Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mε αυτό το σύστημα οτιδήποτε πάνω από μια 360/750Ti θα αποτελεί τροχοπέδη ο επεξεργαστής. Γύρω στα 130 ευρώ πάνε αυτές. Διαφορά θα δεις αλλά όχι τεράστια. Για μεγάλες διαφορές θα πρέπει να αναβαθμιστεί όλο το σύστημα.

https://www.skroutz.gr/s/7105016/Sapphire-Radeon-R9-380-4GB-Nitro-11242-07-20G.html

Αρκεί το τροφοδοτικό να είναι ποιοτικό 500-άρι.

Με 250€ παίρνεις 380Χ από Eu, αν έχεις τη δυνατότητα και θες βέβαια.

Δες τη πιο πάνω απάντηση μου.Στα 300ε βρίσκεις 290 από Eu.380Χ από Ελλάδα όταν και εφόσον πέσουν οι τιμές.

Θα δεις διαφορά με 370 όπως είσαι αλλά αν κάνεις μεγάλες αλλαγές (κυρίως οθόνης-και μετά πλατφόρμας) χρειάζεσαι και κατάλληλο πλάνο αλλαγών και επιλογών.

Λέω να ψάξω να βρω μεταχειρισμένη GTX 970 στα 250-300 ανάλογα με την παλαιότητα. Τι λέτε ; Θα βρω ; Αξίζει ;

Δημοσ.

970 δεν θα βρεις κατω απο 300 ευρω.

Την 970 και την 390 τις ψαχνουν αρκετοι ενας απο αυτους και εγω και αν εβρισκα μια με 300 θα την αγοραζα οχι σημερα αλλα εχθες.

Εγω ημουν ετοιμος να παω την Δευτερα να παρω την Gigabyte 390 καινουρια απο μαγαζι (μαλλον παραγγελια γιατι δεν εχουν στοκ) αλλα μου χαλασε το κινητο και επειδη θα πρεπει να παρω και κινητο εκλεισα απο αγγελια μια απλη καρτουλα Gigabyte Windforce 780Ti γιατι ειμαι εδω και καιρο με την 4600 του i7-4790k

Δημοσ.

Την 970 και την 390 τις ψαχνουν αρκετοι ενας απο αυτους και εγω και αν εβρισκα μια με 300 θα την αγοραζα οχι σημερα αλλα εχθες.

Εγω ημουν ετοιμος να παω την Δευτερα να παρω την Gigabyte 390 καινουρια απο μαγαζι (μαλλον παραγγελια γιατι δεν εχουν στοκ) αλλα μου χαλασε το κινητο και επειδη θα πρεπει να παρω και κινητο εκλεισα απο αγγελια μια απλη καρτουλα Gigabyte Windforce 780Ti γιατι ειμαι εδω και καιρο με την 4600 του i7-4790k

Κατάλαβα. Δυσκολεύουν τα πράγματα .

Δημοσ.

Απλή καρτούλα η 780ti   :ph34r:

Aλλά σωστός, κάτω απο 320 ευρώ δύσκολα θα βρεις 970.

• Like 1
Δημοσ.

Απλή καρτούλα η 780ti   :ph34r:

Aλλά σωστός, κάτω απο 320 ευρώ δύσκολα θα βρεις 970.

Ε δεν εχει καμια σχεση με την 970 η την 390 που ηθελα να παρω η μερα με την νυχτα ειναι.

(Καταραμενη φτωχεια)

Ωχ κατι ξεχασα! Τι ρευμα θελει αυτη θα την σηκωσει το Antec Edge 750W 80 plus gold ???

Δημοσ.

Ε δεν εχει καμια σχεση με την 970 η την 390 που ηθελα να παρω η μερα με την νυχτα ειναι.

(Καταραμενη φτωχεια)

Ωχ κατι ξεχασα! Τι ρευμα θελει αυτη θα την σηκωσει το Antec Edge 750W 80 plus gold ???

Mια χαρά θα την σηκώσει ;)

Δημοσ.

(Καταραμενη φτωχεια)

Οχι και μερα με τη νυχτα,μια η αλλη ειναι αυτες οι τρεις καρτες.Μια χαρα κραταει η 780ti,για 1080p ειναι κομπλε.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι και μερα με τη νυχτα,μια η αλλη ειναι αυτες οι τρεις καρτες.Μια χαρα κραταει η 780ti,για 1080p ειναι κομπλε.

H διαφορά τους στα 1080p είναι κάτω από 5% σε μέσο όρο. 

Δημοσ.

Πρόσφατα αποφάσισα να πάρω καινούργιο monitor και με την βοήθεια του insomnia κατέληξα σε μερικές του τύπου 1440p 144Hz. Τώρα έρχομαι σε αυτήν την ενότητα να ρωτήσω το εξής, να κρατήσω την 970 g1 ή να αναβαθμίσω την κάρτα μου για να είναι όλα πιο άνετα. Αν είναι να την αναβαθμίσω να κάτσω στην NVIDIA ή να πάω σε ATI που τα monitor με freesync είναι αρκετά πιο φθηνά; Τι λέτε εσείς; Budget παράξενο, θέλω να πουλήσω τα παλιά πρώτα.

Δημοσ.

Πρόσφατα αποφάσισα να πάρω καινούργιο monitor και με την βοήθεια του insomnia κατέληξα σε μερικές του τύπου 1440p 144Hz. Τώρα έρχομαι σε αυτήν την ενότητα να ρωτήσω το εξής, να κρατήσω την 970 g1 ή να αναβαθμίσω την κάρτα μου για να είναι όλα πιο άνετα. Αν είναι να την αναβαθμίσω να κάτσω στην NVIDIA ή να πάω σε ATI που τα monitor με freesync είναι αρκετά πιο φθηνά; Τι λέτε εσείς; Budget παράξενο, θέλω να πουλήσω τα παλιά πρώτα.

Σε 1440p 144hz και καλά settings στα γραφικά (όχι full) πας καρφί για sli gtx970 (μιας που έχεις ήδη μία 970) ειδάλλως gtx 980ti /  fury x / fury.Για full settings 1440p 144hz κοιτάς σε sli/crossfire των 3 τελευταίων gpu που σου ανέφερα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν εχεις λεφτα για "πεταμα", κρατα την 970 σου. Φανταζομαι οτι κανει καλο OC εφοσον ειναι η g1 gaming , oποτε θα εχεις καλες επιδοσεις. Ναι, μπορεις να εκμεταλλευτεις μια ακομη 970 ή μια 980ti (η απλη 980 δεν εχει νοημα σαν αναβαθμιση), αλλα ειναι καλυτερα να κρατησεις τα λεφτα σου και να αναβαθμισεις με την επομενη γενια.

Ετσι κι αλλιως οι κορυφαιες g-sync οθονες αυτη τη στιγμη ειναι λιγο καλυτερες απο τις κορυφαιες freesync, και απο την στιγμη που η xb270hu κοστιζει μονο γυρω στα 100 ευρω πανω απο την mg279q (μικρη σχετικα διαφορα οταν δινεις ηδη 600 ευρω) αξιζει η αγορα της.

Αν δε σε νοιαζει καθολου το budget, πας στην pg279Q + μια 980ti.

• Like 1
Δημοσ.

Σε 1440p 144hz και καλά settings στα γραφικά (όχι full) πας καρφί για sli gtx970 (μιας που έχεις ήδη μία 970) ειδάλλως gtx 980ti /  fury x / fury.Για full settings 1440p 144hz κοιτάς σε sli/crossfire των 3 τελευταίων gpu που σου ανέφερα.

δηλαδή μια 980Ti μόνη της δεν θα σηκώνει full settings σε 1440p;

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω μια r9 280x και βλέπω ότι σιγά σιγά έχει αρχίσει να ζορίζεται με τους τελευταίους τίτλους, σε 1080p μιλάμε πάντα. Θα άξιζε να πάρω άλλη μια για crossfire μεταχειρισμένη ή θα ήταν καλύτερα να την έδινα και να πήγαινα για μια gtx970; Επίσης αν πάω για crossfire, ένα rm750x μπορεί να κάνει την δουλεία ή χρειάζεται και εκεί αναβάθμιση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...