vitriolis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έχετε δίκιο, ξεχάστηκα! Ναι, γύρω σε αυτά τα χρήματα θα παίξω λογικά. Ορίστε τα specs edit: 8gb ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις δοκιμασει και μου λες οτι εχω λαθος?Anyway το κοβω εδω γιατι ειμαστε offtopic...Την ιδια δουλεια με την 750ti κανει και με την απλη αν βρει για μενα... Έχετε δίκιο, ξεχάστηκα! Ναι, γύρω σε αυτά τα χρήματα θα παίξω λογικά. Ορίστε τα specs edit: 8gb ram Το συστημα σου ειναι για αρκετα παραπανω χαρακτηριστικα καρτας...Αλλα αν εισαι σε αυτο το budjet gtx 750/750ti. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις δοκιμασει και μου λες οτι εχω λαθος?Anyway το κοβω εδω γιατι ειμαστε offtopic...Την ιδια δουλεια με την 750ti κανει και με την απλη αν βρει για μενα... Το συστημα σου ειναι για αρκετα παραπανω χαρακτηριστικα καρτας...Αλλα αν εισαι σε αυτο το budjet gtx 750/750ti. Συμφωνούμε. Δεν κάνω κουμάντο στα οικονομικά του καθένα, αλλά άμα μπορεί να το παλέψει και να μαζέψει κανα σεβαστό ποσό για vga, θα βγει πολύ κερδισμένος. Είναι κρίμα να δέσει χειροπόδαρα τον επεξεργαστή που έχει, με κάτι σαν 750Ti...750Ti βάζουμε σε Core2 κλάση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitriolis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και τώρα είδα ότι αναφέρεστε σε μένα. Γνωρίζω ότι για gaming θες περισσότερα από 100€, αλλά πριν από 2,5 χρόνια έδωσα 1100€ για αυτό το σύστημα και δεν έχω καμία όρεξη να δώσω πολλά χρήματα για να πάρω gpu, επειδή έτσι αποφάφισε μια εταιρία. Ούτε με ενδιαφέρει σοβαρά το pc gaming με όλα αυτά τα κάκιστα portings που κυκλοφορούν. Με την onboard που έχω παίζω μια χαρά fm και starcraft 2, θέλω μια καρτούλα να μπορεί να σηκώσει κανένα assassin's creed, κανένα batman, παιχνίδια που παίζω ξανά και ξανά. Την hd7850 τη βρίσκω 150€ μτχ, αλλά δεν το ρισκάρω. Ψάχνω μια παρόμοια και πόσταρα εδώ γιατί δεν ξέρω τις διαφορές του γιατί πχ η 740 μου είπατε ότι δεν είναι για gaming ενώ η 750 είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Την διπλη αποδοση και παραπανω εχει η 750/750ti απο την gtx 740...Για αυτο σου αναφερουμε την συγκεκριμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitriolis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Τότε θα κοιτάξω για αυτήν και βλέπω. Σας ευσχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και τώρα είδα ότι αναφέρεστε σε μένα. Γνωρίζω ότι για gaming θες περισσότερα από 100€, αλλά πριν από 2,5 χρόνια έδωσα 1100€ για αυτό το σύστημα και δεν έχω καμία όρεξη να δώσω πολλά χρήματα για να πάρω gpu, επειδή έτσι αποφάφισε μια εταιρία. Ούτε με ενδιαφέρει σοβαρά το pc gaming με όλα αυτά τα κάκιστα portings που κυκλοφορούν. Με την onboard που έχω παίζω μια χαρά fm και starcraft 2, θέλω μια καρτούλα να μπορεί να σηκώσει κανένα assassin's creed, κανένα batman, παιχνίδια που παίζω ξανά και ξανά. Την hd7850 τη βρίσκω 150€ μτχ, αλλά δεν το ρισκάρω. Ψάχνω μια παρόμοια και πόσταρα εδώ γιατί δεν ξέρω τις διαφορές του γιατί πχ η 740 μου είπατε ότι δεν είναι για gaming ενώ η 750 είναι. Κατανοώ τη συλλογιστική σου, αλλά εσύ έχεις πάει στο άλλο άκρο. Δε γίνεται από εκεί που κρίναμε σκόπιμα τα 1100 € (απορώ, βέβαια, που πήγαν τα 1100 € με on-board vga, αλλά whatever), να πεισμώσουμε και να προσπαθούμε να κάνουμε σοβαρή δουλειά με πενταροδεκάρες. Δε λειτουργεί έτσι. Κάνε μια βελτιστοποιημένη έρευνα αγοράς και ξόδεψε το τόσο-όσο. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.. Αν έχεις βαλθεί ντε και καλά να ξοδέψεις κάτω από 100 €, καλύτερα να μην αγοράσεις τίποτα, γιατί μόνο office accelerator παίρνεις με αυτά τα χρήματα σε καινούριο, και κάπου εκεί κοντά σε μεταχείρο. Επίσης, 150 € για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ 7850 το 2016 είναι ληστεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνούμε. Δεν κάνω κουμάντο στα οικονομικά του καθένα, αλλά άμα μπορεί να το παλέψει και να μαζέψει κανα σεβαστό ποσό για vga, θα βγει πολύ κερδισμένος. Είναι κρίμα να δέσει χειροπόδαρα τον επεξεργαστή που έχει, με κάτι σαν 750Ti...750Ti βάζουμε σε Core2 κλάση... Συμφωνώ ότι πάντα συνάρτηση πάνε αυτά ,αλλά αφού τον περιορίζει το budjet? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitriolis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Κατανοώ τη συλλογιστική σου, αλλά εσύ έχεις πάει στο άλλο άκρο. Δε γίνεται από εκεί που κρίναμε σκόπιμα τα 1100 € (απορώ, βέβαια, που πήγαν τα 1100 € με on-board vga, αλλά whatever), να πεισμώσουμε και να προσπαθούμε να κάνουμε σοβαρή δουλειά με πενταροδεκάρες. Δε λειτουργεί έτσι. Κάνε μια βελτιστοποιημένη έρευνα αγοράς και ξόδεψε το τόσο-όσο. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.. Αν έχεις βαλθεί ντε και καλά να ξοδέψεις κάτω από 100 €, καλύτερα να μην αγοράσεις τίποτα, γιατί μόνο office accelerator παίρνεις με αυτά τα χρήματα σε καινούριο, και κάπου εκεί κοντά σε μεταχείρο. Επίσης, 150 € για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ 7850 το 2016 είναι ληστεία. Ουσιαστικά τα πολλά πήγαν σε αυτά http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i7-3770-340ghz-lga1155-box-p-PER.558354 http://www.e-shop.gr/asus-hd7850-dc2-2gd5-v2-2gb-pci-e-retail-p-PER.513571 Το καταλαβαίνω ότι κανονικά θα έπρεπε να βάλω βαρβάτη gpu, αλλά δεν ψήνομαι καθόλου να δώσω πολλά λεφτά. Ίσως το καλοκαίρι να έχω αλλάξει άποψη. Την hd 7850 δεν την έχω βρει φθηνότερα. Αν την έβρισκα 120-130 την επαιρνα ασυζητητί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 γεια σας πολυ ενδιαφερουσα η σελιδα σας Ενδιαφερομαι να αγορασω μια γραφικη καρτα ΜΟΝΟ για Ταινιες η οποια να παιζει ανετα και 4Κ στο εγγυς μελον !!! τωρα εχω αυτην ZOTAC GeForce GTX 650 Ti http://www.amazon.de/Zotac-NVIDIA-Grafikkarte-PCI-Speicher/dp/B009L901NW και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα θελω κατι πιο δυνατο και για 4Κ .... επεξεργαστης CPU Intel i3 4130 μητρικη ASUS Maximus ranger VII μνημες Corsair 2 x 8 GB Windows 10 ευχαριστω !!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 γεια σας πολυ ενδιαφερουσα η σελιδα σας Ενδιαφερομαι να αγορασω μια γραφικη καρτα ΜΟΝΟ για Ταινιες η οποια να παιζει ανετα και 4Κ στο εγγυς μελον !!! τωρα εχω αυτην ZOTAC GeForce GTX 650 Ti http://www.amazon.de/Zotac-NVIDIA-Grafikkarte-PCI-Speicher/dp/B009L901NW και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα θελω κατι πιο δυνατο και για 4Κ .... επεξεργαστης CPU Intel i3 4130 μητρικη ASUS Maximus ranger VII μνημες Corsair 2 x 8 GB Windows 10 ευχαριστω !!!!!!!!!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει 4K βίντεο η 650Ti πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει 4K βίντεο η 650Ti πάντως. Μπααα αποκλειεται να παιζει η αναλυση φτανει πολυ πιο κατω ...... καλα θα ηταν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μπααα αποκλειεται να παιζει η αναλυση φτανει πολυ πιο κατω ...... καλα θα ηταν ! Τι οθόνη έχεις;;Αν δεν έχεις 4K οθόνη,πως περιμένεις να δεις 4K περιεχόμενο;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μπααα αποκλειεται να παιζει η αναλυση φτανει πολυ πιο κατω ...... καλα θα ηταν ! http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-650ti/specifications Max res 4096x2160 Μια χαρά υποστηρίζει! https://en.wikipedia.org/wiki/4K_resolution DCI 4K (native resolution) 4096 × 2160 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μια 380X στα 280 που τις βρίσκεις εδώ αξίζει έναντι μιας απλής 380 (4gb) στα 240; Για 1080p gaming στο σύστημα της υπογραφής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις