Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.
Βαθυ γνωστη δε με λες και για αυτο χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Συγγνωμη εκ των προτερων αν υπάρχει ηδη παρόμοιο θεμα.
Εχω ενα σχετικά παλιο pc με την εξης μητρικη:http://https://drive.google.com/file/d/0B2_5LQVUEQwdcldJd1hNeUQ1MXM/view?usp=sharing (Asus P5L MX) .Εχω ήδη παραγγείλει νέο monitor,και εχω σκοπο στο μελλον να προχωρησω σε πληρη αναβαθμιση.Προς το παρον ομως θα ηθελα μια καινουρια καρτα γραφικων(φανταζομαι θα μπαινει μονο στη θυρα PCIe X16,σωστα?), η οποια ναι μεν να συνδεεται στη τωρινη μου motherboard αλλα να εχει τα ''φοντα'' να με υποστηριξει και στη μελλοντικη αναβαθμιση.Δεν εχω τρομερες απαιτησεις απο τη καρτα, παιχνιδια δε παιζω,κυριως browsing,ταινιες, γενικως πολυ average χρηση.Επειδη δεν εχω ιδεα απο καρτες, δε μπορω να ορισω budget,αλλα δε θα ηθελα να ξεφυγουμε πανω απο 60-70€.Καμια πρόταση?

Case (Κουτί): απλό midi tower

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): XFX Power Supply 550W

Motherboard (Μητρική): Asus P5L-mx

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):Intel Core2 Duo 2.2GHz

RAM (Μνήμη συστήματος): 3G DDR2

GPU (Κάρτα γραφικών):ATI Radeon HD 4300/4500 Series

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): IBM 15" 1024X768

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):windows 7 ultimate x86

Eπισυναπτω ενα summary απο το everest home, αν εχω κανει καποιο λαθος

summary.pdf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα ενας φιλος μου του χαλασε η καρτα γραφικων και επειδη δεν εχει πολλα λεφτα...(και δεν κανει κατι σοβαρο)αντε κανενα λολακι σε χαμηλα γραφικα

θελω εαν ειναι δυνατοτν να μου προτεινετε  μιa gpu με 100 και αλλη μια με 50

σας ευχαριστω πολυ

καλησπερα ενας φιλος μου του χαλασε η καρτα γραφικων και επειδη δεν εχει πολλα λεφτα...(και δεν κανει κατι σοβαρο)αντε κανενα λολακι σε χαμηλα γραφικα

θελω εαν ειναι δυνατοτν να μου προτεινετε  μιa gpu με 100 και αλλη μια με 50

σας ευχαριστω πολυ

Με 40 https://www.skroutz.gr/s/4365663/Gigabyte-GeForce-GT610-1GB-LP-GV-N610-1GI.htmlΔεν αξίζει παραπάνω.

Για 100 https://www.skroutz.gr/s/4529307/Asus-GeForce-GTX750-1GB-OC-90YV05L1-M0NA00.htmlΜην πέσεις σε 740, δεν αξίζει.

Παίδες καλησπέρα.Θέλω να μου πείτε γνώμες/συμβουλές για το αν αξίζει η αγορά της r9 290x στα 270 ευρω .Είχα ψηθεί για r9 390 αλλα η φθηνότερη που βρισκω ειναι στα 340 ευρω και νομίζω οτι δεν αξίζει η διαφορά με γνώμονα το value for money.Θελω να παίζω ολα τα καινουρια παιχνιδια (fallout 4,witcher 3 ,bf4 και γενικα τους καινουριους ΑΑΑ τιτλους) σε οσο το δυνατον καλυτερες ρυθμισεις.Μιλαμε παντα στα 1080p.H οθονη μου ειναι αυτη Link.png Site: DELLU2410 (ξερω πλεον δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα οταν ειχε πρωτοβγει αξιζε :P )

Παίδες καλησπέρα.Θέλω να μου πείτε γνώμες/συμβουλές για το αν αξίζει η αγορά της r9 290x στα 270 ευρω .Είχα ψηθεί για r9 390 αλλα η φθηνότερη που βρισκω ειναι στα 340 ευρω και νομίζω οτι δεν αξίζει η διαφορά με γνώμονα το value for money.Θελω να παίζω ολα τα καινουρια παιχνιδια (fallout 4,witcher 3 ,bf4 και γενικα τους καινουριους ΑΑΑ τιτλους) σε οσο το δυνατον καλυτερες ρυθμισεις.Μιλαμε παντα στα 1080p.H οθονη μου ειναι αυτη Link.png Site: DELLU2410 (ξερω πλεον δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα οταν ειχε πρωτοβγει αξιζε :P )

Βρήκες καινούρια στα 270 ευρώ?

R9 290Χ δαγκωτό εφόσον τη βρήκες στα 270 ευρώ (και καινούργια).Ουτε συζήτηση τότε για την r9 390...

R9 290Χ δαγκωτό εφόσον τη βρήκες στα 270 ευρώ (και καινούργια).Ουτε συζήτηση τότε για την r9 390...

Ωραία γιατί είχα αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις.

Αυτή την 380 https://www.skroutz.gr/s/7877262/Sapphire-Radeon-R9-380-4GB-with-Back-Plate-11242-13-20G.html 

ή άλλης εταιρίας? Όπως είπα και ποιό πριν παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια και δεν μου χρειάζεται κάρτα τέρας θέλω μια που να μου κρατήσει 2-4 χρόνια. Τώρα για οθόνη τι μου προτείνεις ?

Αυτην αν μπορεις,βεβαια υπαρχουν και αλλες καλες (gigabyte,msi).Για την οθονη δες πρωτα ποσα μπορεις να διαθεσεις.Οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...