαιως μπορεις να πας σε 960 η και σε αμδ αν θες σε 380 παντα με 4γιγα ραμ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lolarikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Παιδιά, έχω έναν Desktop υπολογιστή με κάρτα γραφικών Nvidia 9800 GT. Παλιός υπολογιστής και θέλω να τον συνδέσω με την τηλεόραση. Η τηλεόρασή μου είναι μία Finlux ανάλυσης HD Ready. Η GPU έχει πίσω δύο εξόδους DVI. Στην μία βάζω ανταπτοράκι και συνδέω με την τηλεόραση μέσω VGA. Το θέμα μου είναι ότι το θέλω για να παίζω παιχνίδια από emulators και η ανάλυση είναι χάλια μαύρα. Βάζω βέβαια 1920x1080p αλλά τα βγάζει μικρούλια και γενικά κακή ποιότητα, δυσδιάκριτα. Είναι θέμα καλωδίου-αντάπτορα ή κάρτας γραφικών; Αν έπαιρνα αντάπτορα από DVI σε HDMI και το συνέδεα έτσι θα διορθωνόταν το πρόβλημα. Το λέω γιατί από ότι ξέρω το VGA μπορεί να κάνει output αναλογικά σήματα εικόνας μόνο και μάλιστα χαμηλού resolution. Αν πάω σε ψηφιακό θα έχω βελτίωση ή τσάμπα τα πέντε ευρώ; Θέλω να δείχνει κρυστάλλινα όπως είπα γιατί το θέλω για Retro Gaming. Ακόμα όμως και να το κάνω αυτό δεν νομίζω να μεταφέρει ήχο η κάρτα μου, οπότε εκεί πάλι θα έχω μόνο εικόνα. Άρα να έπαιρνα μία καινούρια κάρτα; Ποια προτείνετε εσείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Παιδιά, έχω έναν Desktop υπολογιστή με κάρτα γραφικών Nvidia 9800 GT. Παλιός υπολογιστής και θέλω να τον συνδέσω με την τηλεόραση. Η τηλεόρασή μου είναι μία Finlux ανάλυσης HD Ready. Η GPU έχει πίσω δύο εξόδους DVI. Στην μία βάζω ανταπτοράκι και συνδέω με την τηλεόραση μέσω VGA. Το θέμα μου είναι ότι το θέλω για να παίζω παιχνίδια από emulators και η ανάλυση είναι χάλια μαύρα. Βάζω βέβαια 1920x1080p αλλά τα βγάζει μικρούλια και γενικά κακή ποιότητα, δυσδιάκριτα. Είναι θέμα καλωδίου-αντάπτορα ή κάρτας γραφικών; Αν έπαιρνα αντάπτορα από DVI σε HDMI και το συνέδεα έτσι θα διορθωνόταν το πρόβλημα. Το λέω γιατί από ότι ξέρω το VGA μπορεί να κάνει output αναλογικά σήματα εικόνας μόνο και μάλιστα χαμηλού resolution. Αν πάω σε ψηφιακό θα έχω βελτίωση ή τσάμπα τα πέντε ευρώ; Θέλω να δείχνει κρυστάλλινα όπως είπα γιατί το θέλω για Retro Gaming. Ακόμα όμως και να το κάνω αυτό δεν νομίζω να μεταφέρει ήχο η κάρτα μου, οπότε εκεί πάλι θα έχω μόνο εικόνα. Άρα να έπαιρνα μία καινούρια κάρτα; Ποια προτείνετε εσείς; κατσε καταρχας ποια οθονη εχεις ακριβως ..γιατι αλλο το hd ready και αλλο το full hd... btw μαλλον βρισκεσαι σε λαθος κατηγορια... εδω ειναι για αναβαθμισεις... α οκ ...ρωτας και για καρτα οποτε τωρα μπερδευτικα και εγω μαζι σου ειναι multiθεμα λοιπον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lolarikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι, απλά όπως είπα υποστηρίζει max 720p. Και όταν βάζω στο Display του υπολογιστή 1280x720p μου τα βγάζει τεράστια, παρότι στην ουσία βάζω την ανάλυση της οθόνης. Ενώ αν βάλω full HD τα βγάζει τσουτσουνάκια. Θέλω να κάνω κάτι να δείχνει γαμάτα. Η τηλεόραση δεν έχει θέμα, με το PS3 με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο, απλά με τους υπολογιστές δεν με ικανοποιεί καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι, απλά όπως είπα υποστηρίζει max 720p. ναι καιγω γιαυτο στο λεω γιατι το 720π σημαινει οτι πεζει μεχρι 1280χ720π η στην τηλεοραση απο οτι βλεπω ειναι αυτο. HD Ready (1366x768) τωρα απο εκει και περα ...δε ξερω τι καρτα θες και για τι ακριβως και σε τι λεφτα και απο τι αποτελειτε το μηχανημα σου.. δωσε πληροφοριες ποιο καλες..για να λαβεις καλυτερες.... (δοκιμασε να βαλεις αλλη αναλυση π.χ 1360χ768 η κατι παρομοιο..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lolarikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Θα σου γράψω τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή, απλά να σημειώσω ότι και Laptop να συνδέσω με HDMI, πάλι μου τρώει από τις άκρες και δεν δείχνει ωραία. Μήπως φταίει που είναι μεγάλη η οθόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Θα σου γράψω τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή, απλά να σημειώσω ότι και Laptop να συνδέσω με HDMI, πάλι μου τρώει από τις άκρες και δεν δείχνει ωραία. Μήπως φταίει που είναι μεγάλη η οθόνη; παντως δε φταιει η καρτα οποτε αν θες ανοιξε αλλου το θεμα στης τηλεορασεις οτι εχεις προβλημα με τιν αναλυση κλπ... σου εγραψα και απο πανω δοκιμασε αλλη αναλυση...και οχι full hd σιγουρα... πιθανον απλα φταιει οτι η τηλεοραση εχει αυτη την αναλυση που ειναι λιγο ακυρη...αλλα θα σε γελασω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lolarikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ο υπολογιστής έχει τα παρακάτω: AMD Athlon x64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.59GHz 4GB RAM NVIDIA 9800 GT (PCI\VEN_10DE&DEV_0614&SUBSYS_00000000&REV_A2) Το ότι μεταφέρω HD σήμα με VGA δεν παίζει ρόλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ο υπολογιστής έχει τα παρακάτω: AMD Athlon x64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.59GHz 4GB RAM NVIDIA 9800 GT (PCI\VEN_10DE&DEV_0614&SUBSYS_00000000&REV_A2) Το ότι μεταφέρω HD σήμα με VGA δεν παίζει ρόλο; Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά ότι κάρτα γραφικών σημερινή και να προσθέσεις σε αυτό το σύστημα θα είναι αμφίβολη επένδυση για να στο πω θέσω ευγενικά. Εφόσον δεν έχεις απαιτήσεις και το θέλεις για retro gaming μια καλή και οικονομική εναλλακτική είναι ένα νέο σύστημα με ενσωματωμένα γραφικά στον επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις